Sony Bravia® KDL-65W857CS, Android TV, Motionflow XR 900Hz,3D, Wi-Fi® Smart, Google Play™, X-Reality PRO

1.999 ,00

Ποσότητα:

Κατάσταση: Σε απόθεμα

Sony Bravia® KDL-65W857CS ,Android TV, 3D, Wi-Fi® Smart, Google Play™, X-Reality PRO, Motionflow XR 900Hz, χρώμα πλαισίου ασημί.

Motionflow™ XR 900Hzγια ομαλή δράση. 

Απολαύστε ομαλές και ευκρινείς λεπτομέρειες ακόμα και σε γρήγορες σκηνές με το Motionflow™ XR. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία δημιουργεί και εισάγει πρόσθετα καρέ μεταξύ των αρχικών. Αρχικά συγκρίνει βασικούς οπτικούς παράγοντες σε διαδοχικά καρέ και, στη συνέχεια, υπολογίζει το κλάσμα του δευτερολέπτου της δράσης που λείπει στις ακολουθίες των καρέ. Μερικά μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία εισαγωγής μαύρου καρέ, για πραγματικά κινηματογραφική εικόνα χωρίς θόλωση.

Βυθιστείτε στο 3D.

Απολαύστε συμβατές ταινίες Blu-ray, τηλεοπτικές εκπομπές και διαδικτυακά βίντεο με εικόνες 3D εκπληκτικής λεπτομέρειας. Δείτε τις εικόνες με πιο φυσικό βάθος πεδίου και βυθιστείτε στα σπορ, τις ταινίες και τα παιχνίδια όπως ποτέ άλλοτε. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε μια συσκευή 3D Blu-ray Disc™ και να δείτε αναβαθμισμένα βίντεο 2D σε προσομοιωμένο 3D, με βελτιωμένο βάθος και καλύτερη λεπτομέρεια εικόνας.

Η BRAVIA® συναντά το Android TV.

Η τηλεόραση έγινε ακόμα πιο έξυπνη. Ό,τι λατρεύετε στο smartphone ή το tablet σας μπορείτε πλέον να το απολαύσετε στην υπέροχη οθόνη της BRAVIA®. Με την ολοκαίνουργια Sony Android TV μπορείτε να συνδεθείτε και να απολαύσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο, από εφαρμογές έως ταινίες, από διάφορες συσκευές Android, πιο εύκολα και απλά από ποτέ.

Google Play™: Ένας κόσμος περιεχομένου και εφαρμογών. 

Ανακαλύψτε τηλεοπτικά προγράμματα, δημοφιλή βίντεο, παιχνίδια και πολλά ακόμη στο Google Play™. Απολαύστε μια τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία εφαρμογών στην τηλεόραση με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Google Cast™: Συνεργάζεται με τις υπόλοιπες συσκευές σας.

Η BRAVIA® είναι σχεδιασμένη για χρήση με το Google Cast™, που σας επιτρέπει να μεταδίδετε εύκολα ψυχαγωγικό περιεχόμενο (π.χ. από YouTube™ ή Pandora™) από τη φορητή συσκευή σας στην εκπληκτική οθόνη της BRAVIA®. Μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο από συσκευή Android™ ή iOS™ ή από το laptop σας.

Χρησιμοποιήστε τη φωνητική αναζήτηση για να πείτε τι θέλετε να δείτε.

Αφιερώστε λιγότερη ώρα στην αναζήτηση και περισσότερη στην παρακολούθηση. Με τη φωνητική αναζήτηση στο Android TV™ μπορείτε να αναζητήσετε περιεχόμενο σε διάφορες υπηρεσίες χωρίς να χρειαστεί να πιάσετε το τηλεχειριστήριο. Μπορείτε ακόμα να δείτε προτάσεις. Αν, για παράδειγμα, ζητήσετε "ρομαντικές κομεντί", θα εμφανιστεί μια λίστα με αντίστοιχες επιλογές.

Εύκολη και γρήγορη εύρεση: One-Flick Entertainment.

Χειριστείτε το περιεχόμενό σας με τη γρήγορη και εύχρηστη διασύνδεση της BRAVIA®. Σύρετε το δάκτυλο προς τα πάνω για να βρείτε τηλεοπτικά προγράμματα, διαδικτυακά βίντεο, εφαρμογές, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο ή προς τα κάτω για να δείτε πρόσθετες λειτουργίες που εμπλουτίζουν την εμπειρία προβολής. Το μοναδικό τηλεχειριστήριο One-Flick προσφέρει γρήγορο και πρακτικό χειρισμό, χωρίς παρεμβολές σε αυτό που παρακολουθείτε.

Απλός, έξυπνος χειρισμός: τηλεχειριστήριο One-Flick.

Αλληλεπιδράστε με την τηλεόρασή σας πιο εύκολα από ποτέ. Περιηγηθείτε εύκολα στα στοιχεία που εμφανίζονται στην οθόνη σας από την επιφάνεια αφής, χωρίς να χρειάζεται να στρέψετε το τηλεχειριστήριο στην οθόνη της τηλεόρασης. Ξεχάστε τη χρονοβόρα εισαγωγή κειμένου: το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλήσετε στο τηλεχειριστήριο One-Flick. Χάρη στο NFC, μπορείτε ακόμη και να μοιράζεστε φωτογραφίες ασύρματα από το smartphone στην οθόνη της τηλεόρασης με ένα άγγιγμα.

Αγγίξτε, δείτε και μοιραστείτε μέσω NFC™.

Απλώς φέρτε σε επαφή το smartphone ή το tablet Xperia™ με δυνατότητα NFC με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και αντικατοπτρίστε την οθόνη του Xperia™ σας στην εκπληκτική οθόνη της BRAVIA®. Χωρίς δύσκολες ρυθμίσεις, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορη και σταθερή σύνδεση, ακόμη και να στέλνετε φωτογραφίες που θα εμφανίζονται στην BRAVIA®.

Δείτε το smartphone σας στη μεγάλη οθόνη μέσω MHL .

Απολαύστε στην τηλεόραση τα πολυμέσα και τις εφαρμογές του smartphone σας με τη σύνδεση φορητών συσκευών υψηλής ανάλυσης (MHL). Δείτε βίντεο και φωτογραφίες σε ποιότητα HD, χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές σας στη μεγάλη οθόνη ή ακούστε μουσική MP3 από τα ηχεία της τηλεόρασης. Ένα μόνο καλώδιο συνδέεται στη BRAVIA® κατά τη φόρτιση της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο για να περιηγηθείτε σε συμβατά smartphone μέσω HDMI-CEC.

Εμπλουτίστε την εμπειρία προβολής με την εφαρμογή TV SideView.

Βρείτε, εγγράψτε και συζητήστε για τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα με την εφαρμογή TV SideView. Χρησιμοποιήστε το tablet ή το smartphone (Android ή iOS) για να δείτε το νέο πρόγραμμα της τηλεόρασης ή τα πιο δημοφιλή προγράμματα. Αφού βρείτε αυτό που θέλετε να δείτε, μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις, για να μην χάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές. Στείλτε απευθείας tweet με τη γνώμη σας και δείτε τα σχόλια των άλλων θεατών.

Μετατρέψτε την τηλεόραση σε ψηφιακή συσκευή εγγραφής: USB HDD REC.

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο USB για να τα βλέπετε όποτε θέλετε. Το USB HDD REC επιτρέπει την εγγραφή ψηφιακών μεταδόσεων σε συσκευή USB HDD χωρητικότητας έως 2 TB, με ένα άγγιγμα και με χρονοδιακόπτη. Την ώρα που παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα, απλώς πατήστε το REC για να ξεκινήσει η εγγραφή, η οποία θα σταματήσει αυτόματα όταν τελειώσει το πρόγραμμα.

Ακρόαση υψηλής ποιότητας: ClearAudio+.

Ρεαλιστικός ήχος που ανταγωνίζεται την πιστότητα της εικόνας. Η τεχνολογία ClearAudio+ τελειοποιεί τον ήχο της τηλεόρασης και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που δημιουργεί έντονες συγκινήσεις. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ surround με μεγαλύτερη καθαρότητα και βελτιωμένο διαχωρισμό του ήχου, ό,τι κι αν παρακολουθείτε.

Ασύρματο υπογούφερ αποκλειστικά για BRAVIA®.

Βελτιώστε τις ταινίες με πλούσια, δυνατά μπάσα. Δεν απαιτούνται καλώδια ή ειδική εγκατάσταση. Το ασύρματο υπογούφερ συντονίζεται αυτόματα στις καλύτερες ρυθμίσεις για τα νέα μοντέλα BRAVIA®. Το συμπαγές και στυλάτο πλαίσιο ταιριάζει διακριτικά σε κάθε χώρο.

Το DSEE αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής.

Τα διαδικτυακά βίντεο με χαμηλή ανάλυση, οι υπηρεσίες catch-up TV και τα πολύ συμπιεσμένα αρχεία ήχου δεν έχουν πάντα και τόσο καλό ήχο. Κατά τη συμπίεση του ψηφιακού ήχου χάνονται πολλές πληροφορίες. Η τεχνολογία του Συστήματος ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αποκαθιστά τις συχνότητες που έχουν χαθεί (ιδίως τις υψηλές συχνότητες), εξασφαλίζοντας φυσικό, πιο πλούσιο ήχο.

Κινηματογραφικός ήχος S-Force Front Surround.

Απολαύστε ένα καθηλωτικό ηχητικό πεδίο που σας μεταφέρει στο επίκεντρο της δράσης. Ο ήχος S-Force Front Surround μιμείται τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος συνδυάζει τις ηχητικές πηγές, για να προσφέρει τη σωστή ένταση ήχου, τη σωστή χρονική καθυστέρηση και το σωστό φάσμα ηχητικών κυμάτων, χρησιμοποιώντας μόνο τα κανάλια του αριστερού και του δεξιού ηχείου. Εξομοιώνοντας με φυσικό τρόπο τα πεδία του τρισδιάστατου ήχου, η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας σε μια ευρεία περιοχή ακρόασης.

Clear Phase για ομαλές, ισορροπημένες συχνότητες .

Η BRAVIA® χρησιμοποιεί ένα ισχυρό υπολογιστικό μοντέλο για την ανάλυση και την αντιστάθμιση των ανακριβειών στην απόκριση του ηχείου. Αυτό γίνεται μέσω της "δειγματοληψίας" της συχνότητας του ηχείου με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνονται, οι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές συχνότητες στη φυσική απόκριση του ηχείου ακυρώνονται, ώστε ο ήχος να είναι καθαρός και φυσικός και η αναπαραγωγή όλων των συχνοτήτων να γίνεται ομαλά και ομοιόμορφα.

Λεπτή σχεδίαση από αλουμίνιο για να τοποθετείται πιο εύκολα στον τοίχο.

Κομψή σχεδίαση που δένει αρμονικά με το καθιστικό σας, καθώς τοποθετείται πιο εύκολα στον τοίχο. Η οθόνη διαθέτει λεπτό, μινιμαλιστικό πλαίσιο από αλουμίνιο, για να επικεντρώνεστε σε αυτό που βλέπετε και να απολαμβάνετε την εικόνα από άκρο σε άκρο. Ο ιδανικός συνδυασμός στυλ και λειτουργίας για μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Ηχείο Long Duct για καθαρές υψηλές και βαθιές χαμηλές νότες.

Απολαύστε πεντακάθαρο ήχο πλήρους φάσματος ο οποίος προέρχεται από έναν αγωγό μεγάλου μήκους εντός του υψηλής ισχύος ηχείου. Οι συχνότητες του ήχου αντηχούν με ακρίβεια μέσω της εκτεταμένης "σωληνωτής" δομής, για πεντακάθαρα, σταθερά μπάσα που απογειώνουν κάθε ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Ηχείο με ανάκλαση μπάσων για πλουσιότερα, καλύτερα μπάσα. 

Απολαύστε καλύτερο ήχο από ένα μικρό ηχείο με έντονο, εστιασμένο ήχο. Το ηχείο ανάκλασης μπάσων παράγει καθαρό, πλούσιο ήχο, με πεντακάθαρες υψηλές έως εκτεταμένες χαμηλές συχνότητες. Η απομονωμένη σχεδίαση εξασφαλίζει κορυφαία αναπαραγωγή ήχου, ώστε να ακούτε καθαρά κάθε λεπτομέρεια.

Λειτουργία Live Football: για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

Απολαύστε το μεγάλο ντέρμπι με ό,τι χρειάζεστε για μια απίθανη ποδοσφαιρική εμπειρία. Οι ρυθμίσεις ήχου προσαρμόζονται αυτόματα, για να νιώθετε σαν να είστε στο γήπεδο.

Κάντε δική σας τη στιγμή με το Photo Sharing Plus.

Δώστε σε όλους την ευκαιρία να μοιραστούν ξεχωριστές φωτογραφικές αναμνήσεις στη μεγάλη οθόνη. Έως δέκα άτομα ταυτόχρονα μπορούν να στείλουν ασύρματα φωτογραφίες και σύντομα βίντεο από το smartphone τους στην BRAVIA®, για να τα απολαύσετε όλοι μαζί με τη μουσική υπόκρουση της επιλογής σας. Η τηλεόραση μπορεί ακόμα να δημιουργήσει δικό της δίκτυο Wi-Fi® για τους καλεσμένους σας.

Δώστε ήχο στις φωτογραφίες σας με το Sound Photo.

Ακούστε την ατμόσφαιρα και το συναίσθημα κάθε φωτογραφίας, από selfie έως στιγμιότυπα από τις διακοπές, με το Sound Photo σε επιλεγμένα smartphone Xperia™ και μηχανές Sony. Δίνοντας στις εικόνες μια νέα διάσταση, αναπαράγει τους ήχους που ακούγονταν όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία. Δείτε τις φωτογραφίες με ήχο στην τηλεόραση συνδέοντας τη μηχανή σας μέσω USB ή HDMI ή ασύρματα μέσω DNLA.

Αναπαραγωγή USB πολλαπλών μορφών.

Απολαύστε το αγαπημένο σας ψηφιακό περιεχόμενο από οποιοδήποτε στικάκι USB. Ακούστε μουσική, δείτε βιντεοκλίπ και προβάλετε φωτογραφίες στην τηλεόραση με την αναπαραγωγή USB πολλαπλών μορφών. Η μεγάλη ποικιλία κωδικοποιήσεων προσφέρει απόλυτη ευελιξία και άμεση διασκέδαση.

Αναπαραγωγή USB πολλαπλών μορφών.

Απολαύστε το αγαπημένο σας ψηφιακό περιεχόμενο από οποιοδήποτε στικάκι USB. Ακούστε μουσική, δείτε βιντεοκλίπ και προβάλετε φωτογραφίες στην τηλεόραση με την αναπαραγωγή USB πολλαπλών μορφών. Η μεγάλη ποικιλία κωδικοποιήσεων προσφέρει απόλυτη ευελιξία και άμεση διασκέδαση.

Απευθείας μετάδοση παιχνιδιών PlayStation® 3 στην τηλεόρασή σας.

Η ιδιωτική πιλοτική υπηρεσία PlayStation® Now είναι πλέον διαθέσιμη. Δείτε για πρώτη φορά την υπηρεσία PlayStation® Now, η οποία φέρνει την τεχνολογία ροής στον συναρπαστικό κόσμο των παιχνιδιών του PlayStation®. Παίξτε επιλεγμένα παιχνίδια του PlayStation®3 απευθείας στην τηλεόραση Sony, χωρίς να απαιτείται κονσόλα. Απλώς συζεύξτε ένα χειριστήριο DUALSHOCK®4 απευθείας σε τηλεόραση που υποστηρίζει την υπηρεσία PlayStation® Now και είστε έτοιμοι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Sony Bravia® KDL-65W859CS ,Android TV, 3D, Wi-Fi® Smart, Google Play™, X-Reality PRO, Motionflow XR 900Hz

Μέγεθος και βάρος

Τηλεόραση χωρίς επιτραπέζια βάση (Π x Υ x Β)

145,5 x 84,3 x 7,8 cm

TV με επιτραπέζια βάση (ΠxΥxΒ)

145,5 x 89,1 x 26,5 cm

Διαστάσεις συσκευασίας (Π x Υ x Β)

Περίπου 155,3 x 94,3 x 22,4 cm

TV χωρίς επιτραπέζια βάση

Περίπου 23,4 Kg

TV με επιτραπέζια βάση

Περίπου 24,5 Kg

 Χαρακτηριστικά 3D

3D

Ενεργό

Ειδικά χαρακτηριστικά

Ηλεκτρον. οδηγός προγραμμάτων (EPG)

ΝΑΙ

Χρονοδιακόπτης On / Off

ΝΑΙ

BRAVIA® Sync

ΝΑΙ

Εικόνα και εικόνα (PAP)

ΝΑΙ (μέγεθος 2)

Γονικός έλεγχος

ΝΑΙ

Αναπαραγωγή USB

ΝΑΙ

Εγγραφή USB HDD

ΝΑΙ

Οθόνη πολλών γλωσσών

BUL/CAT/CZE/DAN/GER/GRE/ENG/SPA/EST/FIN/FRE/HEB/HRV/HUN/ITA/KAZ/LIT/LAV/DUT/NOR/POL/POR/RUM/RUS/SLO/SLV/SRP/SWE/TUR/UKR/BOS/MAC

i-Manual

ΝΑΙ

Ενδείξεις για εξωτερική είσοδο

ΝΑΙ

Χαρακτηριστικά ήχου και εικόνας

Ήχος

Ισχύς εξόδου ήχου 10Wx2

Χαρακτηριστικά εικόνας

X-Reality PRO™

Ηχείο Clear Phase

ΝΑΙ

Ισχύς εξόδου ήχου

10 W+10 W

Ρυθμίσεις λειτουργίας ήχου

Τυπικό / Κινηματογράφος / Live Football / Μουσική

S-Master

ΝΑΙ

Dolby® Digital/Dolby® Digital Plus/Dolby® Pulse

ΝΑΙ

NICAM/A2

ΝΑΙ

X-Reality PRO™

ΝΑΙ

Τρόπος λειτουργίας εικόνας

Ζωντανό / Τυπικό / Προσαρμοσμένο / Cinema Pro / Cinema Home / Αθλητικά / Κινούμενα σχέδια / Φωτογραφία-Ζωντανό / Φωτογραφία-Τυπικό / Φωτογραφία-Προσαρμοσμένο / Παιχνίδι / Γραφικά

Λειτουργία ευρείας οθόνης

Πλήρες / Κανονικό / Ευρύ ζουμ / Ζουμ / 14:9

Λειτουργία ευρείας οθόνης για Η/Υ

Κανονικό/Πλήρης1/Πλήρης2 για Η/Υ

Αυτόματη λειτουργία ευρείας οθόνης

ΝΑΙ

Βελτιωτής κίνησης

Motionflow XR 1000Hz

Εξελιγμένος βελτιωτής αντίθεσης (ACE)

ΝΑΙ

Scene Select

Αυτόματο / Αυτόματο 24P / Ανενεργό

24p True Cinema™

ΝΑΙ

CineMotion / Ταινία / Μονάδα cinema

ΝΑΙ

Οθόνη

Χαρακτηριστικά οθόνης

3D

Οπίσθιος φωτισμός Direct LED

Ανάλυση

Πλήρης HD (1920 x 1080)

LCD

ΝΑΙ

Οπίσθιος φωτισμός LED

Direct LED

Μέγεθος οθόνης

164 cm (65")

Αναλογία πλευρών οθόνης

16:9

Γωνία προβολής (δεξιά/αριστερά)

178 (89/89) μοίρες

Γωνία προβολής (επάνω/κάτω)

178 (89/89) μοίρες

Συνδεσιμότητα δικτύου

Android TV

Android 5.0

Ασύρματες δυνατότητες

Wi-Fi® Direct

Κατοπτρισμός οθόνης

Κατοπτρισμός οθόνης

ΝΑΙ

TV Side View

ΝΑΙ

Πρότυπο ασύρματου δικτύου LAN

Ενσωματωμένο

Εφαρμογές

ΝΑΙ

Περιήγηση ιστού

ΝΑΙ (Opera)

Wi-Fi® Direct

ΝΑΙ

Περιεχόμενο DLNA

MPEG1/MPEG2PS/MPEG2TS/AVCHD/MP4Part10/MP4Part2/AVI(XVID)/AVI(MotinJpeg)/MOV/WMV/MKV/WEBM/3GPP/MP3/WMA/LPCM/JPEG/FLAC

Στοιχεία σχεδιασμού

Σχεδίαση βάσης

Σκούρος ασημί γυαλιστερός άξονας

Φωτισμός LED

ΝΑΙ

Συμβατότητα με VESA

ΝΑΙ

Σήμα βίντεο

1080/24p (μόνο HDMI®)

ΝΑΙ

480/60i

ΝΑΙ

480/60p

ΝΑΙ

576/50i

ΝΑΙ

576/50p

ΝΑΙ

720/24p (μόνο HDMI®)

ΝΑΙ

720/30p (μόνο HDMI®)

ΝΑΙ

720/60p

ΝΑΙ

1080/60i

ΝΑΙ

1080/50i

ΝΑΙ

1080/30p (μόνο HDMI®)

ΝΑΙ

1080/60p (HDMI® /σήμα συνιστωσών)

ΝΑΙ

1080/50p (HDMI® /σήμα συνιστωσών)

ΝΑΙ

Διασύνδεση

Είσοδος HDMI®

4

Είσοδος composite video

1 στην πίσω πλευρά

Είσοδος Component Video

1 πίσω – υβριδικό Component/Composite

Είσοδος σύνδεσης RF

1 κάτω

Είσοδος SCART

1 πίσω χωρίς SmartLink

Είσοδος Ethernet

1 στην πίσω πλευρά

Είσοδος USB

3 θύρες

έξοδος ήχου

1 πλάι – Υβριδικό με ακουστικά και έξοδο υπογούφερ

έξοδος ψηφιακού ήχου

1 στην πίσω πλευρά

Τερματικά εισόδου και εξόδου

MHL (έκδ. 2), HDCP (1.4), Bluetooth® (HID/HOGP/3DSP/A2DP/AVRCP/HSP/HFP/SPP), είσοδος ισχύος AC (1 πίσω), είσοδος σύνδεσης RF (1 κάτω), είσοδος IF (BS/CS) (1 κάτω), είσοδος composite video (1 πίσω υβριδική με σήμα συνιστωσών), είσοδος component video (Y/Pb/Pr) (1 κάτω υβριδική), SCART χωρίς Smartlink (1 πίσω), σύνδεση HDMI® (4), έξοδος βίντεο SCART (1 πίσω), είσοδος αναλογικού ήχου, συνολικά (2 πίσω), έξοδος ψηφιακού ήχου (1 πίσω), έξοδος ήχου (1 πλάι/υβριδική με HP και έξοδο υπογούφερ), έξοδος ακουστικών (1 πλάι/υβριδική με έξοδο ήχου και έξοδο υπογούφερ), έξοδος υπογούφερ (1 πλάι/υβριδική με HP και έξοδο ήχου), USB (3 θύρες), σύνδεση Ethernet (1 πίσω), υποδοχή PCMCIA (1 πάνω), είσοδος υπολογιστή HDMI®

Ενσωματωμένοι δέκτες

Διπλός δέκτης (T2/S2/C2)

ΝΑΙ

DVB-T (ψηφιακή επίγεια)

ΝΑΙ

DVB-T2 (ψηφιακή επίγεια)

ΝΑΙ

DVB-S (ψηφιακή δορυφορική)

ΝΑΙ

DVB-S2 (ψηφιακή δορυφορική)

ΝΑΙ

DVB-C (ψηφιακός καλωδιακός)

ΝΑΙ

CI+

ΝΑΙ

Αναλογικό

ΝΑΙ

Συμβατότητα

Προαιρετικά αξεσουάρ

Ασύρματο υπογούφερ (SWF-BR100), καλώδιο MHL (DLC-MC10, DLC-MC20), τηλεχειριστήριο με επιφάνεια αφής (RMF-TX100E), επιτοίχιο στήριγμα (SU-WL450 Β:60 mm, Β:20 mm), γυαλιά 3D (TDG-BT500A)

Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Αξιολόγηση ενεργειακής απόδοσης

A+

Μέγεθος οθόνης (διαγώνια μέτρηση)

65'', 163,9 cm

Κατανάλωση ενέργειας (ενεργή κατάσταση / τυπική λειτουργία)

123 W

Κατανάλωση ενέργειας (ενεργή κατάσταση / λειτουργία ζωντανών χρωμάτων)

230 W

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας*

171 kWh

ΜΟΛΥΒΔΟΣ

Το παρόν

Κατανάλωση ρεύματος (αναμονή)

0,50 W

Λόγος φωτεινότητας κορυφής

74%

Περιεκτικότητα υδραργύρου

0,0 mg

Αισθητήρας φωτισμού

ΝΑΙ

Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας

ΝΑΙ

Ρύθμιση δυναμικού οπίσθιου φωτισμού

ΝΑΙ

Απενεργοποίηση οπίσθιου φωτισμού

ΝΑΙ

Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

2,00 W (Wi-Fi®) / 2,00 W (LAN) / 0,50 W (Bluetooth®)

 

 

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενημερωτικό Δελτίο

Eνημερώσεις σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα Sony.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sony Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 35
T.K: 71306
Ηράκλειο Κρήτης
Email: sakelaris@otenet.gr
Τηλ. κέντρο: 2810 336800