Sony Bravia KD-65ZD9 4K Direct LED,Backlight Master Drive,XR1200Hz,Android

4.640 ,00

Ποσότητα:

Κατόπιν Παραγγελίας

Sony Bravia KD-65ZD9 4K Ultra HD,HDR,XR1200Hz

4K HDR : η επόμενη γενιά στην ποιότητα εικόνας

Η συμβατότητα με High Dynamic Range (HDR) θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση. Σε συνδυασμό με την ανάλυση 4K Ultra HD, το περιεχόμενο βίντεο HDR αποδίδει εξαιρετικές λεπτομέρειες, χρώματα και αντίθεση, με πολύ μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας σε σχέση με άλλα φορμά βίντεο. Το αποτέλεσμα είναι η πιο ρεαλιστική εικόνα που μπόρεσε ποτέ να αποδώσει μια τηλεόραση, με εξαιρετικά φωτεινά σημεία και απίστευτες λεπτομέρειες.

Dual database processing

Ο επεξεργαστής 4K HDR Processor X1™ Extreme διαθέτει δύο βάσεις δεδομένων εικόνας που συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας την εικόνα σας. Ψάχνοντας μέσα στα εκατοντάδες μοτίβα εικόνων στις αποκλειστικές βάσεις δεδομένων της Sony για μείωση θορύβου και εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, εξαλείφουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο και αναβαθμίζουν κάθε εικόνα στα επίπεδα ευκρίνειας της ανάλυσης 4K, ώστε να απολαμβάνετε υψηλή ποιότητα εικόνας, ανεξάρτητα από την πηγή.

4K X-Reality™ PRO: ενισχύστε κάθε εικόνα με ανάλυση έως 4K 

Ανακαλύψτε ένα συναρπαστικό κόσμο με εκπληκτική ευκρίνεια. Κάθε pixel βελτιώνεται υπέροχα με την πιο ισχυρή τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 4K της Sony. Κάθε μέρος της σκηνής αναλύεται και αντιστοιχίζεται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνας, που ρυθμίζει μεμονωμένα την υφή, την αντίθεση, το χρώμα και το περίγραμμα. Η διαφορά είναι ξεκάθαρη, ό,τι κι αν παρακολουθείτε, χάρη στην απόλυτα ρεαλιστική λεπτομέρεια. 

Οθόνη TRILUMINOS™ 

Η BRAVIA® αποδίδει ακόμα πιο ρεαλιστικό χρώμα. Ακριβώς επειδή η οθόνη TRILUMINOS™ αντιστοιχίζει επιλεκτικά τα χρώματα από την ευρεία γκάμα που προσφέρει ο ειδικά σχεδιασμένος οπίσθιος φωτισμός, τα απαλά χρώματα δεν φαίνονται αφύσικα ή υπερβολικά κορεσμένα. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες που αποτυπώνουν το συναίσθημα της κάθε σκηνής. 

Διαχείριση καλωδίων

Κρύψτε τα καλώδια. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τα καλώδια στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και να τα περάσετε μέσα από τη βάση, ώστε όλα να φαίνονται τακτοποιημένα.

Motionflow™ XR για ομαλή δράση  

Απολαύστε ομαλές και ευκρινείς λεπτομέρειες ακόμα και σε γρήγορες σκηνές με το Motionflow™ XR. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία δημιουργεί και εισάγει πρόσθετα καρέ μεταξύ των αρχικών. Αρχικά συγκρίνει βασικούς οπτικούς παράγοντες σε διαδοχικά καρέ και, στη συνέχεια, υπολογίζει το κλάσμα του δευτερολέπτου της δράσης που λείπει στις ακολουθίες των καρέ. Μερικά μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία εισαγωγής μαύρου καρέ, για πραγματικά κινηματογραφική εικόνα χωρίς θόλωση.

Google Cast™: Συνεργάζεται με τις υπόλοιπες συσκευές σας   

Η BRAVIA® είναι σχεδιασμένη για χρήση με το Google Cast™, που σας επιτρέπει να μεταδίδετε εύκολα ψυχαγωγικό περιεχόμενο (π.χ. από YouTube™) από την προσωπική σας συσκευή στην εκπληκτική οθόνη της BRAVIA® . Μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο από συσκευή Android™ ή iOS™ ή από το laptop σας.

Η BRAVIA® συναντά το Android TV

Η τηλεόραση έγινε ακόμα πιο έξυπνη. Ό,τι λατρεύετε στο smartphone ή το tablet σας μπορείτε πλέον να το απολαύσετε στην υπέροχη οθόνη της BRAVIA®. Με την ολοκαίνουργια Sony Android TV μπορείτε να συνδεθείτε και να απολαύσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο, από εφαρμογές έως ταινίες, από διάφορες συσκευές Android, πιο εύκολα και απλά από ποτέ.

Χρησιμοποιήστε τη φωνητική αναζήτηση για να πείτε τι θέλετε να δείτε

Αφιερώστε λιγότερη ώρα στην αναζήτηση και περισσότερη στην παρακολούθηση. Η φωνητική αναζήτηση στο Android TV™ σάς δίνει τη δύναμη της Αναζήτησης Google, καθώς σας επιτρέπει να βρίσκετε περιεχόμενο σε διάφορες υπηρεσίες χωρίς να χάνετε χρόνο πληκτρολογώντας κείμενο. Μπορείτε ακόμα να δείτε προτάσεις. Αν, για παράδειγμα, ζητήσετε "ρομαντικές κομεντί", θα εμφανιστεί μια λίστα με αντίστοιχες επιλογές.

Google Play™: Ένας κόσμος περιεχομένου και εφαρμογών    

Ανακαλύψτε ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια και πολλά ακόμα στο Google Play™. Απολαύστε μια τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία εφαρμογών στην τηλεόραση με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Γραμμή περιεχομένων: βρείτε τα πάντα γρήγορα

Η διακριτική γραμμή περιεχομένων σάς επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα την ταινία, το τηλεοπτικό πρόγραμμα ή το βίντεο που ψάχνετε. Την ώρα που παρακολουθείτε κάτι, μπορείτε να ανοίξετε τη γραμμή περιεχομένων και να δείτε γρήγορα το ζωντανό πρόγραμμα τηλεόρασης, περιεχόμενο κατ' απαίτηση, τηλεοπτικά προγράμματα που έχετε κατεβάσει και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε τη γραμμή περιεχομένων, ώστε να εμφανίζει πρώτα το περιεχόμενο που παρακολουθείτε πιο συχνά. 

Το DSEE αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής   

Τα διαδικτυακά βίντεο με χαμηλή ανάλυση, οι υπηρεσίες catch-up TV και τα πολύ συμπιεσμένα αρχεία ήχου δεν έχουν πάντα και τόσο καλό ήχο. Κατά τη συμπίεση του ψηφιακού ήχου χάνονται πολλές πληροφορίες. Η τεχνολογία του Συστήματος ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αποκαθιστά τις συχνότητες που έχουν χαθεί (ιδίως τις υψηλές συχνότητες), εξασφαλίζοντας φυσικό, πιο πλούσιο ήχο.  

Κινηματογραφικός ήχος S-Force Front Surround   

Απολαύστε ένα καθηλωτικό ηχητικό πεδίο που σας μεταφέρει στο επίκεντρο της δράσης. Ο ήχος S-Force Front Surround μιμείται τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος συνδυάζει τις ηχητικές πηγές, για να προσφέρει τη σωστή ένταση ήχου, τη σωστή χρονική καθυστέρηση και το σωστό φάσμα ηχητικών κυμάτων, χρησιμοποιώντας μόνο τα κανάλια του αριστερού και του δεξιού ηχείου. Εξομοιώνοντας με φυσικό τρόπο τα πεδία του τρισδιάστατου ήχου, η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας σε μια ευρεία περιοχή ακρόασης.

Ακρόαση υψηλής ποιότητας: ClearAudio+   

Ρεαλιστικός ήχος που ανταγωνίζεται την πιστότητα της εικόνας. Η τεχνολογία ClearAudio+ τελειοποιεί τον ήχο της τηλεόρασης και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία που γεμίζει το χώρο. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ Surround με μεγαλύτερη καθαρότητα και βελτιωμένο διαχωρισμό του ήχου, ό,τι κι αν παρακολουθείτε.  

Clear Phase για ομαλές, ισορροπημένες συχνότητες  

Η BRAVIA® χρησιμοποιεί ένα ισχυρό υπολογιστικό μοντέλο για την ανάλυση και την αντιστάθμιση των ανακριβειών στην απόκριση του ηχείου. Αυτό γίνεται μέσω της "δειγματοληψίας" της συχνότητας του ηχείου με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνονται, οι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές συχνότητες στη φυσική απόκριση του ηχείου ακυρώνονται, ώστε ο ήχος να είναι καθαρός και φυσικός και η αναπαραγωγή όλων των συχνοτήτων να γίνεται ομαλά και ομοιόμορφα. 

Εμπλουτίστε την εμπειρία προβολής με την εφαρμογή TV SideView

Βρείτε, εγγράψτε και συζητήστε για τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα με την εφαρμογή TV SideView. Χρησιμοποιήστε το tablet ή το smartphone (Android ή iOS) για να δείτε το νέο πρόγραμμα της τηλεόρασης ή τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα. Αφού βρείτε αυτό που θέλετε να δείτε, μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις, για να μην χάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές. Στείλτε απευθείας tweet με τη γνώμη σας και δείτε τα σχόλια των άλλων θεατών.

Slim Backlight Drive™ για μοναδική εικόνα και σχεδίαση

Η μοναδική τεχνολογία της μονάδας Slim Backlight Drive™ αποδίδει εκπληκτική ποιότητα εικόνας από μια συσκευή με εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση.

X-tended Dynamic Range™ PRO: εκπληκτικός οπίσθιος φωτισμός

Σε συνδυασμό με το σήμα HDR, παρέχει ακόμα περισσότερη φωτεινότητα σε κάθε σκηνή, καθώς αυξάνει την ποιότητα του HDR με πιο ζωντανά χρώματα.

Object-based HDR remaster

Αναλύοντας ξεχωριστά τα αντικείμενα κάθε σκηνής, το Object-based HDR remaster του επεξεργαστή 4K HDR Processor X1™ Extreme βελτιστοποιεί και ενισχύει το χρώμα και την αντίθεση. Αναβαθμίζει την εικόνα σας σε ποιότητα παρόμοια με την HDR. Τα σκοτεινά στοιχεία γίνονται σκοτεινότερα, τα φωτεινά φωτεινότερα και τα ενδιάμεσα σημεία φωτίζονται ιδανικά, για ανεπανάληπτο ρεαλισμό σε κάθε σκηνή.

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Το Super Bit Mapping™ 4K HDR του επεξεργαστή 4K HDR Processor X1™ Extreme προσφέρει πιο ομαλές και φυσικές εικόνες, με λιγότερες διακριτές χρωματικές ζώνες. Με πανίσχυρη επεξεργασία σήματος σε 14 bit, διαχωρίζει τις μονοχρωματικές δέσμες φωτός μιας πηγής 8 ή 10 bit και τις μετατρέπει σε μια αντίστοιχη διαβάθμιση σε 14 bit, με 64 φορές περισσότερα επίπεδα χρώματος. Αποδίδει υπέροχα αποτυπώσεις του προσώπου, του ηλιοβασιλέματος και άλλων σημείων με διακριτική διαβάθμιση χρώματος.

Backlight Master Drive™

Η τεχνολογία Backlight Master Drive™ είναι μια τεχνολογία πλήρως αυτόνομου οπίσθιου φωτισμού LED που συνδυάζει την εξαιρετικά πυκνή διάταξη LED με έναν εκπληκτικό αλγόριθμο και μια εντελώς νέα οπτική σχεδίαση. Η τεχνολογία βασίζεται στον πανίσχυρο επεξεργαστή 4K HDR Processor™ X1 Extreme για να σας προσφέρει μαύρο με απίστευτο βάθος, εκθαμβωτική φωτεινότητα και ολοζώντανο χρώμα.

Backlight Master Drive™ – Calibrated beam LED design

Το Backlight Master Drive™ διαθέτει μια νέα οπτική σχεδίαση με LED, η οποία διοχετεύει φως μόνο στα σημεία που χρειάζεται σε κάθε σκηνή. Συγκεντρώνοντας το φως πιο αποτελεσματικά, η σχεδίαση αυτή μειώνει τη διάχυση του φωτός και το εφέ αντανάκλασης που μπορεί να παρατηρηθεί σε άλλες τηλεοράσεις LED πλήρους διάταξης, προσφέροντας μεγαλύτερη φωτεινότητα και πιο ακριβή αντίθεση από ποτέ.

Sony Bravia KD-65ZD9 4K Ultra HD,HDR,XR1200Hz

  Μέγεθος και βάρος

Τηλεόραση χωρίς επιτραπέζια βάση (Π x Υ x Β)

Περίπου 146,2 x 84,7 x 7,8 cm

TV με επιτραπέζια βάση (ΠxΥxΒ)

Περίπου 146,2 x 92,0 x 26,8 cm

Πλάτος βάσης

Περίπου 43,7 cm

Διαστάσεις συσκευασίας (Π x Υ x Β)

Περ. 170,0 x 97,0 x 23,7 cm

TV χωρίς επιτραπέζια βάση

Περ. 32,0 Kg

TV με επιτραπέζια βάση

Περ. 35,7 Kg

  Χαρακτηριστικά 3D

Εξαιρετικά υψηλή ανάλυση 3D

Ναι

3D

Ενεργό

  Ειδικά χαρακτηριστικά

Ηλεκτρον. οδηγός προγραμμάτων (EPG)

Ναι

Χρονοδιακόπτης On / Off

Ναι

BRAVIA® Sync

Ναι

Γονικός έλεγχος

Ναι

Αναπαραγωγή USB

Ναι (υποστηριζόμενο σύστημα αρχείων: FAT16/FAT32/exFAT/NTFS)

Εγγραφή USB HDD

Ναι

Οθόνη πολλών γλωσσών

BUL/CAT/CZE/DAN/GER/GRE/ENG/SPA/EST/FIN/FRE/HEB/HRV/HUN/ITA/KAZ/LIT/LAV/DUT/NOR/POL/POR/RUM/RUS/SLO/SLV/SRP/SWE/TUR/UKR/BOS/MAC

i-Manual

Ναι

  Χαρακτηριστικά ήχου και εικόνας

Σύνοψη ήχου

Ισχύς εξόδου ήχου 10 W+10 W

Σύνοψη λειτουργιών εικόνας

24p true Cinema™

4K X-Reality™ PRO

Οθόνη TRILUMINOS®

X-tended Dynamic Range™ PRO

Εξελιγμένος βελτιωτής αντίθεσης (ACE)

HDR (Υψηλό δυναμικό εύρος)

Motionflow™ XR 1200Hz (βασική 100 Hz)

HDR (Υψηλό δυναμικό εύρος)

Ναι

Ηχείο Clear Phase

Ναι

Ισχύς εξόδου ήχου

10 W+10 W

Ρυθμίσεις λειτουργίας ήχου

Τυπικό/Κινηματογράφος/Live Football/Μουσική

S-Force Front Surround 3D

Ναι

S-Master

Ναι

Dolby® Digital/Dolby® Digital Plus/Dolby® Pulse

Ναι

Οθόνη Triluminos™

Ναι

4K X-Reality™ PRO

Ναι

Ανίχνευση προσώπου (μόνο 2K)

Ναι

Τρόπος λειτουργίας εικόνας

Ζωντανό, Τυπικό, Προσαρμοσμένο, Cinema Pro, Cinema Home, Αθλητικά, Κινούμενα σχέδια, Φωτογραφία-Ζωντανό, Φωτογραφία-Τυπικό, Φωτογραφία-Προσαρμοσμένο, Παιχνίδια, Γραφικά

Λειτουργία ευρείας οθόνης

Ναι

Λειτουργία ευρείας οθόνης για Η/Υ

Ευρύ ζουμ/Κανονικό/14:9/Πλήρες/Ζουμ

Αυτόματη λειτουργία ευρείας οθόνης

Ναι

Βελτιωτής κίνησης

Motionflow™ XR 1200Hz

Εξελιγμένος βελτιωτής αντίθεσης (ACE)

Ναι

24p True Cinema™

Ναι

CineMotion / Ταινία / Μονάδα cinema

Ναι

  Οθόνη

X-tended Dynamic Range

Ναι (X-tended Dynamic Range™ PRO)

Σύνοψη λειτουργιών οθόνης

3D (ενεργό)

Οπίσθιος φωτισμός Direct LED (Backlight Master Drive™)

Ανάλυση

4K Ultra HD (3840 x 2160)

LCD

Ναι

Μέγεθος οθόνης (διαγώνια μέτρηση)

65" (64,5")

Οπίσθιος φωτισμός LED

Πλήρως αυτόνομος οπίσθιος φωτισμός LED (Backlight Master Drive™)

4K

Ναι

Μέγεθος οθόνης

163,9 cm

Αναλογία πλευρών οθόνης

16:9

Γωνία προβολής (δεξιά/αριστερά)

178 (89/89)°

Γωνία προβολής (επάνω/κάτω)

178 (89/89)°

https://www.one.sony-europe.com/DealerNet/image/bdy/icoMinus.gif  Συνδεσιμότητα δικτύου

Android TV

Ναι

Σύνοψη ασύρματων λειτουργιών

Κατοπτρισμός οθόνης

Wi-Fi® Direct

NFC™

HDCP (2.2 για HDMI1/2/3/4), είσοδος ισχύος AC (1 πίσω), είσοδος σύνδεσης RF (1 πλάι), είσοδος IF (BS/CS) (2 πλάι), είσοδος σύνθετου σήματος βίντεο (1 πλάι - αναλογική μετατροπή), SCART (χωρίς Smartlink - 1 πίσω), σύνδεση HDMI™ (συνολικά 4 - 1 εκτός, 3 κέντρο), έξοδος βίντεο SCART (1 πίσω), είσοδος αναλογικού ήχου (συνολικά - 1 αναλογική μετατροπή/1 πίσω), έξοδος ψηφιακού ήχου (1 πλάι), έξοδος ήχου (1 πλάι/υβριδική με HP και έξοδο υπογούφερ), έξοδος ακουστικών (1 πλάι/υβριδική με HP και έξοδο υπογούφερ), έξοδος υπογούφερ (1 πλάι/υβριδική με HP και έξοδο υπογούφερ), USB (3 πλάι), σύνδεση Ethernet (1 πλάι), υποδοχή PCMCIA (1 επάνω), είσοδος υπολογιστή HDMI™

NFC™

Έκδοση 4.1 HID/HOGP/3DSP/SPP

Κατοπτρισμός οθόνης

Ναι

TV Side View

Ναι

Λειτουργία οικιακού δικτύου

Ναι

Πρότυπο ασύρματου δικτύου LAN

Ενσωματωμένο

Εφαρμογές

Opera TV Store

Περιήγηση ιστού

Opera

Wi-Fi® Direct

Ναι

  Στοιχεία σχεδιασμού

Σχεδίαση βάσης

Μαύρη επίπεδη οθόνη

Συμβατότητα με VESA

Ναι

Φωτισμός LED

Ναι

  Σήμα βίντεο

3840 x 2160/24p

Ναι

3840 x 2160/25p

Ναι

3840 x 2160/30p

Ναι

3840 x 2160/50p

Ναι

3840 x 2160/60p

Ναι

4096 x 2160/24p (HDMI® 2/3)

Ναι

1080/24p (μόνο HDMI®)

Ναι

480/60i

Ναι

480/60p

Ναι

576/50i

Ναι

576/50p

Ναι

720/24p (μόνο HDMI®)

Ναι

720/30p (μόνο HDMI®)

Ναι

720/50p

Ναι

720/60p

Ναι

1080/60i

Ναι

1080/50i

Ναι

1080/30p (μόνο HDMI®)

Ναι

1080/60p (HDMI® /σήμα συνιστωσών)

Ναι

1080/50p (HDMI® /σήμα συνιστωσών)

Ναι

  Διασύνδεση

Είσοδος HDMI®

4 (1 εξωτερικά, 3 στο κέντρο)

Είσοδος composite video

1 (πλάι -αναλογική μετατροπή)

Είσοδος σύνδεσης RF

1 πλάι

Είσοδος SCART

1 πίσω

Είσοδος Ethernet

1 (πλάι)

Είσοδος USB

3 (πλάι)

έξοδος ήχου

Σταθερή/μεταβλητή

έξοδος ψηφιακού ήχου

1 (στο πλάι)

  Ενσωματωμένοι δέκτες

DVB-T (ψηφιακή επίγεια)

Ναι

DVB-T2 (ψηφιακή επίγεια)

Ναι

DVB-S (ψηφιακή δορυφορική)

Ναι

DVB-S2 (ψηφιακή δορυφορική)

Ναι

DVB-C (ψηφιακός καλωδιακός)

Ναι

CI+

Ναι

Αναλογικό

Ναι

Ψηφιακή

Ναι

  Συμβατότητα

Προαιρετικά αξεσουάρ

Ασύρματο υπογούφερ (SWF-BR100), Στήριγμα τοποθέτησης στον τοίχο (SU-WL450 χωρίς λειτουργία ανάκλισης), γυαλιά 3D (TDG-BT500A)

  Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Αξιολόγηση ενεργειακής απόδοσης

B

Κατανάλωση ενέργειας (ενεργή κατάσταση / τυπική λειτουργία)

210 W

Κατανάλωση ενέργειας (ενεργή κατάσταση / λειτουργία ζωντανών χρωμάτων)

347 W

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας*

291 kWh/έτος

ΜΟΛΥΒΔΟΣ

Ναι

Κατανάλωση ρεύματος (αναμονή)

0,50 W

Λόγος φωτεινότητας κορυφής

0,78

Περιεκτικότητα υδραργύρου

0,0

Αισθητήρας φωτισμού

Ναι

Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας

Ναι

Ρύθμιση δυναμικού οπίσθιου φωτισμού

Ναι

Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

3,00 W (Wi-Fi®) / 3,00 W (LAN) / 0,50 W (Bluetooth®)

Κατανάλωση ενέργειας - Εξάρτημα πολλαπλών θυρών (σε κατάσταση αναμονής δικτύου)

3,00 W (Wi-Fi®) / 3,00 W (LAN) / 0,50 W (Bluetooth®)

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενημερωτικό Δελτίο

Eνημερώσεις σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα Sony.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sony Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 35
T.K: 71306
Ηράκλειο Κρήτης
Email: sakelaris@otenet.gr
Τηλ. κέντρο: 2810 336800