Sony Bravia® 4K KD-49X8309C Ultra HD,Android TV, Motionflow XR 1000Hz, Wi-Fi® Smart, Google Play™, X-Reality PRO

1.299,00 799,00

Ποσότητα:

Κατάσταση: Σε απόθεμα

Sony  Bravia® 4K KD-49X8309C Ultra HD,Android TV, Motionflow XR 1000Hz, Wi-Fi® Smart, Google Play™, X-Reality PRO,σε μαύρο πλαίσιο.

Ο κόσμος της ανάλυσης 4K μπροστά στα μάτια σας

Έρχεται μια νέα συναρπαστική εποχή στην παρακολούθηση. Οι εικόνες  4K περιέχουν πάνω από 8 εκατομμύρια pixel, προσφέρουν δηλαδή τετραπλάσια λεπτομέρεια από την ανάλυση Full HD. Βυθιστείτε σε ταινίες και σειρές 4K επιλέγοντας από την τεράστια ποικιλία περιεχομένου 4K που υπάρχει σήμερα. Καθώς η νέα σειρά BRAVIA® 4K είναι συμβατή και με μελλοντικά πρότυπα 4K, είστε κατάλληλα εξοπλισμένοι για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή.

Η BRAVIA® συναντά το Android TV 

Η τηλεόραση έγινε ακόμα πιο έξυπνη. Ό,τι λατρεύετε στο smartphone ή το tablet σας μπορείτε πλέον να το απολαύσετε στην υπέροχη οθόνη της BRAVIA®. Με την ολοκαίνουργια Sony Android TV μπορείτε να συνδεθείτε και να απολαύσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο, από εφαρμογές έως ταινίες, από διάφορες συσκευές Android, πιο εύκολα και απλά από ποτέ.

Google Play™: Ένας κόσμος περιεχομένου και εφαρμογών  

Ανακαλύψτε τηλεοπτικά προγράμματα, δημοφιλή βίντεο, παιχνίδια και πολλά ακόμη στο Google Play™. Απολαύστε μια τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία εφαρμογών στην τηλεόραση με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Google Cast™: Συνεργάζεται με τις υπόλοιπες συσκευές σας 

Η BRAVIA® είναι σχεδιασμένη για χρήση με το Google Cast™, που σας επιτρέπει να μεταδίδετε εύκολα ψυχαγωγικό περιεχόμενο (π.χ. από YouTube™ ή Pandora™) από τη φορητή συσκευή σας στην εκπληκτική οθόνη της BRAVIA®. Μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο από συσκευή Android™ ή iOS™ ή από το laptop σας.

Επεξεργαστής 4K X1™: ένα τσιπ αλλάζει τα δεδομένα

Ο πανίσχυρος επεξεργαστής 4K X1™ εξασφαλίζει πάντα εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Αναλύει κάθε πηγή και την αναβαθμίζει σε ανάλυση 4K, είτε πρόκειται για τηλεοπτικές εκπομπές, Blu-ray Disc™, δίσκους DVD ή διαδικτυακά βίντεο 4K. Απολαύστε εκπληκτική εικόνα 4K με εξαιρετική ευκρίνεια, πιο ρεαλιστικό χρώμα και μοναδική αντίθεση.

Χρησιμοποιήστε τη φωνητική αναζήτηση για να πείτε τι θέλετε να δείτε

Αφιερώστε λιγότερη ώρα στην αναζήτηση και περισσότερη στην παρακολούθηση. Με τη φωνητική αναζήτηση στο Android TV™ μπορείτε να αναζητήσετε περιεχόμενο σε διάφορες υπηρεσίες χωρίς να χρειαστεί να πιάσετε το τηλεχειριστήριο. Μπορείτε ακόμα να δείτε προτάσεις. Αν  για παράδειγμα, ζητήσετε "ρομαντικές κομεντί", θα εμφανιστεί μια λίστα με αντίστοιχες επιλογές.

4K X-Reality™ PRO: ενισχύστε κάθε εικόνα με ανάλυση έως 4K

Ανακαλύψτε ένα συναρπαστικό κόσμο με εκπληκτική ευκρίνεια. Κάθε pixel αναβαθμίζεται υπέροχα με την πιο ισχυρή τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 4K της Sony. Κάθε μέρος της σκηνής αναλύεται και αντιστοιχίζεται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνας, που ρυθμίζει μεμονωμένα την υφή, την αντίθεση, το χρώμα και το περίγραμμα. Η διαφορά είναι ξεκάθαρη, ό,τι κι αν παρακολουθείτε, χάρη στην απόλυτα ρεαλιστική λεπτομέρεια.

Motionflow™ XR για ομαλή δράση 

Απολαύστε ομαλές και ευκρινείς λεπτομέρειες ακόμα και σε γρήγορες σκηνές με το Motionflow™ XR. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία δημιουργεί και εισάγει πρόσθετα καρέ μεταξύ των αρχικών. Αρχικά συγκρίνει βασικούς οπτικούς παράγοντες σε διαδοχικά καρέ και, στη συνέχεια, υπολογίζει το κλάσμα του δευτερολέπτου της δράσης που λείπει στις ακολουθίες των καρέ. Περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία εισαγωγής μαύρου καρέ, για πραγματικά κινηματογραφική εικόνα χωρίς θόλωση.

Λεπτή για να τοποθετείτε πιο εύκολα στον τοίχο  

Η κομψή σχεδίαση δένει αρμονικά με το καθιστικό σας, καθώς τοποθετείται πιο εύκολα στον τοίχο. Το πλαίσιο της οθόνης είναι σχεδόν ανύπαρκτο, με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε την εικόνα από άκρο σε άκρο. Ο ιδανικός συνδυασμός στυλ και λειτουργίας για μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Εύκολη και γρήγορη εύρεση: One-Flick Entertainment

Χειριστείτε το περιεχόμενό σας με τη γρήγορη και εύχρηστη διασύνδεση της BRAVIA®. Σύρετε το δάκτυλο προς τα πάνω για να βρείτε τηλεοπτικά προγράμματα, διαδικτυακά βίντεο, εφαρμογές, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο ή προς τα κάτω για να δείτε πρόσθετες λειτουργίες που εμπλουτίζουν την εμπειρία προβολής. Το μοναδικό τηλεχειριστήριο One-Flick προσφέρει γρήγορο και πρακτικό χειρισμό, χωρίς παρεμβολές σε αυτό που παρακολουθείτε.

Συμβατότητα με HDCP 2.2: τα πάντα προβάλλονται ομαλά

Χάρη στην υποστήριξη HDCP 2.2 (High-bandwidth Digital Content Protection) τελευταίας τεχνολογίας, η BRAVIA® μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε πηγή 4K, όπως τηλεοπτικές εκπομπές 4K, ταινίες 4K σε δίσκο και διαδικτυακό περιεχόμενο.

Μετατρέψτε την τηλεόραση σε ψηφιακή συσκευή εγγραφής: USB HDD REC

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο USB για να τα βλέπετε όποτε θέλετε. Το USB HDD REC επιτρέπει την εγγραφή ψηφιακών μεταδόσεων σε συσκευή USB HDD χωρητικότητας έως 2 TB, με ένα άγγιγμα και με χρονοδιακόπτη. Την ώρα που παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα, απλώς πατήστε το REC για να ξεκινήσει η εγγραφή, η οποία θα σταματήσει αυτόματα όταν τελειώσει το πρόγραμμα.

Ηχείο με ανάκλαση μπάσων για πλουσιότερα, καλύτερα μπάσα 

Απολαύστε καλύτερο ήχο από ένα μικρού μεγέθους ηχείο με έντονο, εστιασμένο ήχο. Το ηχείο ανάκλασης μπάσων παράγει καθαρό, πλούσιο ήχο, με πεντακάθαρες υψηλές έως εκτεταμένες χαμηλές συχνότητες. Η απομονωμένη σχεδίαση εξασφαλίζει κορυφαία αναπαραγωγή ήχου, ώστε να ακούτε καθαρά κάθε λεπτομέρεια..

Κινηματογραφικός ήχος S-Force Front Surround  

Απολαύστε ένα καθηλωτικό ηχητικό πεδίο που σας μεταφέρει στο επίκεντρο της δράσης. Ο ήχος S-Force Front Surround μιμείται τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος συνδυάζει τις ηχητικές πηγές, για να προσφέρει τη σωστή ένταση ήχου, τη σωστή χρονική καθυστέρηση και το σωστό φάσμα ηχητικών κυμάτων, χρησιμοποιώντας μόνο τα κανάλια του αριστερού και του δεξιού ηχείου. Εξομοιώνοντας με φυσικό τρόπο τα πεδία του τρισδιάστατου ήχου, η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας σε μια ευρεία περιοχή ακρόασης.

Αγγίξτε, δείτε και μοιραστείτε μέσω NFC™  

Απλώς φέρτε σε επαφή το smartphone ή το tablet Xperia™ με δυνατότητα NFC με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και αντικατοπτρίστε την οθόνη του Xperia™ σας στην εκπληκτική οθόνη της BRAVIA®. Χωρίς δύσκολες ρυθμίσεις, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορη και σταθερή σύνδεση,  ακόμη και να στέλνετε φωτογραφίες που θα εμφανίζονται στην BRAVIA® σε εγγενή ανάλυση 4K.

Λειτουργία Live Football: για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους 

Απολαύστε το μεγάλο ντέρμπι με ό,τι χρειάζεστε για μια απίθανη ποδοσφαιρική εμπειρία. Οι ρυθμίσεις ήχου προσαρμόζονται αυτόματα, για να νιώθετε σαν να είστε στο γήπεδο.

Κάντε δική σας τη στιγμή με το Photo Share 

Μοιραστείτε φωτογραφίες μέσω της BRAVIA® και δώστε στους φίλους σας την ευκαιρία να αποθηκεύσουν τις αγαπημένες τους. Οι ασύρματες μεταφορές γίνονται γρήγορα και σταθερά μέσω του δικτύου σας. Μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες στο αρχικό τους μέγεθος, με smartphone με Android (Android 2.3 και πιο πρόσφατη έκδοση) ή iOS (iOS5 και πιο πρόσφατη έκδοση). Δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο, ούτε επιπλέον εφαρμογές.

Δώστε ήχο στις φωτογραφίες σας με το Sound Photo

Ακούστε την ατμόσφαιρα και το συναίσθημα κάθε φωτογραφίας, από selfie έως στιγμιότυπα από τις διακοπές, με το Sound Photo σε επιλεγμένα smartphone Xperia™ και μηχανές Sony. Δίνοντας στις εικόνες μια νέα διάσταση, αναπαράγει τους ήχους που ακούγονταν όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία. Δείτε τις φωτογραφίες με ήχο στην τηλεόραση συνδέοντας τη μηχανή σας μέσω USB ή HDMI® ή ασύρματα μέσω DNLA.

Sony Bravia® 4K KD-49X8309C Ultra HD,Android TV, Motionflow XR 1000Hz, Wi-Fi® Smart, Google Play™, X-Reality PRO,σε μαύρο πλαίσιο

  Μέγεθος και βάρος

Τηλεόραση χωρίς επιτραπέζια βάση (Π x Υ x Β)

109,3 x 64,3 x 6 cm

TV με επιτραπέζια βάση (ΠxΥxΒ)

109,3 x 67,9 x 20,1 cm

Διαστάσεις συσκευασίας (Π x Υ x Β)

Περίπου 119,1 x 79,2 x 16,9 cm

TV χωρίς επιτραπέζια βάση

Περίπου 14,4 Kg

TV με επιτραπέζια βάση

Περίπου 15,4 Kg

  Ειδικά χαρακτηριστικά

Ηλεκτρον. οδηγός προγραμμάτων (EPG)

ΝΑΙ

Χρονοδιακόπτης On / Off

ΝΑΙ

BRAVIA® Sync

ΝΑΙ

Εικόνα και εικόνα (PAP)

ΝΑΙ (μέγεθος 2)

Γονικός έλεγχος

ΝΑΙ

Αναπαραγωγή USB

ΝΑΙ

Εγγραφή USB HDD

ΝΑΙ

Οθόνη πολλών γλωσσών

BUL/CAT/CZE/DAN/GER/GRE/ENG/SPA/EST/FIN/FRE/HEB/HRV/HUN/ITA/KAZ/LIT/LAV/DUT/NOR/POL/POR/RUM/RUS/SLO/SLV/SRP/SWE/TUR/UKR/BOS/MAC

i-Manual

ΝΑΙ

Ενδείξεις για εξωτερική είσοδο

ΝΑΙ

  Χαρακτηριστικά ήχου και εικόνας

Ήχος

Ισχύς εξόδου ήχου 10Wx2

Χαρακτηριστικά εικόνας

4K X-Reality PRO™

Ηχείο Clear Phase

ΝΑΙ

Ισχύς εξόδου ήχου

10 W+10 W

Ρυθμίσεις λειτουργίας ήχου

Τυπικό / Κινηματογράφος / Live  Football / Μουσική

S-Master

ΝΑΙ

Dolby® Digital/Dolby® Digital Plus/Dolby® Pulse

ΝΑΙ

NICAM/A2

ΝΑΙ

4K X-Reality PRO™

ΝΑΙ

Ανίχνευση προσώπου (μόνο 2K)

ΝΑΙ

Τρόπος λειτουργίας εικόνας

Ζωντανό / Τυπικό / Προσαρμοσμένο / Cinema Pro / Cinema Home / Αθλητικά / Κινούμενα σχέδια / Φωτογραφία-Ζωντανό / Φωτογραφία-Τυπικό / Φωτογραφία-Προσαρμοσμένο / Παιχνίδι / Γραφικά

Λειτουργία ευρείας οθόνης

Πλήρες / Κανονικό / Ευρύ ζουμ / Ζουμ / 14:9

Λειτουργία ευρείας οθόνης για Η/Υ

Κανονικό/Πλήρης1/Πλήρης2 για Η/Υ

Αυτόματη λειτουργία ευρείας οθόνης

ΝΑΙ

Βελτιωτής κίνησης

Motionflow XR 1000Hz

Εξελιγμένος βελτιωτής αντίθεσης (ACE)

ΝΑΙ

Scene Select

123 cm (49")

24p True Cinema™

ΝΑΙ

CineMotion / Ταινία / Μονάδα cinema

ΝΑΙ

  Οθόνη

Χαρακτηριστικά οθόνης

Οπίσθιος φωτισμός Edge LED

Ανάλυση

4K Ultra HD (3840 x 2160)

LCD

ΝΑΙ

Οπίσθιος φωτισμός LED

Edge LED

4K

ΝΑΙ

Αναλογία πλευρών οθόνης

16:9

Γωνία προβολής (δεξιά/αριστερά)

178 (89/89) μοίρες

Γωνία προβολής (επάνω/κάτω)

178 (89/89) μοίρες

  Συνδεσιμότητα δικτύου

Android TV

Android 5.0

Ασύρματες δυνατότητες

Wi-Fi® Direct

Κατοπτρισμός οθόνης

Κατοπτρισμός οθόνης

ΝΑΙ

TV Side View

ΝΑΙ

Πρότυπο ασύρματου δικτύου LAN

Ενσωματωμένο

Εφαρμογές

ΝΑΙ

Περιήγηση ιστού

ΝΑΙ (Opera)

Wi-Fi® Direct

ΝΑΙ

  Στοιχεία σχεδιασμού

Σχεδίαση βάσης

Επίπεδος άξονας σε γυαλιστερό χρώμα χρωμίου

Φωτισμός LED

ΝΑΙ

Συμβατότητα με VESA

ΝΑΙ

  Σήμα βίντεο

3840 x 2160/24p (HDMI® 2/3)

ΝΑΙ

3840 x 2160/25p (HDMI® 2/3)

ΝΑΙ

3840 x 2160/30p (HDMI® 2/3)

ΝΑΙ

4096 x 2160/24p (HDMI® 2/3)

ΝΑΙ

1080/24p (μόνο HDMI®)

ΝΑΙ

480/60i

ΝΑΙ

480/60p

ΝΑΙ

576/50i

ΝΑΙ

576/50p

ΝΑΙ

720/24p (μόνο HDMI®)

ΝΑΙ

720/30p (μόνο HDMI®)

ΝΑΙ

720/60p

ΝΑΙ

1080/60i

ΝΑΙ

1080/50i

ΝΑΙ

1080/30p (μόνο HDMI®)

ΝΑΙ

1080/60p (HDMI® /σήμα συνιστωσών)

ΝΑΙ

1080/50p (HDMI® /σήμα συνιστωσών)

ΝΑΙ

  Διασύνδεση

Είσοδος HDMI®

4 (στο πλάι)

Είσοδος composite video

2 πίσω

Είσοδος Component Video

1 πίσω – Υβριδικό Component/Composite

Είσοδος σύνδεσης RF

1 στο πλάι

Είσοδος SCART

1 πίσω χωρίς SmartLink

Είσοδος Ethernet

1 στην πίσω πλευρά

Είσοδος USB

3 θύρες

έξοδος ήχου

1 πλάι – Υβριδικό με ακουστικά

έξοδος ψηφιακού ήχου

1 στην πίσω πλευρά

Τερματικά εισόδου και εξόδου

MHL (έκδ. 3 για HDMI®2), HDCP (2.2, για HDMI® 1/2/3/4), Bluetooth® (HID/HOGP/3DSP/A2DP/AVRCP/HSP/HFP/SPP), είσοδος ισχύος AC (1 πίσω), είσοδος σύνδεσης RF (1 πλάι), είσοδος IF (BS/CS) (2 πλάι), είσοδος composite video (2 πίσω, υβριδική με σήμα συνιστωσών), είσοδος component video (Y/Pb/Pr) (1 πίσω υβριδική), SCART χωρίς Smartlink (1 πίσω), σύνδεση HDMI® (4 πλάι), έξοδος βίντεο SCART (1 πίσω), είσοδος αναλογικού ήχου, συνολικά (2 πίσω), έξοδος ψηφιακού ήχου (1 πίσω), έξοδος ήχου (1 πλάι/υβριδική με HP), έξοδος ακουστικών (1 πλάι/υβριδική με έξοδο ήχου), έξοδος υπογούφερ (1 πλάι/υβριδική με HP και έξοδο ήχου), USB (3 θύρες), σύνδεση Ethernet (1 πίσω), υποδοχή PCMCIA (1 πάνω), είσοδος υπολογιστή HDMI®

  Ενσωματωμένοι δέκτες

Διπλός δέκτης (T2/S2/C2)

ΝΑΙ

DVB-T (ψηφιακή επίγεια)

ΝΑΙ

DVB-T2 (ψηφιακή επίγεια)

ΝΑΙ

DVB-S (ψηφιακή δορυφορική)

ΝΑΙ

DVB-S2 (ψηφιακή δορυφορική)

ΝΑΙ

DVB-C (ψηφιακός καλωδιακός)

ΝΑΙ

CI+

ΝΑΙ

Αναλογικό

ΝΑΙ

  Συμβατότητα

Προαιρετικά αξεσουάρ

Ασύρματο υπογούφερ (SWF-BR100), καλώδιο MHL (DLC-MC10, DLC-MC20, DLC-MC30), τηλεχειριστήριο με επιφάνεια αφής (RMF-TX100E), επιτοίχιο στήριγμα (SU-WL450 Β:60 mm, Β:20 mm)

  Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Αξιολόγηση ενεργειακής απόδοσης

A

Μέγεθος οθόνης (διαγώνια μέτρηση)

49", 123,2 cm

Κατανάλωση ενέργειας (ενεργή κατάσταση / τυπική λειτουργία)

84,0 W

Κατανάλωση ενέργειας (ενεργή κατάσταση / λειτουργία ζωντανών χρωμάτων)

177 W

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας*

117 kWh

ΜΟΛΥΒΔΟΣ

Το παρόν

Κατανάλωση ρεύματος (αναμονή)

0,50 W

Λόγος φωτεινότητας κορυφής

86%

Περιεκτικότητα υδραργύρου

0,0 mg

Αισθητήρας φωτισμού

ΝΑΙ

Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας

ΝΑΙ

Ρύθμιση δυναμικού οπίσθιου φωτισμού

ΝΑΙ

Απενεργοποίηση οπίσθιου φωτισμού

ΝΑΙ

Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

1,00 W (Wi-Fi®) / 1,00 W (LAN)


 

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενημερωτικό Δελτίο

Eνημερώσεις σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα Sony.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sony Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 35
T.K: 71306
Ηράκλειο Κρήτης
Email: sakelaris@otenet.gr
Τηλ. κέντρο: 2810 336800