Sony Bravia KD-65XD8577S 4K Ultra HD,HDR, Android TV, Motionflow XR 1000Hz, Wi-Fi® Smart, Google Play™, 4K Processor X1

2.499,00 1.899,00

Ποσότητα:

Κατάσταση: Σε απόθεμα

Sony Bravia KD-65XD8577S 4K Ultra HD,HDR, Android TV, Motionflow XR 1000Hz, Wi-Fi® Smart, Google Play™, 4K Processor X1 

4K HDR : η επόμενη γενιά στην ποιότητα εικόνας

Η συμβατότητα με High Dynamic Range (HDR) θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση. Σε συνδυασμό με την ανάλυση 4K Ultra HD, το περιεχόμενο βίντεο HDR αποδίδει εξαιρετικές λεπτομέρειες, χρώματα και αντίθεση, με πολύ μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας σε σχέση με άλλα φορμά βίντεο. Το αποτέλεσμα είναι η πιο ρεαλιστική εικόνα που μπόρεσε ποτέ να αποδώσει μια τηλεόραση, με εξαιρετικά φωτεινά σημεία και απίστευτες λεπτομέρειες.

Επεξεργαστής 4K X1™: ένα τσιπ αλλάζει τα δεδομένα

Ο πανίσχυρος επεξεργαστής 4K X1™ εξασφαλίζει πάντα εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Αναλύει κάθε πηγή και τη βελτιώνει σε ανάλυση σχεδόν 4K, είτε πρόκειται για τηλεοπτικές εκπομπές, Blu-ray Disc™, δίσκους DVD ή διαδικτυακά βίντεο 4K. Απολαύστε εκπληκτική εικόνα 4K με εξαιρετική ευκρίνεια, πιο ρεαλιστικό χρώμα και μοναδική αντίθεση.

4K X-Reality™ PRO: ενισχύστε κάθε εικόνα με ανάλυση έως 4K 

Ανακαλύψτε ένα συναρπαστικό κόσμο με εκπληκτική ευκρίνεια. Κάθε pixel βελτιώνεται υπέροχα με την πιο ισχυρή τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 4K της Sony. Κάθε μέρος της σκηνής αναλύεται και αντιστοιχίζεται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνας, που ρυθμίζει μεμονωμένα την υφή, την αντίθεση, το χρώμα και το περίγραμμα. Η διαφορά είναι ξεκάθαρη, ό,τι κι αν παρακολουθείτε, χάρη στην απόλυτα ρεαλιστική λεπτομέρεια. 

Οθόνη TRILUMINOS™ 

Η BRAVIA® αποδίδει ακόμα πιο ρεαλιστικό χρώμα. Ακριβώς επειδή η οθόνη TRILUMINOS™ αντιστοιχίζει επιλεκτικά τα χρώματα από την ευρεία γκάμα που προσφέρει ο ειδικά σχεδιασμένος οπίσθιος φωτισμός, τα απαλά χρώματα δεν φαίνονται αφύσικα ή υπερβολικά κορεσμένα. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες που αποτυπώνουν το συναίσθημα της κάθε σκηνής. 

Διαχείριση καλωδίων

Κρύψτε τα καλώδια. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τα καλώδια στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και να τα περάσετε μέσα από τη βάση, ώστε όλα να φαίνονται τακτοποιημένα.

Motionflow™ XR για ομαλή δράση  

Απολαύστε ομαλές και ευκρινείς λεπτομέρειες ακόμα και σε γρήγορες σκηνές με το Motionflow™ XR. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία δημιουργεί και εισάγει πρόσθετα καρέ μεταξύ των αρχικών. Αρχικά συγκρίνει βασικούς οπτικούς παράγοντες σε διαδοχικά καρέ και, στη συνέχεια, υπολογίζει το κλάσμα του δευτερολέπτου της δράσης που λείπει στις ακολουθίες των καρέ. Μερικά μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία εισαγωγής μαύρου καρέ, για πραγματικά κινηματογραφική εικόνα χωρίς θόλωση.

Google Cast™: Συνεργάζεται με τις υπόλοιπες συσκευές σας   

Η BRAVIA® είναι σχεδιασμένη για χρήση με το Google Cast™, που σας επιτρέπει να μεταδίδετε εύκολα ψυχαγωγικό περιεχόμενο (π.χ. από YouTube™) από την προσωπική σας συσκευή στην εκπληκτική οθόνη της BRAVIA® . Μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο από συσκευή Android™ ή iOS™ ή από το laptop σας.

Η BRAVIA® συναντά το Android TV

Η τηλεόραση έγινε ακόμα πιο έξυπνη. Ό,τι λατρεύετε στο smartphone ή το tablet σας μπορείτε πλέον να το απολαύσετε στην υπέροχη οθόνη της BRAVIA®. Με την ολοκαίνουργια Sony Android TV μπορείτε να συνδεθείτε και να απολαύσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο, από εφαρμογές έως ταινίες, από διάφορες συσκευές Android, πιο εύκολα και απλά από ποτέ.

Χρησιμοποιήστε τη φωνητική αναζήτηση για να πείτε τι θέλετε να δείτε

Αφιερώστε λιγότερη ώρα στην αναζήτηση και περισσότερη στην παρακολούθηση. Η φωνητική αναζήτηση στο Android TV™ σάς δίνει τη δύναμη της Αναζήτησης Google, καθώς σας επιτρέπει να βρίσκετε περιεχόμενο σε διάφορες υπηρεσίες χωρίς να χάνετε χρόνο πληκτρολογώντας κείμενο. Μπορείτε ακόμα να δείτε προτάσεις. Αν, για παράδειγμα, ζητήσετε "ρομαντικές κομεντί", θα εμφανιστεί μια λίστα με αντίστοιχες επιλογές.

Google Play™: Ένας κόσμος περιεχομένου και εφαρμογών    

Ανακαλύψτε ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια και πολλά ακόμα στο Google Play™. Απολαύστε μια τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία εφαρμογών στην τηλεόραση με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Γραμμή περιεχομένων: βρείτε τα πάντα γρήγορα

Η διακριτική γραμμή περιεχομένων σάς επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα την ταινία, το τηλεοπτικό πρόγραμμα ή το βίντεο που ψάχνετε. Την ώρα που παρακολουθείτε κάτι, μπορείτε να ανοίξετε τη γραμμή περιεχομένων και να δείτε γρήγορα το ζωντανό πρόγραμμα τηλεόρασης, περιεχόμενο κατ' απαίτηση, τηλεοπτικά προγράμματα που έχετε κατεβάσει και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε τη γραμμή περιεχομένων, ώστε να εμφανίζει πρώτα το περιεχόμενο που παρακολουθείτε πιο συχνά. 

Το DSEE αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής   

Τα διαδικτυακά βίντεο με χαμηλή ανάλυση, οι υπηρεσίες catch-up TV και τα πολύ συμπιεσμένα αρχεία ήχου δεν έχουν πάντα και τόσο καλό ήχο. Κατά τη συμπίεση του ψηφιακού ήχου χάνονται πολλές πληροφορίες. Η τεχνολογία του Συστήματος ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αποκαθιστά τις συχνότητες που έχουν χαθεί (ιδίως τις υψηλές συχνότητες), εξασφαλίζοντας φυσικό, πιο πλούσιο ήχο.  

Κινηματογραφικός ήχος S-Force Front Surround   

Απολαύστε ένα καθηλωτικό ηχητικό πεδίο που σας μεταφέρει στο επίκεντρο της δράσης. Ο ήχος S-Force Front Surround μιμείται τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος συνδυάζει τις ηχητικές πηγές, για να προσφέρει τη σωστή ένταση ήχου, τη σωστή χρονική καθυστέρηση και το σωστό φάσμα ηχητικών κυμάτων, χρησιμοποιώντας μόνο τα κανάλια του αριστερού και του δεξιού ηχείου. Εξομοιώνοντας με φυσικό τρόπο τα πεδία του τρισδιάστατου ήχου, η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας σε μια ευρεία περιοχή ακρόασης.

Ακρόαση υψηλής ποιότητας: ClearAudio+   

Ρεαλιστικός ήχος που ανταγωνίζεται την πιστότητα της εικόνας. Η τεχνολογία ClearAudio+ τελειοποιεί τον ήχο της τηλεόρασης και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία που γεμίζει το χώρο. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ Surround με μεγαλύτερη καθαρότητα και βελτιωμένο διαχωρισμό του ήχου, ό,τι κι αν παρακολουθείτε.  

Clear Phase για ομαλές, ισορροπημένες συχνότητες  

Η BRAVIA® χρησιμοποιεί ένα ισχυρό υπολογιστικό μοντέλο για την ανάλυση και την αντιστάθμιση των ανακριβειών στην απόκριση του ηχείου. Αυτό γίνεται μέσω της "δειγματοληψίας" της συχνότητας του ηχείου με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνονται, οι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές συχνότητες στη φυσική απόκριση του ηχείου ακυρώνονται, ώστε ο ήχος να είναι καθαρός και φυσικός και η αναπαραγωγή όλων των συχνοτήτων να γίνεται ομαλά και ομοιόμορφα. 

Εμπλουτίστε την εμπειρία προβολής με την εφαρμογή TV SideView

Βρείτε, εγγράψτε και συζητήστε για τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα με την εφαρμογή TV SideView. Χρησιμοποιήστε το tablet ή το smartphone (Android ή iOS) για να δείτε το νέο πρόγραμμα της τηλεόρασης ή τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα. Αφού βρείτε αυτό που θέλετε να δείτε, μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις, για να μην χάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές. Στείλτε απευθείας tweet με τη γνώμη σας και δείτε τα σχόλια των άλλων θεατών.

Sony Bravia KD-65XD8577S 4K Ultra HD,HDR, Android TV, Motionflow XR 1000Hz, Wi-Fi® Smart, Google Play™, 4K Processor X1

   Μέγεθος και βάρος

Τηλεόραση χωρίς επιτραπέζια βάση (Π x Υ x Β)

Περίπου 123,1 x 71,7 x 4,4 cm

TV με επιτραπέζια βάση (ΠxΥxΒ)

Περίπου 1231 x 77,0 x 26,3 cm

Διαστάσεις συσκευασίας (Π x Υ x Β)

Περ. 155,2 x 82,5 x 18,2 cm

TV χωρίς επιτραπέζια βάση

Περίπου 15,1 kg

TV με επιτραπέζια βάση

Περίπου 18,6 Kg

  Ειδικά χαρακτηριστικά

Χρονοδιακόπτης On / Off

ΝΑΙ

BRAVIA® Sync

ΝΑΙ

Γονικός έλεγχος

ΝΑΙ

Οθόνη πολλών γλωσσών

BUL / CAT / HRV / CES / DAN / DUT / ENG / EST / FIN / FRA / GER / GRK / HUN / ITA / LAV / LIT / NOR / POL / POR / RON / RUS / SLK / SLV / SPA / SWE / TUR / UKR

i-Manual

ΝΑΙ

  Χαρακτηριστικά ήχου και εικόνας

HDR (Υψηλό δυναμικό εύρος)

ΝΑΙ

Ισχύς εξόδου ήχου

10 W+10 W

Ρυθμίσεις λειτουργίας ήχου

Τυπικό/Κινηματογράφος/Live Football/Μουσική

S-Master

ΝΑΙ

Dolby® Digital/Dolby® Digital Plus/Dolby® Pulse

ΝΑΙ

NICAM/A2

ΝΑΙ

Οθόνη Triluminos

ΝΑΙ

4K X-Reality PRO™

ΝΑΙ

X-Reality PRO™

ΝΑΙ

Τρόπος λειτουργίας εικόνας

Ζωντανό, Τυπικό, Προσαρμοσμένο, Cinema Pro, Cinema Home, Αθλητικά, Κινούμενα σχέδια, Φωτογραφία-Ζωντανό, Φωτογραφία-Τυπικό, Φωτογραφία-Προσαρμοσμένο, Παιχνίδια, Γραφικά, Βίντεο HDR

Λειτουργία ευρείας οθόνης

Πλήρες/Κανονικό/Ευρύ ζουμ/Ζουμ/14:9

Λειτουργία ευρείας οθόνης για Η/Υ

Κανονικό/Πλήρης1/Πλήρης2 για Η/Υ

Αυτόματη λειτουργία ευρείας οθόνης

ΝΑΙ

Βελτιωτής κίνησης

Motionflow XR 1000Hz

Εξελιγμένος βελτιωτής αντίθεσης (ACE)

ΝΑΙ

CineMotion / Ταινία / Μονάδα cinema

ΝΑΙ

  Οθόνη

Ανάλυση

4K Ultra HD (3840 x 2160)

LCD

ΝΑΙ

Οπίσθιος φωτισμός LED

Edge LED

4K

ΝΑΙ

Μέγεθος οθόνης

55" (139 cm)

Αναλογία πλευρών οθόνης

16:9

Γωνία προβολής (δεξιά/αριστερά)

178 (89/89)°

Γωνία προβολής (επάνω/κάτω)

178 (89/89)°

  Συνδεσιμότητα δικτύου

Android TV

ΝΑΙ

Κατοπτρισμός οθόνης

ΝΑΙ

TV Side View

ΝΑΙ

Λειτουργία οικιακού δικτύου

ΝΑΙ

Πρότυπο ασύρματου δικτύου LAN

Ενσωματωμένο

Εφαρμογές

ΝΑΙ

Περιήγηση ιστού

ΝΑΙ (Opera)

Wi-Fi® Direct

ΝΑΙ

  Στοιχεία σχεδιασμού

Σχεδίαση βάσης

Ασημί

Φωτισμός LED

ΝΑΙ

  Σήμα βίντεο

3840 x 2160/24p

ΝΑΙ

3840 x 2160/25p

ΝΑΙ

3840 x 2160/30p

ΝΑΙ

3840 x 2160/50p

ΝΑΙ

3840 x 2160/60p

ΝΑΙ

  Διασύνδεση

Είσοδος HDMI®

ΝΑΙ

Είσοδος composite video

1 (Πίσω υβριδική με σήμα συνιστωσών)

Είσοδος Component Video

1 στην πίσω πλευρά

Είσοδος σύνδεσης RF

1 στο πλάι

Είσοδος Ethernet

1 στο πλάι

Είσοδος USB

3 θύρες

έξοδος ψηφιακού ήχου

1 στην πίσω πλευρά

Τερματικά εισόδου και εξόδου

HDCP (2.2, για HDMI 1/2/3/4), είσοδος ισχύος AC (ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ AC), είσοδος σύνδεσης RF (1 πλάι), είσοδος σύνθετου σήματος βίντεο (1 πίσω υβριδική με σήμα συνιστωσών), είσοδος βίντεο συνιστωσών (Y/Pb/Pr) (1 πίσω), σύνδεση HDMI™ (4 (1 εξωτερικά, 3 στο κέντρο)), έξοδος ψηφιακού ήχου (1 πλάι), έξοδος ήχου (1 πλάι/υβριδική με HP), έξοδος ακουστικών (1 πλάι/υβριδική με HP και έξοδο υπογούφερ), έξοδος υπογούφερ (1 πλάι/υβριδική με HP και έξοδο υπογούφερ), USB (3 θύρες), σύνδεση Ethernet (1 πλάι), είσοδος υπολογιστή HDMI™

  Ενσωματωμένοι δέκτες

DVB-T (ψηφιακή επίγεια)

ΝΑΙ

DVB-T2 (ψηφιακή επίγεια)

ΝΑΙ

DVB-S (ψηφιακή δορυφορική)

ΝΑΙ

DVB-S2 (ψηφιακή δορυφορική)

ΝΑΙ

DVB-C (ψηφιακός καλωδιακός)

ΝΑΙ

  Συμβατότητα

Προαιρετικά αξεσουάρ

Ασύρματο υπογούφερ (SWF-BR100) Βραχίονας τοποθέτησης στον τοίχο (SU-WL450)

  Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Αξιολόγηση ενεργειακής απόδοσης

A

Μέγεθος οθόνης (διαγώνια μέτρηση)

55 ίντσες, 139 cm

Κατανάλωση ενέργειας (ενεργή κατάσταση / τυπική λειτουργία)

103 W

Κατανάλωση ενέργειας (ενεργή κατάσταση / λειτουργία ζωντανών χρωμάτων)

157 W

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας*

143 kWh

ΜΟΛΥΒΔΟΣ

Το παρόν

Κατανάλωση ρεύματος (αναμονή)

0,50 W

Λόγος φωτεινότητας κορυφής

74%

Περιεκτικότητα υδραργύρου

0,0 mg

Αισθητήρας φωτισμού

ΝΑΙ

Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας

ΝΑΙ

Ρύθμιση δυναμικού οπίσθιου φωτισμού

ΝΑΙ

Απενεργοποίηση οπίσθιου φωτισμού

ΝΑΙ

Κατανάλωση ενέργειας - Εξάρτημα πολλαπλών θυρών (σε κατάσταση αναμονής δικτύου)

3,00 W (Wi-Fi®) / 3,00 W (LAN) / 0,50 W (Bluetooth®)

 

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενημερωτικό Δελτίο

Eνημερώσεις σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα Sony.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sony Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 35
T.K: 71306
Ηράκλειο Κρήτης
Email: sakelaris@otenet.gr
Τηλ. κέντρο: 2810 336800