Sony HT-RT5 μπάρα ηχείων 5.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi ,Bluetooth ,USB

849 ,00

Ποσότητα:

Κατάσταση: Σε απόθεμα

Sony HT-RT5 μπάρα ηχείων 5.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi ,Bluetooth ,USB

Αυθεντικός ήχος Surround 5,1 καναλιών που ζωντανεύει τα πάντα

Απολαύστε τις ταινίες, τα αθλητικά, τη μουσική και τα παιχνίδια σας με αυθεντικό ήχο Surround. Η λεπτή μπάρα ήχου και τα δύο ασύρματα πίσω ηχεία συνδυάζονται για να σας προσφέρουν μια ισορροπημένη, ευρεία συχνότητα απόκρισης ήχου, ενώ το ασύρματο υπογούφερ προσφέρει περισσότερη ισχύ στα μπάσα, ώστε η κάθε σκηνή δράσης να ζωντανεύει γύρω σας.

Το ClearAudio+ εμπλουτίζει τη μουσική σας

Η μοναδική λειτουργία ClearAudio+ της Sony προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου, για πλούσια εμπειρία ήχου. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μας στις τεχνολογίες επεξεργασίας ψηφιακού σήματος, το ClearAudio+ βελτιστοποιεί τον ήχο για να προσφέρει πάντα καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας, είτε παίζετε παιχνίδια είτε απολαμβάνετε μουσική και ταινίες.

Η λειτουργία Ποδοσφαίρου σάς φέρνει στο γήπεδο

Το ποδόσφαιρο όπως δεν το έχετε ακούσει ποτέ ξανά. Αυτή η ειδική λειτουργία, η οποία χρησιμοποιεί ακουστικά δεδομένα που ηχογραφήθηκαν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, βελτιώνει τον φυσικό θόρυβο του περιβάλλοντος όταν παρακολουθείτε σπορ, ώστε να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στις κερκίδες.

Digital Music Arena για ζωντανή μουσική εμπειρία 

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Digital Music Arena και απολαύστε στο σπίτι σας τον ήχο των μεγάλων σταδίων. Οι μηχανικοί μας χρησιμοποιούν σήματα παλμού με χρονική επέκταση για να μετρήσουν τα ακουστικά χαρακτηριστικά των μεγάλων σταδίων και στη συνέχεια ανακατασκευάζουν τα πεδία του ήχου με ακρίβεια, ώστε να σας προσφέρουν μια αυθεντική ηχητική εμπειρία στο σαλόνι σας.

Cinema Studio 9,1 καναλιών για κινηματογραφική αίσθηση 

Απολαύστε ήχο κινηματογραφικού τύπου στις ταινίες, την τηλεόραση και τη μουσική σας. Το Cinema Studio μιμείται με ακρίβεια τη λειτουργία ενός ηχοσυστήματος Surround 9.1 καναλιών, χρησιμοποιώντας μόνο τα παρεχόμενα ηχεία 5.1 καναλιών. Προσθέτοντας δύο επιπλέον ηχεία πίσω και δύο "ψηλά" ηχεία πάνω από τα μπροστινά, ο ήχος αποκτά μεγαλύτερη ισχύ και βελτιωμένη κάθετη διάταξη.

Ψηφιακός ενισχυτής S-Master: απίστευτη καθαρότητα ήχου

Απολαύστε τέλειο ψηφιακό ήχο με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master. Μέσω μιας απλοποιημένης, πλήρως ψηφιακής διαδρομής σήματος, ο ενισχυτής S-Master αναπαράγει ψηφιακό ήχο, χωρίς πολλά στάδια μετατροπής του αναλογικού σήματος, όπως στους συμβατικούς ενισχυτές. Το αποτέλεσμα είναι πιο δυνατός ήχος, με αισθητά μειωμένη παραμόρφωση.

Λεπτή σχεδίαση για το σαλόνι σας 

Σχεδιασμένη για να προσφέρει πανίσχυρο ήχο στις τηλεοράσεις με μεγάλη οθόνη, η λεπτή μπάρα ηχείων του HT-RT5 έχει ύψος μόλις 5,6 cm (2,2") για να μην εμποδίζει το οπτικό σας πεδίο. Έχει μινιμαλιστικό στυλ, που ταιριάζει άψογα στο χώρο σας, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε έπιπλο ή στον τοίχο.

Ασύρματο υπογούφερ για ευέλικτη εγκατάσταση

Βελτιώστε τις ταινίες με πλούσια, δυνατά μπάσα. Τοποθετήστε το ασύρματο υπογούφερ 38 cm (15") σε οποιοδήποτε σημείο του δωματίου και ακούστε πλούσια, ηχηρά μπάσα με καθαρές λεπτομέρειες στις χαμηλές συχνότητες, χάρη στη θύρα ανάκλασης μπάσων. Η μικρή, κομψή μαύρη μονάδα συνδυάζεται αρμονικά με οποιοδήποτε είδος διακόσμησης.

Προηγμένο σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης Advanced Digital Cinema Auto Calibration

Είναι εύκολο να μεταμορφώσετε το κάθε δωμάτιο σε ένα ιδανικό ακουστικό περιβάλλον. Το προηγμένο σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης Advanced Digital Cinema Automatic Calibration (ADCAC) βελτιστοποιεί την απόδοση του ήχου ώστε να διασφαλίζεται η ισορροπία του. Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο μικρόφωνο για να μετρήσετε την ακουστική του δωματίου σας σε σχέση με το σημείο όπου κάθεστε, καθώς και τη θέση των ηχείων σας. Το σύστημα προσαρμόζει και συντονίζει αναλόγως τον ήχο, εξαλείφοντας κάθε αδύναμο σημείο ήχου, ώστε να δημιουργείται ένα ευρύ, φυσικό ακουστικό πεδίο.

Απελευθερώστε τη μουσική σας με τη δυνατότητα ακρόασης σε πολλά δωμάτια 

Γεμίστε το σπίτι σας με τον ήχο των αγαπημένων σας κομματιών, χάρη στη δυνατότητα ακρόασης σε πολλά δωμάτια. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή SongPal για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony και μεταδώστε ροή μουσικής από τον υπολογιστή ή το οικιακό δίκτυο DLNA σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας. Είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια χωρίς να παραμένετε καθηλωμένοι σε ένα δωμάτιο.

Ο απλός τρόπος να στείλετε μουσική στα ηχεία σας

Το HT-RT5 διαθέτει ενσωματωμένο Google Cast™, για να μεταφέρετε τις αγαπημένες σας μουσικές εφαρμογές από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία σας. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης της αγαπημένης σας μουσικής εφαρμογής σε τηλέφωνο ή tablet Android™, iPhone, iPad, Mac®, Windows laptop ή Chromebook και επιλέξτε ένα ηχείο ή μια ομάδα ηχείων για να ξεκινήσετε.

Απολαύστε όλη τη μουσική σας με το SongPal 

Κατεβάστε το SongPal στο smartphone ή το tablet και αποκτήστε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi® και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, είτε βρίσκονται σε υπολογιστή ή διακομιστή είτε σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τον ήχο.

LDAC για ροή υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth®

LDAC ονομάζεται η νέα κωδικοποίηση που ανέπτυξε η Sony για ροή ήχου υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth®. Προσφέρει τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης bit σε σύγκριση με την τυπική ροή Bluetooth®, ρυθμούς δειγματοληψίας έως 96 kHz και αποτελεσματικότερη κωδικοποίηση. Το αποτέλεσμα; Κορυφαίος ήχος με λιγότερη συμπίεση, για ποιότητα ασύρματου ήχου ανώτερη από CD.

Μετάδοση ροής μέσω Bluetooth® για προσωπική εμπειρία ακρόασης 

Μεταδώστε ήχο σε ροή απευθείας από την μπάρα ηχείων στα ακουστικά σας μέσω Bluetooth® για άνετη και ασύρματη ακρόαση. Συμβατή με τις μορφές κωδικοποίησης υψηλής ποιότητας LDAC, SBC και AAC, το HT-RT5 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προσωπική εμπειρία παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να φοράτε τα ακουστικά σας και να απολαμβάνετε μια ταινία στη μεγάλη οθόνη χωρίς να ενοχλείτε κανέναν.

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. *Δείτε τις συμβατές συσκευές

Πολλές θύρες HDMI για εύκολη συνδεσιμότητα

Με τις τρεις εισόδους HDMI μπορείτε να συνδέσετε Internet TV Box, συσκευές Blu-ray Disc™ και κονσόλες παιχνιδιών μαζί. Μπορείτε να απολαμβάνετε όλες τις δυνατότητες του home cinema σε ένα σημείο, χωρίς να χρειάζεστε ξεχωριστό δέκτη.

Απλούστερη διάταξη ηχοσυστήματος με έξοδο HDMI ARC

Με το HDMI ARC (κανάλι επιστροφής ήχου) ο ήχος επιστρέφει στην μπάρα ηχείων από μια συμβατή τηλεόραση, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον καλώδιο ήχου. Έτσι, μπορείτε να ακούτε οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη στην τηλεόρασή σας από τη μπάρα ηχείων και να απολαμβάνετε πάντα ήχο υψηλής ποιότητας.

Πολλές είσοδοι για εύκολη σύνδεση 

Χρησιμοποιήστε ένα οπτικό καλώδιο για να συνδεθείτε στην τηλεόραση, στη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ ή DVD ή συνδέστε τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής της επιλογής σας μέσω της αναλογικής εισόδου και απολαύστε υπέροχο ήχο.

Διέλευση σήματος 4K για περιεχόμενο 4K 

Διατηρήστε την ποιότητα 4K από την πηγή στην οθόνη. Η λειτουργία διέλευσης σήματος 4K επιτρέπει τη "διέλευση" δεδομένων 4K και την εμφάνισή τους σε τηλεόραση ή συσκευή προβολής 4K, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της εικόνας. Προσφέροντάς σας μια γνήσια εμπειρία 4K, αυτή η μπάρα ηχείων είναι ιδανική για τηλεοράσεις και συσκευές αναπαραγωγής 4K και δεν πρέπει να λείπει από κανένα σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας του μέλλοντος.

DTS-HD™ για δυναμικό ήχο 

Με το DTS-HD μπορείτε να ακούτε το soundtrack των αγαπημένων σας Blu-ray Disc™ και των ταινιών με αυθεντικό, ασυμπίεστο ήχο, όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης.

Dolby® TrueHD για να ακούτε τον ήχο όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης

Απολαύστε απαράμιλλη ποιότητα ήχου με την τεχνολογία Dolby® TrueHD, που προσφέρει ήχο με μηδενικές απώλειες σε ταινίες και μουσική. Αναπαράγοντας τον ήχο της πρωτότυπης εγγραφής, προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα ήχου σε Blu-ray Disc™ και περιεχόμενο λήψεων.

Sony HT-RT5 μπάρα ηχείων 5.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi ,Bluetooth ,USB

  Μέγεθος και βάρος

Μέγεθος κύριας μονάδας – μόνο σώμα (Π x Υ x Β)

108 x 5,6 x 12,8 cm

Βάρος κύριας μονάδας – μόνο σώμα

3,8 kg

Μέγεθος υπογούφερ (Π x Υ x Β)

19,1 x 38,3 x 38,6 cm

Βάρος υπογούφερ

8,5 kg

  Ενισχυτής

A/V Sync

ΝΑΙ

Ισχύς εξόδου (συνολική)

550 W

Κανάλια ενισχυτή

5,1 καν.

LPCM (2 καν./ 5.1 καν./7.1 καν.) μέσω HDMI®

ΝΑΙ

  Υπογούφερ

Τύπος υπογούφερ

Ασύρματο υπογούφερ

Σύστημα ηχείων

2 δρόμων

Μονάδα οδήγησης υπογούφερ

Κώνος 160 mm

  Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου

Λήψη Bluetooth®

Μετάδοση Bluetooth®

USB-A

Είσοδος αναλογικού ήχου (με TV CEC)

Ethernet

Είσοδος μικροφώνου αυτόματης βαθμονόμησης

Είσοδος για ποντίκι AV

Είσοδοι HDMI®

3

Ασύρματες δυνατότητες

Bluetooth®

NFC

Έξοδοι HDMI®

1

Αναλογικές είσοδοι ήχου

1

  Φορμά ήχου

Dolby®

Dolby® Digital

Dolby® Digital+

Dolby® TrueHD

Dolby® Dual Mono

LPCM

LPCM – 2 καν.

LPCM – 5,1 καν.

LPCM – 7,1 καν.

PCM

96 k/24 Bit PCM

Ήχος Master DTS®-HD

ΝΑΙ

DTS®

DTS®

DTS®-HD

DTS 96/24™

  Ισοσταθμιστής

Εφέ ήχου

ClearAudio+

Τυπικό

Ταινία

Μουσική

Παιχνίδι

  Δυνατότητες βίντεο

Deep Color

ΝΑΙ

  Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)

0,2 W

Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)

0,4 W

Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

5,4 W (Ethernet) / 0,4 W (HDMI CEC) / 5,4W (Wi-Fi®) / 1,2 W (Bluetooth®) / 5,6 W (όλοι οι ακροδέκτες και τα δίκτυα συνδεδεμένα)

Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε

20 λεπτά

Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά

20 λεπτά (Ethernet, HDMI CEC, Wi-Fi®, Bluetooth®)

Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων

Για Wi-Fi®: HOME -> Ρύθμιση -> Ρυθμίσεις δικτύου -> Ρύθμιση Internet -> Ενσύρματη σύνδεση -> … Για Bluetooth®: HOME -> Ρύθμιση -> Ρυθμίσεις Bluetooth -> Bluetooth σε κατάσταση αναμονής -> Απενεργοποίηση

  Λεπτομέρειες

Κατανάλωση ρεύματος

Διέλευση HDMI®

Κατανάλωση ρεύματος

50W/15W x 2/20W

Τηλεχειριστήριο

RMT-AH111E

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενημερωτικό Δελτίο

Eνημερώσεις σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα Sony.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sony Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 35
T.K: 71306
Ηράκλειο Κρήτης
Email: sakelaris@otenet.gr
Τηλ. κέντρο: 2810 336800