Sony φωτογραφική μηχανή ILCE-6500B μόνο σώμα

Νέο Προϊόν

1.798,00 1.399,00

Ποσότητα:

Κατάσταση: Σε απόθεμα

 Sony φωτογραφική μηχανή ILCE-6500B μόνο σώμα

Επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφική μηχανή APS-C με εναλλάξιμους φακούς και γρήγορη αυτόματη εστίαση Τεχνολογία αυτόματης εστίασης με παρακολούθηση υψηλής πυκνότητας και ευρεία κάλυψη σημείων αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης Βελτιωμένη ενδιάμεση μνήμη για συνεχή λήψη έως και 11 fps Σταθεροποίηση οπτικής εικόνας σε 5 άξονες και έλεγχος εστίασης με οθόνη αφής.

Η νέα a-6500 είναι η πρώτη Sony E-mount APS-C με σταθεροποίηση σε 5 άξονες – 5-axis image stabilization. Τώρα λοιπόν, η A6500 μπορεί να τραβήξει 11 fps σε 307 καρέ και RAW mode που σημαίνει τραβάει επί 30 δευτερόλεπτα. Η A6500 διαβάζει έναν ολόκληρο αισθητήρα 6K και το κατεβάσει σε 4K χωρίς pixel binning ενώ υπάρχει νέο LSI, όπως της a99 II. Νέα και η λειτουργία “Slow and Quick” mode για εγγραφή μέχρι και σε 100fps ενώ υπάρχει και 4x slow mo σε real time, υπάρχει δε S-Log gamma recording13 για ευρεία dynamic range λήψη – κάπου 14-stop σε S-Log3 gamma setting.

Η A6500 δεν έχει οθόνη αφής αλλά έχει touch pad ενώ υπάρχει νέο 2.4 εκατομμυρίως dot XGA OLED electronic viewfinder και μπορείς να κρατάς και καρέα από τα πλάνα σου απευθείας 8-megapixel stills από 4K αλλά και 2-megapixel stills από τα HD modes. Φυσικά υπάρχει και WiFi, QR όπως και NFC. Σώμα πιο ανθεκτικό – magnesium alloy και διάφραγμα αντοχής με ζωή 200,000 release cycles.

Αισθητήρας εικόνας Exmor™ CMOS 24,2 MP

Η α6500 διαθέτει αισθητήρα εικόνας APS-C περίπου 24,2 ενεργών megapixel, καθώς και λεπτή καλωδίωση και μεγάλο υπόστρωμα φωτοδιόδου για αποτελεσματική συγκέντρωση του φωτός. Σε συνδυασμό με το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™, ο αισθητήρας εικόνας πετυχαίνει ένα μεγάλο εύρος ευαισθησίας με ISO 100-51200 και χαμηλό θόρυβο. Χάρη στη χάλκινη καλωδίωση γρήγορης μετάδοσης του αισθητήρα, η φωτογραφική μηχανή αποτυπώνει ταινίες σε ποιότητα 4K και Full HD στα 120 fps (100 fps).

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης 425 σημείων και τεχνολογία αυτόματης εστίασης με παρακολούθηση υψηλής πυκνότητας

Με 425 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο που εξασφαλίζουν μοναδικά ευρεία και πυκνή κάλυψη, η α6500 εστιάζει με μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στα θέματα σε όλο το καρέ. Ακόμα, η τεχνολογία αυτόματης εστίασης με υψηλής πυκνότητας παρακολούθηση ενεργοποιεί απρόσκοπτα τα σημεία αυτόματης εστίασης και καλύπτει και παρακολουθεί τα θέματα που κινούνται στο καρέ με απόλυτη ακρίβεια. (1) Κάλυψη σημείων αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης (425 σημεία) (2) Κάλυψη σημείων αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης (169 σημεία)

Με γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για στατικές εικόνες και ταινίες

Η α6500 διαθέτει την ταχύτερη (0,05 δευτ.) αυτόματη εστίαση στον κόσμο. Η ταχύτητα αυτή επιτυγχάνεται συνδυάζοντας την απόδοση της γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης με την εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα του συστήματος επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ στον χειρισμό δεδομένων με εκπληκτική ακρίβεια. Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα μια απίστευτα γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση και απόδοση παρακολούθησης, κατά τη λήψη ταινιών ή φωτογραφιών. (1) Σημείο εστίασης (2) Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης (3) Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης

Συνεχής λήψη εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας (Hi+) στα 11 fps και συνεχής λήψη με live-view υψηλής ταχύτητας (Hi) στα 8 fps

Καταγράψτε με ευκρίνεια κινούμενα θέματα, με τη συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 11 fps (Hi+). Ή επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις ταχύτητες που φτάνουν έως τα 8 fps (Hi), για συνεχή λήψη με live view και πολύ μικρή καθυστέρηση στο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο ή στην οθόνη LCD. Η αμεσότητα είναι αντίστοιχη με αυτή της λήψης με οπτικό εικονοσκόπιο. 

Μεγάλη ενδιάμεση μνήμη χωρητικότητας έως 307 εικόνων (σε περίπου 36 δευτερόλεπτα) σε λειτουργία συνεχούς λήψης

Χάρη στην πιο γρήγορη εσωτερική επεξεργασία και στην ενδιάμεση μνήμη μεγαλύτερης χωρητικότητας, πλέον μπορείτε να καταγράψετε έως και 307 εικόνες (σε περίπου 36 δευτερόλεπτα) σε συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας. 

Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες στο σώμα

Η α6500 αντισταθμίζει τους πέντε τύπους αστάθειας της μηχανής, αυξάνοντας τις πιθανότητες να αποτυπώσετε πιο σταθερές στατικές εικόνες και ταινίες. Ο νέος γυροσκοπικός αισθητήρας υψηλής ακρίβειας παρέχει αποτέλεσμα σταθεροποίησης εικόνας που ισοδυναμεί με ταχύτητα κλείστρου μεγαλύτερη κατά 5 βήματα. Η φωτογραφική μηχανή σάς επιτρέπει να κάνετε ζουμ σε απομακρυσμένα θέματα, να φωτογραφίζετε λεπτομερή κοντινά πλάνα, να καταγράφετε νυχτερινές σκηνές και πολλά περισσότερα, με ελάχιστη θόλωση από την αστάθεια της μηχανής. (1) Εκτροπή (2) Πρόνευση (3) Περιστροφή

Εύκολη εστίαση με αφή, ακόμα και όταν παρακολουθείτε από το εικονοσκόπιο

Με τη λειτουργία "Εστίαση με αφή", επιλέγετε πιο εύκολα το σημείο εστίασης. Απλώς, αγγίξτε με το δάχτυλό σας την οθόνη αφής LCD στο σημείο που θέλετε να εστιάσετε. Η λειτουργία επιφάνειας αφής σάς επιτρέπει να αλλάζετε ομαλά το σημείο εστίασης, μετακινώντας το δάχτυλο στην οθόνη αφής, ακόμα και ενώ παρακολουθείτε από το εικονοσκόπιο.

Εγγραφή ταινίας 4K

Η εγγραφή ταινιών 4K στο φορμά Super 35 mm με ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση επιτρέπει να καταγράφονται περίπου 2,4 φορές περισσότερες πληροφορίες από αυτές που βασικά χρειάζονται για την ανάλυση 4K (QFHD: 3840 x 2160). Η καταγραφή τόσο μεγάλου όγκου δεδομένων είναι αντίστοιχη με αυτή στην ανάλυση 6K, οπότε αναμφίβολα χαρίζει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση στις εικόνες 4K.

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™

Η α6500 διαθέτει το εικονοσκόπιο υψηλής αντίθεσης, ανάλυσης και ορατότητας XGA OLED Tru-Finder™. Το εικονοσκόπιο αποδίδει το σκοτάδι και τα χρώματα με απίστευτη λεπτομέρεια, για καθαρές, ομαλές φωτογραφίες και παρακολούθηση θέματος. Μπορείτε να επιλέξετε ρυθμό καρέ στα 120 (100 fps) ή στα 60 fps (50 fps) για χρήση με το εικονοσκόπιο. 

Αυτόματη εστίαση στα μάτια (συμβατή με τη λειτουργία AF-C)

Η α6500 διαθέτει λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια, η οποία εντοπίζει τα μάτια και εστιάζει με εξαιρετική ακρίβεια σε αυτά, ακόμα και κατά τη λήψη με έναν γρήγορο φακό με πλήρως ανοικτό διάφραγμα, που συνεπάγεται ένα στενό βάθος πεδίου. Η Αυτόματη εστίαση στα μάτια είναι διαθέσιμη και στη λειτουργία AF-C. Έτσι, ακόμα και αν το θέμα κινηθεί, η ευρεία κάλυψη των 425 σημείων αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο θα διατηρήσει την εστίαση στα μάτια με υψηλή ακρίβεια.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Η λειτουργία αυτή διατηρεί αυτόματα την εστίαση σε ένα κινούμενο θέμα. Απλώς ευθυγραμμίστε το καρέ-στόχο και το θέμα προς παρακολούθηση. Αν χάσετε το θέμα, η μηχανή μπορεί να το εντοπίσει και να ενεργοποιήσει ξανά τη λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης μόλις το θέμα επανεμφανιστεί στην οθόνη.

Με κλείστρο υψηλής ανθεκτικότητας ελεγμένο σε δοκιμές περίπου 200.000 κύκλων και ελάχιστους κραδασμούς

Απολαύστε λιγότερη θόλωση από τους κραδασμούς και ένα εξαιρετικά αθόρυβο και ανθεκτικό κλείστρο που έχει δοκιμαστεί σε περίπου 200.000 απελευθερώσεις. Τα πλεονεκτήματα αυτά προκύπτουν από την προσθήκη μηχανισμών πέδησης στο τέλος της περιοχής του πίσω κλείστρου και από την προσθήκη ελαστικού υλικού για την απορρόφηση των κραδασμών. Οι μειωμένοι κραδασμοί βελτιώνουν επίσης την απόδοση ανάλυσης του αισθητήρα εικόνας.

Προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X υποστηρίζεται από το νέο υπερσύγχρονο LSI εμπρόσθιου άκρου. Ο βελτιωμένος αλγόριθμος επεξεργασίας του αισθητήρα εικόνας ενισχύει την αναπαραγωγή υφών και την ευκρίνεια εικόνας, ενώ, παράλληλα, μειώνει τον θόρυβο, ιδιαίτερα σε μεσαίο και υψηλό εύρος ευαισθησίας.

Αργή και γρήγορη κίνηση

Με τη φωτογραφική μηχανή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφές έως 5x σε αργή κίνηση και έως 60x σε γρήγορη κίνηση με ταχύτητα έως και 50 Mbps σε υψηλής ποιότητας Full HD. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από οκτώ διαφορετικούς ρυθμούς λήψης καρέ, από 1 fps έως 120 fps (100 fps), καθώς και φορμά εγγραφής μεταξύ των 24p, 30p (25p) ή 60p (50p). Μπορείτε να αναπαράγετε τις λήψεις με εφέ αργής και γρήγορης κίνησης αμέσως μετά τη λήψη τους, χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία μέσω υπολογιστή.

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο για φακούς A-mount 

Η α6500 προσφέρει αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο, ακόμα κι όταν υπάρχει συνδεδεμένος φακός A-mount μέσω προσαρμογέα τοποθέτησης (LA-EA3) της Sony. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε την απίστευτα ευρεία κάλυψη του συστήματος αυτόματης εστίασης που παρέχουν τα 425 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο, καθώς και να απολαμβάνετε γρήγορες και ομαλές επιδόσεις κατά τη λήψη με άλλους φακούς, αλλά και φακούς E-mount. (1) Φακοί A-mount

Αυτόματη εστίαση στη λειτουργία μεγέθυνσης εστίασης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη εστίαση ακόμα και κατά τη μεγέθυνση μιας επιλεγμένης περιοχής της εικόνας στο εικονοσκόπιο ή στην οθόνη LCD, π.χ. για πιο λεπτομερή ρύθμιση της εστίασης. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για λήψεις macro, όπου απαιτείται ακρίβεια στην εστίαση.

Με υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα και λειτουργία Zebra

Με τη λειτουργία "Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα", μπορείτε να βλέπετε εικόνες με φυσική αντίθεση κατά την εγγραφή στη ρύθμιση γάμμα S-Log, μετατρέποντας το S-Log2 και το S-Log3 σε ρύθμιση γάμμα ITU709 (800%) για παρακολούθηση εικόνων ή έλεγχο της εστίασης κατά τη μεγέθυνση μιας εικόνας στην οθόνη LCD ή στο εικονοσκόπιο. Επιπλέον, η λειτουργία Zebra διευκολύνει την παρακολούθηση της έκθεσης, ιδιαίτερα κατά τη λήψη με τη ρύθμιση γάμμα S-Log. Στοχεύστε ένα επίπεδο φωτεινότητας σήματος βίντεο από το 0 έως το 109%, ορίστε ένα εύρος μεταξύ του +10% και του -10% για τη συγκεκριμένη τιμή και η ρύθμιση zebra θα δείξει τις περιοχές με αυτό το επίπεδο έκθεσης εντός του συγκεκριμένου εύρους.

Λήψη με τη ρύθμιση S-Gamut/S-Log

Η δυνατότητα λήψης με τη ρύθμιση S-Gamut και S-Log προσφέρει την ευελιξία που απαιτείται για τη χρήση της τεχνικής διαβάθμισης των χρωμάτων στο στάδιο του post-production. Οι καμπύλες γάμμα S-Log3 και S-Log2 προσφέρουν μεγάλο δυναμικό εύρος (έως και κατά 1300%), για ελαχιστοποίηση της υπερέκθεσης (whiteout) και της υποέκθεσης (blackout). Η α6500 προσφέρει, επίσης, ένα εντυπωσιακό εύρος 14 θέσεων στη ρύθμιση γάμμα του S-Log3. Επιπλέον, η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει τις ρυθμίσεις S-Gamut, S-Gamut3 και S-Gamut3. Κινηματογραφικό φάσμα χρωμάτων από την Sony. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες S-Log2 και S-Log3 προορίζονται για την επεξεργασία εικόνων.

Εκτεταμένη συνδεσιμότητα τερματικών

Η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει είσοδο γραμμής από συσκευές ήχου επαγγελματικών προδιαγραφών με υποδοχή XLR, με τη χρήση ενός κιτ προσαρμογέα XLR (XLR-K2M/XLR-K1M) που πωλείται ξεχωριστά και καθιστά δυνατή τη σύνδεση με μικρόφωνα κορυφαίας τεχνολογίας. Υποστηρίζει, επίσης, έξοδο HDMI καθαρού σήματος, η οποία επιτρέπει την έξοδο ασυμπίεστων αρχείων ταινιών 4K και Full HD σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής ή οθόνες. 

Αντοχή στη σκόνη και την υγρασία 

Με χαρακτηριστικά αντοχής στη σκόνη και την υγρασία που εμποδίζουν την είσοδο νερού και σκόνης στο σώμα της μηχανής, στεγανοποίηση γύρω από τα κουμπιά και τα περιστροφικά ρυθμιστικά, καθώς και προστατευτική δομή διπλής στρώσης που ενώνει άψογα τα πλαίσια και τα εξαρτήματα.

Με ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου και στιβαρή βάση φακού

Εξοπλισμένη με εσωτερικά πλαίσια, καθώς και πίσω, επάνω και μπροστινό κάλυμμα από κράμα μαγνησίου, η α6500 έχει σχεδιαστεί για στιβαρή αξιοπιστία και σταθερό χειρισμό, ενώ το μικρό της μέγεθος αντέχει με άνεση στις καταπονήσεις κατά τις λήψεις σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, η αντοχή και η σταθερότητα της βάσης του φακού επιτρέπουν την έντονη χρήση της μηχανής και την καθιστούν ιδανική για την τοποθέτηση μεγάλων και βαριών φακών, όπως είναι οι τηλεφακοί.

Λήψη χωρίς ήχο

Η λειτουργία αθόρυβης λήψης επιτρέπει την απελευθέρωση του κλείστρου χωρίς θόρυβο (ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η συνεχής λήψη με ταχύτητα έως περίπου 3fps και παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης) και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν φωτογραφίζετε παραστάσεις σε εσωτερικούς χώρους ή ζώα στην άγρια φύση, καθώς και για κάθε άλλη περίσταση όπου είναι απαραίτητη η ησυχία. Για να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε τη λειτουργία πιο εύκολα, αντιστοιχίστε τη σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί.

Νέα εμφάνιση μενού που διευκολύνει την αναζήτηση 

Το επανασχεδιασμένο μενού έχει έναν νέο τρόπο κατηγοριοποίησης. Πλέον, το όνομα της ομάδας που έχετε επιλέξει εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης και κάθε καρτέλα έχει διαφορετικό χρώμα. Η αλλαγή αυτή επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση στα στοιχεία μενού που επιθυμείτε, κάνοντας ομαλότερη την αλλαγή ρυθμίσεων, ακόμα και κατά τη διάρκεια λήψεων. 

Ρύθμιση ονόματος αρχείου

Από προεπιλογή, το όνομα αρχείου ξεκινά με τα γράμματα "DSC". Ωστόσο, μέσω της φωτογραφικής μηχανής, μπορείτε να αλλάξετε, να καταχωρίσετε και να προσαρμόσετε το όνομα του αρχείου, ώστε να περιλαμβάνει τα τρία γράμματα της επιλογής σας. Έτσι διευκολύνεται η διαχείριση των αρχείων, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε πολλές φωτογραφικές μηχανές για μια εργασία φωτογράφισης.

PlayMemories Camera Apps™

Κάντε τις φωτογραφίες σας ακόμα πιο δημιουργικές με το PlayMemories Camera Apps, την υπηρεσία λήψης εφαρμογών που σας επιτρέπει να προσθέτετε νέες λειτουργίες στη φωτογραφική σας μηχανή. Στις διαθέσιμες εφαρμογές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η εφαρμογή Time-lapse που επιτρέπει την εγγραφή εικόνων ανά διαστήματα και τον μετέπειτα συνδυασμό τους, η εφαρμογή Smart Remote Control με την οποία μπορείτε να ελέγχετε τις ρυθμίσεις της μηχανής σας από smartphone ή tablet, καθώς και οι εφαρμογές Sky HDR (απεικόνιση-υψηλού-δυναμικού-εύρους), Star Trail, Liveview Grading και Smooth Reflection. Σημείωση: Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών εξαρτάται από την περιοχή.

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας

Μόλις η κάμερα συζευχθεί μέσω Bluetooth® με την εφαρμογή PlayMemories Mobile σε μια συμβατή συσκευή κινητού τηλεφώνου ή tablet, μπορεί να αποκτήσει και να καταγράψει δεδομένα τοποθεσίας από την κινητή συσκευή. Τα δεδομένα τοποθεσίας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διόρθωση των ρυθμίσεων ημερομηνίας, ώρας και τοποθεσίας της μηχανής. Η εφαρμογή PlayMemories Home μπορεί, στη συνέχεια, να χρησιμοποιηθεί σε έναν προσωπικό υπολογιστή και να οργανώσει σε έναν χάρτη τις στατικές εικόνες που έχουν εισαχθεί στον υπολογιστή.

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο/τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή σας για να τα μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα. Απλώς, εγκαταστήστε την εφαρμογή PlayMemories Mobile™ μέσω Wi-Fi® στη συσκευή Android με δυνατότητα NFC που διαθέτετε και αγγίξτε τη συσκευή στη μηχανή, για να τις συνδέσετε. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα! Πλέον μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και μέσω κωδικού QR.

Υποστηρίζεται από το Capture One Express (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW του κόσμου, καθώς αποδίδει χρώματα ακριβείας και απίστευτη λεπτομέρεια. Προσφέρει ευέλικτη διαχείριση ψηφιακών πόρων, όλα τα απαραίτητα εργαλεία προσαρμογής και γρήγορη, έξυπνη απόδοση, όλα συγκεντρωμένα σε μια προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την αγορά, τη χρήση και την υποστήριξη των λύσεων Capture One, απευθυνθείτε στην Phase One.

Βελτιωμένες λειτουργίες αυτόματης έκθεσης

Εκτός από τις υπάρχουσες λειτουργίες πολλαπλών τμημάτων, με κέντρο βάρους και τη λειτουργία σημειακών μετρήσεων, η φωτογραφική μηχανή διαθέτει και νέες, όπως τη λειτουργία Highlight που εντοπίζει την πιο φωτεινή περιοχή στο καρέ και συγκεντρώνει τη μέτρηση έκθεσης σε εκείνο το σημείο, ώστε να αποφευχθεί η εμφάνιση υπερεκτεθειμένων φωτεινών τόνων. Διαθέτει ακόμα τη λειτουργία Average που προσδιορίζει τη μέτρηση μέσης τιμής για ολόκληρη την εικόνα, για σταθερή απόδοση μέτρησης της αυτόματης έκθεσης κατά την αλλαγή των γωνιών λήψης, καθώς και προβλέψιμη συμπεριφορά αυτόματης έκθεσης. Επιπλέον, όταν η παράμετρος [Περιοχή εστίασης] έχει ρυθμιστεί στη λειτουργία [Ευέλικτο σημείο] ή [Επέκταση ευέλικτου σημείου], η τοποθεσία σημειακής μέτρησης μπορεί να συνδεθεί με την περιοχή εστίασης (επιλογή από Κέντρο/Σύνδεσμος σημείου εστίασης). Επιπρόσθετα, η τυπική τιμή έκθεσης μπορεί να προσαρμοστεί από -1 έως +1 στοπ σε βήματα στοπ 1/6, καθώς και να ρυθμιστεί ξεχωριστά για κάθε λειτουργία μέτρησης.

Ρύθμιση προτεραιότητας στη λειτουργία AWB

Όταν η ισορροπία λευκού είναι ρυθμισμένη στο Auto και η πηγή φωτός είναι λάμπες πυρακτώσεως ή ανάλογος φωτισμός, η προτεραιότητα του τόνου χρώματος μπορεί να ρυθμιστεί στο [Standard] (Τυπικό), [Ambience] (Ατμοσφαιρικό) ή [White] (Λευκό). Η ρύθμιση [Ambience] (Ατμοσφαιρικό) παράγει έναν ζεστό τόνο Η ρύθμιση [White] (Λευκό) αναπαράγει τα λευκά με ακρίβεια.

Λειτουργία βελτιωμένου απομακρυσμένου ελέγχου φωτογραφικής μηχανής

Αν συνδέσετε τη μηχανή σε έναν υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Remote Camera Control, για να τραβήξετε φωτογραφίες ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της μηχανής από τον υπολογιστή. Η σύνδεση του υπολογιστή με τη φωτογραφική μηχανή σάς δίνει πλέον τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες και στη μηχανή και στον υπολογιστή, ώστε να είναι δυνατός ο οπτικός έλεγχος χωρίς να μετακινείτε τη μηχανή από τη θέση που βρίσκεται. Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε μόνο τα αρχεία JPEG (αντί για αρχεία JPEG και RAW ), ώστε να μειωθεί ο όγκος των δεδομένων, επιτρέποντάς σας να βλέπετε τις εικόνες που έχουν μεταφερθεί σχεδόν αμέσως

Sony φωτογραφική μηχανή ILCE-6500 μόνο σώμα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  Φακός

Συμβατότητα φακού

Φακοί E-mount της Sony

Τοποθέτηση φακού

E-mount

  Αισθητήρας απεικόνισης

Αναλογία πλευρών οθόνης

3:2

Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 24,2 megapixel

Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 25,0 megapixel

Τύπος

Αισθητήρας Exmor® CMOS τύπου APS-C (23,5 x 15,6 mm)

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Επίστρωση προστασίας φόρτισης στο οπτικό φίλτρο και μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας

  Εγγραφή (φωτογραφίες)

Φορμά εγγραφής

JPEG (Συμβατό με DCF, έκδ. 2.0, Exif Έκδ. 2.31, συμβατό με MPF Baseline), RAW (Sony ARW φορμά 2.3)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [3:2]

L: 6000 x 4000 (24M), M: 4240 x 2832 (12M), S: 3008 x 2000 (6,0M)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [16:9]

L: 6000 x 3376 (20M), M: 4240 x 2400 (10M), S: 3008 x 1688 (5,1M)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [Sweep Panorama]

Ευρεία: οριζόντια 12.416 x 1.856 (23M), κατακόρυφα 5.536 x 2.160 (12M), Τυπικό: οριζόντια 8.192 x 1.856 (15M), κατακόρυφα 3.872 x 2.160 (8,4M)

Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW, RAW & JPEG, JPEG Extra fine, JPEG Fine, JPEG Standard

Εφέ εικόνας

13 τύποι: Ποστεροποίηση (Χρώμα), Ποστεροποίηση (Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (Κ/Π/Μ/Κ), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera (Κανονικό/Ψυχρό/Θερμό/Πράσινο/Ματζέντα), Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Θολή εστίαση (Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Απομίμηση ζωγραφικής HDR (Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Μινιατούρα (Αυτόματο/Επάνω/Μέσο (Ο)/Κάτω/Δεξιά/Μέσο (Κ)/Αριστερά), Υδατογραφία, Εικόνα (Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό)

Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box (1 - 6), (Αντίθεση (βήματα -3 έως +3), Κορεσμός (βήματα -3 έως +3), Ευκρίνεια (βήματα -3 έως +3))

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP9), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Gamma (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3), Black Gamma, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο (1-5)), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης (βήμα 1-6 EV, 1,0 EV))

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο sRGB (με γκάμα χρωμάτων sYCC) και πρότυπο Adobe RGB συμβατό με χρώμα TRILUMINOS

Έξοδος RAW

RAW 14bit

Ασυμπίεστο RAW

-

  Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

Φορμά XAVC S, Φορμά AVCHD συμβατό με έκδ. 2.0, MP4

Συμπίεσης βίντεο

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264

Φορμά εγγραφής ήχου

XAVC S: LPCM 2 καν., AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2 καν., Dolby® Digital Stereo Creator, MP4: MPEG-4 AAC-LC 2 καν.

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο xvYCC (x.v.Color όταν είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου HDMI), συμβατό με χρώμα TRILUMINOS

Εφέ εικόνας

Ποστεροποίηση (Χρώμα), Ποστεροποίηση (Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (Κ/Π/Μ/Κ), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera (Κανονικό/Ψυχρό/Θερμό/Πράσινο/Ματζέντα), Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι

Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box (1 - 6), (Αντίθεση (βήματα -3 έως +3), Κορεσμός (βήματα -3 έως +3), Ευκρίνεια (βήματα -3 έως +3))

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP9), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Gamma (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3), Black Gamma, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

Μέγεθος εικόνας (σε pixels), NTSC

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (30p, 100M), 3840 x 2160 (24p, 100M), 3840 x 2160 (30p, 60M), 3840 x 2160 (24p, 60M), XAVC S HD: 1920 x 1080 (120p, 100M), 1920 x 1080 (120p, 60M), 1920 x 1080 (60p, 50M), 1920 x 1080 (30p, 50M), 1920 x 1080 (24p, 50M) AVCHD: 1920 x 1080 (60p, 28M, PS), 1920 x 1080 (60i, 24M, FX), 1920 x 1080 (60i, 17M, FH), 1920 x 1080 (24p, 24M, FX), 1920 x 1080 (24p, 17M, FH), AVC MP4: 1920 x 1080 (60p, 28M), 1920 x 1080 (30p, 16M), 1280 x 720 (30p, 6M)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel), PAL

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p,100M), 3840 x 2160 (25p,60M), XAVC S HD: 1920 x 1080 (100p, 100M), 1920 x 1080 (100p, 60M), 1920 x 1080 (50p, 50M), 1920 x 1080 (25p, 50M), AVCHD: 1920 x 1080 (50p, 28M, PS), 1920 x 1080 (50i, 24M, FX), 1920 x 1080 (50i, 17M, FH), 1920 x 1080 (25p, 24M, FX), 1920 x 1080 (25p, 17M, FH), AVC MP4: 1920 x 1080 (50p, 28M), 1920 x 1080 (25p, 16M), 1280 x 720 (25p, 6M)

Ρυθμός καρέ εικόνας

1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps

Μέγεθος εικόνας (σε ρυθμό καρέ)

1920 x 1080 (60p), 1920 x 1080 (30p), 1920 x 1080 (24p)

Λειτουργίες ταινίας

Ένδειξη στάθμης ήχου

, Στάθμη εγγραφής ήχου

, Επιλογέας PAL/NTSC

, Διπλή εγγραφή βίντεο

, TC/UB, (Προεπιλογή TC/Προεπιλογή UB/Φορμά TC/Λειτουργία TC/Δημιουργία TC/Χρονοδιακόπτης εγγραφής UB)

, Αυτόματο αργό κλείστρο

, Έλεγχος εγγραφής

, Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα

Έξοδος HDMI®

3840 x 2160 (30p), 3840 x 2160 (25p), 3840 x 2160 (24p), 1920 x 1080 (60p), 1920 x 1080 (60i), 1920 x 1080 (50p), 1920 x 1080 (50i), 1920 x 1080 (24p), YCbCr 4:2:2 8 bit/RGB 8 bit

Έξοδος HDMI καθαρού σήματος

Επιλέξιμη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση

  Σύστημα εγγραφής

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας από smartphone

Ναι

Μέσα

Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick Micro™ (M2), κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I), κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC, κάρτα μνήμης microSDXC

Υποδοχή κάρτας μνήμης

Υποδοχή για κάρτα μνήμης Memory Stick Duo™/SD

  Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργό/Ανενεργό, διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1 δευτ., Μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονικό / Χαμηλό / Ανενεργό

Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ

Αυτόματο/ISO 100 έως 51200

  Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο/Φως ημέρας/Σκιά/Συννεφιά/Λάμπα πυρακτώσεως/Λάμπα φθορισμού (Θερμό λευκό/Ψυχρό λευκό/Λευκό φως ημέρας/Φως ημέρας)/Φλας/Υποβρύχια/Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900K) και φίλτρο χρώματος (G7 έως M7 (57 βήματα), A7 έως B7 (29 βήματα))/ Προσαρμοσμένη

Μικρορύθμιση AWB

Ναι (G7 έως M7, 57 βημάτων) (A7 έως B7, 29 βημάτων)

Ρύθμιση προτεραιότητας σε AWB

Ναι (Τυπικό/Ατμοσφαιρικό/Λευκό)

Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

3 καρέ, δυνατότητα επιλογής Υψ/Χαμ

  Εστίαση

Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης/Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Αισθητήρας εστίασης

Αισθητήρας Exmor CMOS

Σημείο εστίασης

425 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης)/169 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV-1 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία εστίασης

AF-A (Αυτόματη AF), AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση) DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Χειροκίνητη εστίαση

Περιοχή εστίασης

Ευρεία (425 σημεία [αυτόματη εστίαση εντοπισμού φάσης], 169 σημεία [αυτόματη εστίαση εντοπισμού αντίθεσης]) / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο (S/M/L) / Επέκταση ευέλικτου σημείου / Κλείδωμα αυτόματης εστίασης (Ευρεία / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο [S/M/L] / Επέκταση ευέλικτου σημείου)

Άλλα χαρακτηριστικά

Αυτόματη εστίαση Eye-Start (μόνο με προσαρτημένο τον LA-EA2 ή τον LA-EA4 (πωλείται ξεχωριστά)), Κλείδωμα αυτόματης εστίασης, Αυτόματη εστίαση στα μάτια, Μικρορύθμιση αυτόματης εστίασης με τον LA-EA2 ή τον LA-EA4 (πωλείται ξεχωριστά), Έλεγχος πρόβλεψης, Κλείδωμα εστίασης

AF Illuminator

Ναι (με ενσωματωμένη λυχνία τύπου LED)

Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης

Περίπου 0,3 - περίπου 3,0 m (με προσαρτημένο φακό E PZ 16-50 mm F3.5-5.6 OSS)

Τύπος εστίασης με LA-EA3 (πωλείται ξεχωριστά)

(επιλογή από εντοπισμός φάσης, εντοπισμός αντίθεσης)

  Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor CMOS

Ευαισθησία μέτρησης

EV-2 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία μέτρησης

Σημείου (Τυπική/Μεγάλη), Μέσος όρος πλήρους οθόνης, Λειτουργία Highlight)

Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 5,0 EV (βήματα 1/3 EV, 1/2 EV επιλέξιμα)

Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing)

Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση: Μονή, επιλογή 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ, σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0 ή 3,0 EV, με 9 καρέ, σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3 ή 1,0 EV.

Κλείδωμα AE

Κλείδωμα με το πάτημα του πλήκτρου κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. Διατίθεται με κουμπί κλειδώματος ΑΕ. (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση/Αυτόματο)

Λειτουργίες έκθεσης

AUTO (iAuto/Superior Auto), Προγραμματισμένο AE (P), Προτεραιότητα διαφράγματος (A), Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S), Χειροκίνητη (M), Ταινία/ Κίνηση Sl&Q (Προγράμματα AE (P)/Προτεραιότητα διαφράγματος (A)/Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S)/Χειροκίνητη (M)), Sweep Panorama, Επιλογή σκηνής

Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Φωτογραφίες: ISO 100-25600 (οι τιμές ISO έως και 51200 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-6400, με επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-25600, AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα.

-

Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Δράση σπορ, Macro, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως, Νυχτερινό πορτραίτο, Αποφυγή θόλωσης κινούμενης εικόνας

  Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,0 cm (τύπου 0,39), XGA OLED

Αριθμός κουκκίδων

2.359.296 κουκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (εικονοσκόπιο)

Αυτόματο/Χειροκίνητο (5 βήματα μεταξύ -2 και +2)

Έλεγχος θερμοκρασίας χρώματος

Χειροκίνητο (5 βήματα)

Κάλυψη πεδίου

100%

Μεγέθυνση

Περίπου 1,07x (ισοδύναμο με φωτογραφική μηχανή 35 mm: Περίπου 0,70x) με φακό 50 mm στο άπειρο, -1 m-1

Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 - +3,0 m-1

Σημείο ματιού

Περίπου 23 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 21,4 mm από το πλαίσιο της οπής ανίχνευσης στο -1 m-1 (πρότυπο CIPA)

Επιλογή ρυθμού καρέ

Ναι (1x, 2x)

Προβολή περιεχόμενων

Γραφική απεικόνιση, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Ιστόγραμμα

  Οθόνη LCD

Τύπος

TFT ευρέως τύπου 7,5 cm (τύπου 3,0)

Αριθμός κουκκίδων

921.600 κουκίδες

Πάνελ αφής

Ναι

Έλεγχος φωτεινότητας

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω περίπου 90 μοίρες, κάτω περίπου 45 μοίρες

Επιλογή προβολής (εικονοσκόπιο/LCD)

ΝΑΙ (Αυτόματα/Μη αυτόματα)

Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο (LCD)

Ενεργό/ανενεργό

Quick Navi

Ναι

Μεγέθυνση εστίασης

Ναι Μεγέθυνση εστίασης (5,9x, 11,7x)

Zebra

Ναι (επιλέξιμο επίπεδο + εμβέλεια ή χαμηλότερο όριο ως προσαρμοσμένη ρύθμιση)

Peaking στη μεγέθυνση εστίασης

Ναι (Ρύθμιση επιπέδου: Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό/Απενεργοποίηση, Χρώμα: Λευκό/Κόκκινο/Κίτρινο)

Άλλα

Τεχνολογία WhiteMagic, Γραμμή πλέγματος (Πλέγμα του κανόνα των τρίτων/Τετράγωνο πλέγμα/Διαγώνιο + Τετράγωνο πλέγμα/Απενεργοποίηση), Δείκτης ταινιών (Κέντρο/Αναλογία εικόνας/Ζώνη ασφαλείας/Κάδρο καθοδήγησης)

Προβολή περιεχόμενου

Οθόνη γραφικών, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών, Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Ιστόγραμμα, Για εικονοσκόπιο

  Άλλα χαρακτηριστικά

PlayMemories Camera Apps™

Ναι

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Φωτογραφίες: περίπου 2x, Ταινίες: περίπου 2x

Ψηφιακό ζουμ

Έξυπνο ζουμ (φωτογραφίες): M: περίπου 1,4x, S: περίπου 2x, Ψηφιακό ζουμ (Φωτογραφίες): L: περίπου 4x, M: περίπου 5,7x, S: περίπου 8x, Ψηφιακό ζουμ (Ταινία): περίπου 4x

Ανίχνευση προσώπου

Λειτουργίες: Ενεργοποίηση/ενεργοποίηση (εγγραφή προσώπου)/Απενεργοποίηση, Εγγραφή προσώπου, Επιλογή προσώπου, Μέγιστος αριθμός ανιχνεύσιμων προσώπων: 8,0

Αυτόματος χρονοδιακόπτης αυτοπροσωπογραφίας

-

Άλλα

Λειτουργία Smile Shutter: Λειτουργία Smile Shutter (επιλογή από 3 βήματα), Εστίαση με αφή: Ναι (Οθόνη αφής/Επιφάνεια αφής), ISO AUTO Min. SS, Παρακολούθηση φωτεινότητας, Ρύθμιση ονόματος αρχείου, Οδηγός βοήθειας, Ρύθμιση περιοχής, Λειτουργία βιτρίνας, Περιστροφή δακτυλίου ζουμ, Στατικές εικόνες

Eye-Fi ready

Ναι

  Κλείστρο

Τύπος

Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου

Ταχύτητα κλείστρου

Φωτογραφίες: 1/4000 έως 30 δευτ., Λυχνία, Ταινίες: 1/4000 έως 1/4 (βήμα 1/3), έως και 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/30 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου)

Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/160 δευτ.

Εμπρόσθια ηλεκτρονική κουρτίνα κλείστρου

Ναι (ON/OFF)

Αθόρυβη λήψη

Ναι (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ)

  Σταθεροποίηση εικόνας

Τύπος

Μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας με αντιστάθμιση σε 5 άξονες (Η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)

Εφέ αντιστάθμισης

5,0 βήματα (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο τον φακό Sonnar T* FE 55 mm F1.8 ZA. Απενεργοποιημένη μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης.)

  Έλεγχος φλας

Τύπος

Ενσωματωμένο φλας

Αριθμός οδηγού

6 (σε μέτρα με ταχύτητα ISO 100)

Κάλυψη φλας

16mm (η εστιακή απόσταση αναγράφεται στο σώμα του φακού)

Χειρισμός

Προ-φλας TTL

Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)

Οριοθέτηση έκθεσης φλας

Επιλογή 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0, 3,0 EV, με 9 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0 EV.

Λειτουργίες φλας

Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Αργός συγχρονισμός, Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (επιλογή από ενεργό/ανενεργό), Ασύρματος έλεγχος, Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας

Χρόνος ανακύκλωσης

Περίπου 4 δευτ.

Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής

Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας

Ναι

Ασύρματος χειρισμός

Ναι

  Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη λήψη, Συνεχής λήψη (επιλογή από Εξαιρετικά υψηλό/Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO

Ταχύτητα συνεχούς λήψης (περίπου μέγ.)

Συνεχής λήψη: Εξαιρετικά ψηλή: 11 fps, Υψηλή: 8 fps, Μεσαία: 6 fps, Χαμηλή: 3 fps

Αρ. καρέ με δυνατότητα εγγραφής (κατά προσέγγιση)

JPEG Extra fine L: 233 καρέ, JPEG Fine L: 269 καρέ, JPEG Standard L: 301 καρέ, RAW: 107 καρέ, RAW και JPG: 100 καρέ

Αυτόματος χρονοδιακόπτης

Καθυστέρηση 10 δευτ./Καθυστέρηση 5 δευτ./Καθυστέρηση 2 δευτ./Συνεχής αυτόματος χρονοδιακόπτης (3 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ.)/Αυτόματος χρονοδιακόπτης οριοθέτησης έκθεσης (bracketing)

  Αναπαραγωγή

Λήψη φωτογραφιών

Ναι

Λειτουργίες

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης, Ιστόγραμμα Y RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών), Προβολή ευρετηρίου 12/30 καρέ, Λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (L: 16,7x, M: 11,8x, S: 8,3x, Panorama (τυπικό): 19,2x, Panorama (ευρύ): 29,1x), Αυτόματη εξέταση (10/5/2 δευτ., Ανενεργό), Προσανατολισμός εικόνας (επιλογή από Αυτόματος/Χειροκίνητος/Ανενεργό), Παρουσίαση εικόνων, Panorama με κύλιση, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία/Φωτογραφίες/MP4/AVCHD/XAVC S HD/XAVC S 4K), Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (ταινία), Διαγραφή, Προστασία

  Διασύνδεση

Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση, MTP, τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Υποδοχή multi / micro USB

Ναι

NFC™

Ναι (Συμβατότητα με ετικέτες NFC Forum τύπου 3) Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, Κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ασύρματο δίκτυο LAN (ενσωματωμένο)

Συμβατότητα με Wi-Fi, IEEE 802.11b/g/n (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz), Προβολή σε smartphone, Αποστολή σε υπολογιστή, Προβολή σε τηλεόραση, Προβολή σε smartphone, Αποστολή σε υπολογιστή

Bluetooth®

Ναι (τυπική έκδοση Bluetooth 4.1 (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz))

Έξοδος HD

Υποδοχή micro HDMI (τύπου D), BRAVIA Sync (Έλεγχος για HDMI), PhotoTV HD, έξοδος ταινίας 4Κ/αναπαραγωγή στατικών εικόνων 4K

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι

Τερματικό μικρόφωνου

Ναι (Μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)

Τερματικό DC IN

-

Υποδοχή Sync

-

Τερματικό ακουστικών

-

Υποδοχή κατακόρυφης λαβής

-

Τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Ναι

  Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή XLR-K2M/XLR-K1M/ECM-XYST1M (πωλούνται ξεχωριστά)

Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό

  Εκτύπωση

Συμβατά πρότυπα

Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF

  Προσαρμοσμένη λειτουργία

Τύπος προσαρμοσμένης λειτουργίας

Ναι

Λειτουργία μνήμης

Ναι (2 σετ σώματος/4 σετ κάρτας μνήμης)

  Αντιστάθμιση φακού

Ρύθμιση

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση

  Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία

Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50

Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)

Περίπου 310 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο)/Περίπου 350 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)

Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, πραγματική εγγραφή)

Ταινίες (πραγματική εγγραφή): περίπου 65 λεπτά (Εικονοσκόπιο)/Περίπου 70 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)

Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, συνεχής εγγραφή)

Ταινίες (συνεχής εγγραφή): περίπου 105 λεπτά (Εικονοσκόπιο)/Περίπου 105 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)

Φόρτιση εσωτερικής μπαταρίας

Ναι

Εξωτερική τροφοδοσία

Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC AC-PW20 (πωλείται ξεχωριστά)

Κατανάλωση ρεύματος με το Εικονοσκόπιο

Φωτογραφίες: περίπου 2,8 W (με προσαρτημένο φακό E PZ 16 - 50 mm F3.5-5.6 OSS), Ταινίες: περίπου 4,2 W (με προσαρτημένο φακό E PZ 16 - 50 mm F3.5-5.6 OSS)

Κατανάλωση ρεύματος με οθόνη LCD

Φωτογραφίες: περίπου 2,6 W (με προσαρτημένο φακό E PZ 16 - 50 mm F3.5-5.6 OSS), Ταινίες: περίπου 4,2 W (με προσαρτημένο φακό E PZ 16 - 50 mm F3.5-5.6 OSS)

Τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB

Ναι

  Άλλα

Θερμοκρασία λειτουργίας

32 - 104 βαθμοί F/0 - 40 βαθμοί C

  Μέγεθος και βάρος

 

Βάρος (μαζί με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

Περίπου 453 g, Περίπου 1 lb

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Περίπου 120,0 mm x 66,9 mm x 53,3 mm, Περίπου 4 3/4 x 2 3/4 x 2 1/8 ίντσες

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενημερωτικό Δελτίο

Eνημερώσεις σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα Sony.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sony Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 35
T.K: 71306
Ηράκλειο Κρήτης
Email: sakelaris@otenet.gr
Τηλ. κέντρο: 2810 336800