Τρόποι Αποστολής

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€ , για αγορές κάτω των 100€ η συνολική χρέωση μεταφορικών είναι στα 4€ με δωρεάν αντικαταβολή.

Αποστολές εντός Ηρακλείου Κρήτης

Η παραδόσεις εντός Ηρακλείου πραγματοποιούνται από δικό μας μεταφορικό μέσο από υπάλληλο της επιχείρησης . Υπάρχει δυνατότητα της παράδοσης στον χώρο σας από τους ειδικευμένους τεχνικούς μας κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση μας, όπου μπορεί να πραγματοποιηθεί σύνδεση και επίδειξη των συσκευών που αγοράσατε.

Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα

Για αποστολές εκτός Ηρακλείου η εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ όπου και καταβάλλεται το πόσο της αντικαταβολής κατά την στιγμή παραλαβής της παραγγελίας σας , στον δικό σας χώρο. Η ΓΕΝΙΚΗ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ διαθέτει και συσκευή POS για κάρτες και υπάρχει δυνατότητα να εξοφλήσετε την αντικαταβολή με την κάρτα σας.

Αν για κάποιο λόγο δεν επιθυμείτε στον χώρο σας τότε μπορείτε να κάνετε την παραλαβή σε ένα από τα πλησιέστερα καταστήματα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ. 

Τα έξοδα για αγορές άνω των 100€ είναι ΔΩΡΕΑΝ και αφορούν αποστολές σε όλη την Ελλάδα συμπεριλαμβανομένου τα κόστη μεταφορικών + αντικαταβολής , ενώ για αγορές κάτω των 100€ το γενικό κόστος είναι στα 4€.

Για επικοινωνία με το κατάστημα μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση sakelaris@otenet.gr

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενημερωτικό Δελτίο

Eνημερώσεις σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα Sony.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sony Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 35
T.K: 71306
Ηράκλειο Κρήτης
Email: sakelaris@otenet.gr
Τηλ. κέντρο: 2810 336800