Sony ILCE-5000LB 20.1 MP φακό SELP-1650 μαύρο χρώμα

449,00 387,00

Ποσότητα:

Κατάσταση: Σε απόθεμα

Sony ILCE-5000LB σε μαύρο χρώμα φωτογραφική μηχανή  με αισθητήρα APS-C και φακό ζουμ 16-50 mm.

Αισθητήρας Exmor® APS HD CMOS 20,1 MP.

Απίστευτη λεπτομέρεια και φοβερή μεγέθυνση. Χάρη στο μεγάλο αισθητήρα APS-C 20,1 megapixel και την τεχνολογία Exmor® APS HD CMOS της Sony, η φωτογραφική μηχανή σάς προσφέρει υψηλή ανάλυση και φωτογραφίες ποιότητας DSLR, με κορυφαία ευαισθησία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ελάχιστο θόρυβο.

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™.

Ο τελευταίος επεξεργαστής της Sony σας προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα: πιο πιστή απόδοση των χρωμάτων, μεγαλύτερη μείωση θορύβου και ταχύτερη λειτουργία ριπής.

Τέλεια απόδοση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το ενσωματωμένο, αναδιπλούμενο φλας στο μικρό σώμα της μηχανής αποτελεί ιδανική λύση, όταν θέλετε να φωτίσετε περισσότερο τη σκηνή. Σε συνδυασμό με την υψηλή ευαισθησία (ISO 100 - 16000), μπορείτε να κάνετε λήψεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Full HD 1080/60i/24p ή βίντεο MP4 1080/30p.

Τραβήξτε εντυπωσιακά βίντεο Full HD υψηλής ποιότητας σε 60i ή 24p καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιλέξτε φορμά AVCHD™ ποιότητας Blu-Ray 60i/24p ή φορμά MP4 1080/30p που ενδείκνυται ιδιαίτερα για υπολογιστή.

Εύχρηστος φακός αυτόματου ζουμ με μηχανικό μοχλό ζουμ και χειριστήρια στο σώμα της μηχανής.

Ένας εύχρηστος μοχλός ζουμ στο σώμα της μηχανής σάς προσφέρει εύκολο χειρισμό με το ένα χέρι και ομαλό ζουμ, ακόμα και στις αυτοπροσωπογραφίες. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε την άνεση μιας φωτογραφικής μηχανής compact και την ευελιξία των εναλλάξιμων φακών.

Ανίχνευση προσώπου/Smile Shutter.

Με την κατάλληλη ρύθμιση η α5000 αναγνωρίζει πρόσωπα και χαμόγελα. Η λειτουργία ανίχνευσης προσώπου εντοπίζει έως και οκτώ πρόσωπα μέσα σε μια σύνθεση και, στη συνέχεια, προσαρμόζει την έκθεση, την ισορροπία λευκού και άλλες ρυθμίσεις με βάση αυτά τα πρόσωπα. Η λειτουργία Smile Shutter, με τρία επίπεδα ρύθμισης, τραβά αυτόματα φωτογραφία, μόλις ανιχνεύσει χαμόγελα στη σκηνή.

Διάρκεια μπαταρίας για 420 λήψεις.

Τραβήξτε έως και 420 φωτογραφίες με μία μόνο φόρτιση, χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου Stamina™ της Sony®. Το σύστημα μπαταρίας InfoLITHIUM™ της Sony σας δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας που απομένει, για να μπορείτε να φωτογραφίζετε ξέγνοιαστα.

Μικρός φακός αυτόματου ζουμ 16-50mm.

Για απόλυτη ευκολία στη μεταφορά, η α5000 συνοδεύεται από κιτ με φακό αυτόματου ζουμ 16-50mm (SELP1650). Ιδανική λύση για τα ταξίδια σας ή για όποια άλλη στιγμή θέλετε να συνδυάσετε τη μηχανή σας με ένα μικρό και ελαφρύ φακό.

Με το Αυτόματο καδράρισμα πορτραίτου, το θέμα σας γεμίζει το κάδρο.

Για επαγγελματικό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε το Αυτόματο καδράρισμα πορτραίτου. Με πρωτοποριακές λειτουργίες όπως η δυνατότητα λήψης πορτραίτου δύο προσώπων, σε συνδυασμό με την ανίχνευση προσώπου και την εστίαση με παρακολούθηση, το Αυτόματο καδράρισμα πορτρέτου όχι μόνο μετατρέπει τις απλές φωτογραφίες σε εντυπωσιακές συνθέσεις, αλλά αναγνωρίζει αυτόματα τη σκηνή και περικόπτει το πλάνο ανάλογα.

Συνθέστε εύκολα πανέμορφες αυτοπροσωπογραφίες.

Η ανακλινόμενη οθόνη LCD της α5000 περιστρέφεται έως και 180°, για να βγάζετε αυτοπροσωπογραφίες στη στιγμή. Βάλτε στο πλάνο και άλλα άτομα, πειραματιστείτε με νέες γωνίες ή τραβήξτε φωτογραφίες με φόντο διάσημα αξιοθέατα. Πατήστε το κλείστρο και αφήστε τη μηχανή να κάνει όλα τα υπόλοιπα.

Superior Auto και Photo Creativity.

Η λειτουργία Superior Auto σάς επιτρέπει να βγάζετε εκπληκτικές φωτογραφίες με απίστευτη ευκολία. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Photo Creativity (για εύκολη ρύθμιση της αποεστίασης φόντου, της φωτεινότητας, του χρώματος και της ζωντάνιας) ή προσθέτοντας εφέ εικόνας, ενώ παράλληλα μπορείτε να βλέπετε το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη LCD.

Επιλογή σκηνής.

Για βέλτιστη ποιότητα εικόνας ανάλογα με τον τύπο της σκηνής, επιλέξτε μία από τις εννέα λειτουργίες επιλογής σκηνής, όπως Πορτραίτο, Δράση σπορ και Macro.

Ρυθμίσεις στυλ δημιουργικού.

Αναδείξτε την ατμόσφαιρα της σκηνής επιλέγοντας την κατάλληλη λειτουργία (Τυπική, Ζωντανή, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Ασπρόμαυρο ή Σέπια).

Λειτουργίες P/A/S/M.

Αυτές οι τέσσερις λειτουργίες σας επιτρέπουν να εκφράζετε ελεύθερα τη δημιουργικότητά σας με χειροκίνητες λήψεις, ενώ παράλληλα δίνουν προτεραιότητα στη λειτουργία που είναι πιο σημαντική για την κάθε λήψη.

Χειροκίνητη λειτουργία σε λυκόφως (επιλογή σκηνής).

Απαθανατίστε πανέμορφες βραδινές σκηνές με ελάχιστη θόλωση και θόρυβο σε λειτουργία χειροκίνητης λήψης, ενεργοποιώντας αυτή την προηγμένη λειτουργία επιλογής σκηνής.

Αποφυγή θόλωσης κινούμενης εικόνας.

Αυτή η λειτουργία σας προσφέρει πιο καθαρή εικόνα περιορίζοντας τη θόλωση στις λήψεις κινούμενων θεμάτων, που αποτελεί συχνό πρόβλημα σε σκηνές με χαμηλό φωτισμό ή σε λήψεις με ρυθμίσεις τηλεφακού.

Λειτουργία peaking.

Αυτή η εύχρηστη λειτουργία χρωματίζει τις περιοχές με τη μεγαλύτερη εστίαση, για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε γρήγορα εάν χρειάζεται να προσαρμόσετε τη χειροκίνητη εστίαση.

DRO (Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους)

Η λειτουργία DRO είναι μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να ελέγχετε την αντίθεση των σκηνών για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με την αυτόματη λειτουργία HDR, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φωτογραφίσετε κινούμενα θέματα, ακόμα και σε συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας.

Sweep Panorama.

Μετακινήστε τη μηχανή σας σε ευθεία γραμμή για να αποτυπώσετε εντυπωσιακά πανοραμικά τοπία και απολαύστε το αποτέλεσμα στην οθόνη LCD ή σε τηλεόραση με ευρεία οθόνη.

Υποβοήθηση χειροκίνητης εστίασης.

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στη χειροκίνητη εστίαση, δείτε τη σκηνή σε μέγεθος 6,8x ή 13,6x στην οθόνη LCD και τελειοποιήστε την εικόνα.

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα.

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή PlayMemories Mobile σε Android™ smartphone ή tablet με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση, ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

Υποστήριξη στο Capture One Express (for Sony).

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW του κόσμου, καθώς αποδίδει χρώματα ακριβείας και απίστευτη λεπτομέρεια. Προσφέρει ευέλικτη διαχείριση ψηφιακών πόρων, όλα τα απαραίτητα εργαλεία προσαρμογής και γρήγορη, έξυπνη απόδοση, όλα συγκεντρωμένα σε μια προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση. *Για όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την αγορά, τη χρήση και την υποστήριξη, απευθυνθείτε στις λύσεις Capture One της Phase One.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Sony ILCE-5000LB σε μαύρο χρώμα φωτογραφική μηχανή  με αισθητήρα APS-C και φακό ζουμ 16-50 mm.

  Φακός

Τοποθέτηση φακού

Sony E-mount

Συμβατότητα φακού

Φακοί E-mount της Sony

  Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

APS-C

Τύπος αισθητήρα

Τύπου APS-C (23,2 x 15,4 mm)

Αριθμός pixel (ενεργά)

20,1 MP

Αριθμός pixel (συνολικά)

Περ. 20,4

Αναλογία πλευρών αισθητήρα εικόνας

3:2

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Επίστρωση προστασίας φόρτισης στο οπτικό φίλτρο

  Εγγραφή (φωτογραφίες)

Φορμά εγγραφής (φωτογραφία)

JPEG (συμβατότητα με DCF, Έκδ. 2.0, Exif έκδ. 2.3, MPF Baseline)

RAW (φορμά Sony ARW 2.3)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 3:2

L: 5456 x 3632 (20M)

M: 3872 × 2576 (10M)

S: 2736x1824 (5,0M)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 16:9

L: 5456 x 3064 (17M)

M: 3872 x 2176 (8,4M)

S: 2736 x 1536 (4,2M)

Μέγεθος εικόνας, Sweep Panorama

Ευρεία: οριζόντια 12.416 x 1.856 (23M), κατακόρυφα 5.536 x 2.160 (12M)

Τυπικό: οριζόντια 8.192 x 1.856 (15M), κατακόρυφα 3.872 x 2.160 (8,4M)

Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW

RAW & JPEG

JPEG Fine

JPEG Standard

Έξοδος RAW

ΝΑΙ

Εφέ εικόνας

Ποστεροποίηση (Χρώμα), Ποστεροποίηση (Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (R/G/B/Y), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera (Κανονικό / Ψυχρό / Θερμό / Πράσινο / Ματζέντα), Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Θολή εστίαση (Υψηλό / Μεσαίο / Χαμηλό), Απομίμηση ζωγραφικής HDR (Υψηλό / Μεσαίο / Χαμηλό), Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Μινιατούρα (Αυτόματο / Επάνω / Μέσο (Ο) / Κάτω / Δεξιά / Μέσο (Κ) / Αριστερά), Υδατογραφία, Εικόνα (Υψηλό / Μεσαίο / Χαμηλό)

Ρυθμίσεις στυλ δημιουργικού

Τυπική, Ζωντανή, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Ασπρόμαυρο, Σέπια (Αντίθεση (βήματα -3 έως +3), Κορεσμός (βήματα -3 έως +3), Ευκρίνεια (βήματα -3 έως +3))

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση

Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο (1-5))

Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης (βήμα 1-6 EV, 1,0 EV))

  Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

AVCHD έκδ. 2.0 / MP4

Συμπίεσης βίντεο

Συμβατό με AVCHD, Έκδ. 2.0 / MPEG-4 AVC (H.264)

Φορμά εγγραφής ήχου

Dolby® Digital (AC-3) 2 καν.

Dolby® Digital Stereo Creator

MP4: MPEG-4 AAC-LC 2 καν.

Μέγεθος εικόνας (pixel), PAL

(λειτουργία 3:2) "L: 5456 x 3632 (20M), M: 3872×2576 (10M), S: 2736x1824 (5,0M)"

(λειτουργία 16:9) "L: 5456 x 3064 (17M), M: 3872 x 2176 (8,4M), S: 2736 x 1536 (4,2M)"

Λειτουργίες ταινίας

Επιλογέας PAL/NTSC

Αυτόματο αργό κλείστρο

  Μέσα αποθήκευσης

Συμβατά μέσα εγγραφής

Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick XC-HG Duo, κάρτες μνήμης SD, SDHC, SDXC

Υποδοχή μέσου αποθήκευσης

ΝΑΙ

Εγγραφή σε 2 κάρτες μνήμης

NO

  Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1 δευτ.

Υψηλή μείωση θορύβου ISO: Κανονικό/Χαμηλό

Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ

NO

  Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λυχνία πυρακτώσεως, Λυχνία φθορισμού (Θερμό λευκό, Ψυχρό λευκό, Λευκό φως ημέρας, Φως ημέρας), Φλας, Υποβρύχια/ Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900K) και φίλτρο χρώματος (G7 έως M7 (15 βημάτων), A7 έως B7 (15 βημάτων)), Προσαρμοσμένη

Μικρορύθμιση AWB

ΝΑΙ (G7 έως M7, 15 βημάτων) (A7 έως B7, 15 βημάτων)

Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

3 καρέ, δυνατότητα επιλογής Υψ/Χαμ

  Εστίαση

Τύπος εστίασης

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης

Αισθητήρας εστίασης

Αισθητήρας Exmor® APS HD CMOS

Σημείο εστίασης

25 σημείων (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV 0 έως EV 20 (ισοδυναμία με ISO100 με προσαρτημένο φακό F2.8)

Λειτουργία εστίασης

Αυτόματη εστίαση, DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Χειροκίνητη εστίαση

Λειτουργία αυτόματης εστίασης

AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C ( Συνεχής αυτόματη εστίαση), DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Χειροκίνητη εστίαση

Περιοχή εστίασης

Ευρεία (25 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)), Ζώνη, Κεντροβαρής, Ευέλικτου σημείου (S/M/L)

Άλλα χαρακτηριστικά

Κλείδωμα εστίασης

AF Illuminator

Ενσωματωμένο φλας

Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης

Περίπου 0,3 - περίπου 3,0 m (με προσαρτημένο φακό E PZ 16-50mm F3,5-5,6 OSS)

  Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor® APS HD CMOS

Ευαισθησία μέτρησης

EV0 έως EV20 (στα ISO100 αντίστοιχα με προσαρτημένο φακό F2,8)

Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου

Λειτουργίες έκθεσης

iAUTO, Superior Auto, Προγράμματα AE, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Χειροκίνητο, Ταινία (Προγράμματα AE / Προτεραιότητα διαφράγματος / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου / Χειροκίνητο), Sweep Panorama, Επιλογή σκηνής

Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Δράση σπορ, Macro, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως, Νυχτερινό πορτραίτο, Αποφυγή θόλωσης κινούμενης εικόνας

Αντιστάθμιση έκθεσης

Φωτογραφίες: +/- 3,0 EV (σε βήματα των 1/3 EV), Βίντεο: +/- 2,0 EV (σε βήματα των 1/3 EV)

Οριοθέτηση αυτόματης έκθεσης (AE)

Οριοθέτηση: Συνεχής

Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, με βήματα 1/3 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV

3 καρέ (1/3 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV: μόνο 3 καρέ) επιλέξιμα

Κλείδωμα AE

Κλείδωμα με το πάτημα του πλήκτρου κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. (αυτόματοι/ενεργό/ανενεργό, επιλέξιμο)

Ευαισθησία ISO

ISO 100–16000

  Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

-

Αριθμός κουκκίδων

-

Έλεγχος φωτεινότητας (εικονοσκόπιο)

-

Έλεγχος θερμοκρασίας χρώματος

-

Κάλυψη πεδίου

-

Μεγέθυνση

-

Ρύθμιση διόπτρας

-

Σημείο ματιού

-

Προβολή εικονοσκοπίου

-

Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο

ΝΑΙ (ON / OFF)

  Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

TFT LCD ευρέως τύπου, 3,0"

Οθόνη αφής

-

Συνολικός αριθμός κουκκίδων

460.800 κουκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (LCD)

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω περίπου 180 μοίρες

Επιλογή προβολής (εικονοσκόπιο/LCD)

ΝΑΙ (LCD)

Οθόνη LCD

-

Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο (LCD)

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Μεγέθυνση εστίασης

ΝΑΙ (6,8x, 13,6x)

Quick Navi

NO

Peaking στη μεγέθυνση εστίασης

ΝΑΙ (Ρύθμιση επιπέδου: υψηλό / μεσαίο / χαμηλό / απενεργοποίηση. Χρώμα λευκό / κόκκινο / κίτρινο)

  Άλλα χαρακτηριστικά

Ανίχνευση προσώπου

Ενεργοποίηση/ενεργοποίηση (εγγραφή προσώπου) / Απενεργοποίηση

Εγγραφή προσώπου

Επιλογή προσώπου

Αυτόματο καδράρισμα πορτρέτου

NO

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Περίπου 2x

Έξυπνο ζουμ (φωτογραφία)

M: περίπου 1,4x

S: περίπου 2x

Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία)

L: περίπου 4x, M: περίπου 5,6x, S: περίπου 8x

Ψηφιακό ζουμ (βίντεο)

Περίπου 4x

PlayMemories Camera Apps™

ΝΑΙ

Αντιστάθμιση φακού

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση

Αντιστάθμιση φακού

BIONZ X™

Αυτοπροσωπογραφία

Ναι (καθυστέρηση 3 δευτ/ανενεργό, επιλέξιμο)

Έξυπνος τηλεμετατροπέας

NO

Λειτουργία Smile Shutter

ΝΑΙ (επιλογή από 3 βήματα)

Λειτουργία Touch Shutter

NO

  Κλείστρο

Τύπος κλείστρου

ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου

Ταχύτητα κλείστρου

Στατικές εικόνες:1/4000 έως 30 δευτ., Λυχνία, Ταινίες: 1/4000 έως 1/4 (βήματα 1/3) έως και 1/50 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/25 στη λειτουργία αυτόματου αργού κλείστρου)

Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/160 δευτ. (με συμβατό εξωτερικό φλας Sony)

Εμπρόσθια κουρτίνα κλείστρου

ΝΑΙ

  Σταθεροποίηση εικόνας

Steadyshot

Δεν υποστηρίζεται (η σταθεροποίηση εικόνας υποστηρίζεται στο φακό)

Εφέ αντιστάθμισης

-

  Φλας

Έλεγχος φλας

Προ-φλας TTL

Αντιστάθμιση φλας

+/- 2,0EV (σε βήματα των 1/3EV)

Εύρος φλας

16mm (η εστιακή απόσταση αναγράφεται στο σώμα του φακού)

Λειτουργίες φλας

Απενεργοποιημένο φλας, αυτόματο φλας, φλας συμπλήρωση, αργός συγχρονισμός, συγχρονισμός οπίσθιου φλας

Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

-

Ασύρματος χειρισμός

Ναι (συμβατότητα με Wi-Fi®, IEEE 802.11b/g/n (ζώνη συχνοτήτων 2,4GHz))

Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας

-

  Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη, Συνεχής, Συνεχής με προτεραιότητα ταχύτητας, Χρονοδιακόπτης 10 δευτερολέπτων και 2 δευτερολέπτων, Χρονοδιακόπτης (συνεχής) (με δυνατότητα επιλογής έκθεσης 3/5 με καθυστέρηση 10 δευτερολέπτων), Οριοθέτηση: Μονή, Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση ΙΣΛ, Οριοθέτηση DRO

Συνεχείς λήψεις

3,5 fps (στη λειτουργία προτεραιότητας ταχύτητας συνεχούς λήψης)

  Αναπαραγωγή

Λειτουργίες αναπαραγωγής

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης), Ιστόγραμμα RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών, Προβολή ευρετηρίου 12/30 καρέ, Λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (L: 15,1x, M: 10,7x, S: 7,6x, Panorama (τυπικό): 19x, Panorama (ευρύ): 29x), Προσανατολισμός εικόνας (χειροκίνητος/ανενεργό, επιλέξιμο), Παρουσίαση εικόνων, Panorama με κύλιση, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία/Φωτογραφίες/MP4/VCHD), Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (ταινία), Διαγραφή, Προστασία, Αυτόματη εξέταση (10/5/2 δευτ., ανενεργό)

  Διασύνδεση

Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση, MTP, τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

NFC™

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, Κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Έξοδος HD

Σύνδεση micro HDMI® (τύπου D)

BRAVIA® Sync (μενού σύνδεσης)

PhotoTV HD

Στατικές εικόνες 4K PB

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

-

Άλλα

Τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Υποδοχή αξεσουάρ με αυτόμ. κλείδωμα

-

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Υποδοχή Multi/Micro USB

Έξυπνος ακροδέκτης αξεσουάρ 2

-

  Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό

  Εκτύπωση

Συμβατά πρότυπα

Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF

  Προσαρμοσμένη λειτουργία

Τύπος προσαρμοσμένης λειτουργίας

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων

Λειτουργία μνήμης

ΝΑΙ

  Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία

Πακέτο επαναφορτιζόμενων μπαταριών NP-FW50 σειράς W

Διάρκεια μπαταρίας (φωτογρ.)

Έως 420 λήψεις

Διάρκεια μπαταρίας ( βίντεο)

Περίπου 95 λεπτά (πραγματική εγγραφή)

Περίπου 150 λεπτά (συνεχής εγγραφή)

Εξωτερική τροφοδοσία

Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC AC-PW20 (πωλείται ξεχωριστά)

Φόρτιση εσωτερικής μπαταρίας

ΝΑΙ

  Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

109,6 x 62,8 x 35,7 mm

Βάρος

210 g (μόνο σώμα) / 269 g (με μπαταρία και πολυμέσα)

  Θερμοκρασία λειτουργίας

Σειρά

2500 έως 9900Kκαι φίλτρο χρωμάτωνG7 έως M7 (15 βημάτων), A7 έως B7 (15 βημάτων)/ Προσαρμοσμένη

  WiFi® & NFC

Προβολή σε Smartphone

ΝΑΙ

Αποστολή σε υπολογιστή

ΝΑΙ

Προβολή σε τηλεόραση

ΝΑΙ

Ασύρματη συνδεσιμότητα και δυνατότητες δικτύου

Wi-Fi®

Λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα

Εφαρμογές κάμερας με δυνατότητα λήψης

  Συμβατά λειτουργικά συστήματα

Συμβατά λειτουργικά συστήματα

Windows Vista® SP2 (δεν υποστηρίζεται η έκδοση Starter)

Windows 7 SP1

Windows 8

Mac OS® X (v10.6-v10.8)

 

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενημερωτικό Δελτίο

Eνημερώσεις σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα Sony.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sony Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 35
T.K: 71306
Ηράκλειο Κρήτης
Email: sakelaris@otenet.gr
Τηλ. κέντρο: 2810 336800