Τρόποι Πληρωμής

1. Μέθοδος αντικαταβολής.

Πληρωμή στον συνεργάτη της εταιρίας μας ή της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών που είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ .Η παραδόσεις εντός Ηρακλείου πραγματοποιούνται από δικό μας μεταφορικό μέσο από υπάλληλο της επιχείρησης . Υπάρχει δυνατότητα της παράδοσης στον χώρο σας από τους ειδικευμένους τεχνικούς μας κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση μας, όπου μπορεί να πραγματοποιηθεί σύνδεση και επίδειξη των συσκευών που αγοράσατε. 

Για αποστολές εκτός Ηρακλείου η εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ όπου και καταβάλλεται το πόσο της αντικαταβολής κατά την στιγμή παραλαβής της παραγγελίας σας ,στον δικό σας χώρο.  Η ΓΕΝΙΚΗ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ διαθέτει και συσκευή POS για κάρτες και υπάρχει δυνατότητα να εξοφλήσετε την αντικαταβολή με την κάρτα σας.

Αν για κάποιο λόγο δεν επιθυμείτε στον χώρο σας τότε μπορείτε να κάνετε την παραλαβή σε ένα από τα πλησιέστερα καταστήματα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ αφού μας το δηλώσετε στα σχόλια παραγγελίας.

2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας.

Κάντε την παραγγελία σας από το www.e-sakelaris.gr  και θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για την ώρα που θα θέλατε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας.

Στα είδη που επιθυμείτε να αγοράσετε  το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι Απόδειξη Λιανικής Πώλησης . Εάν τα είδη προορίζονται για επαγγελματική χρήση τότε εάν μας το δηλώσετε κατά την εισαγωγή της παραγγελίας σας στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ τότε θα σας εκδώσουμε Τιμολόγιο Πώλησης . Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους στα  ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  την Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αριθμός Μητρώου Καταναλωτή: 801/12

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Ο καταναλωτής-πελάτης  δεν έχει υποχρεώσει να πληρώσει την αξία του προϊόντος εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή εναλλακτικά Δελτίο Αποστολής –Τιμολόγιο Πώλησης) .  ΦΕΚ 3313 δημοσίευση 12.12.2012

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενημερωτικό Δελτίο

Eνημερώσεις σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα Sony.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sony Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 35
T.K: 71306
Ηράκλειο Κρήτης
Email: sakelaris@otenet.gr
Τηλ. κέντρο: 2810 336800