Sony Bravia KD-55XE9305 4K,HDR, Android TV, XR1000Hz

Νέο Προϊόν

2.199,00 1.799,00

Ποσότητα:

Κατάσταση: Σε απόθεμα

Sony Bravia KD-55XE9305 4K Ultra HD,HDR, Android TV, XR1000Hz  με 5 χρόνια εγγύηση SONY

Slim Backlight Drive+: Εκπληκτική φωτεινότητα

Η πρωτοποριακή μονάδα Slim Backlight Drive+ με διπλό πάνελ Edge LED κατευθύνει το φως εκεί που χρειάζεται, βελτιώνοντας την ακρίβεια του ελέγχου της φωτεινότητας για υψηλότερη μέγιστη φωτεινότητα, αντίθεση και ρεαλισμό. Προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας από μια απίστευτα λεπτή σχεδίαση.

4K HDR Processor X1™ Extreme: Εμπειρία τόσο αληθινή που την αισθάνεσαι

Κατασκευασμένος για να ενισχύει την τελευταία γενιά των εικόνων 4K HDR, ο επεξεργαστής 4K HDR Processor X1™ Extreme κάνει κάθε σκηνή πιο ρεαλιστική. Με 40% μεγαλύτερη ικανότητα επεξεργασίας εικόνας σε πραγματικό χρόνο συγκριτικά με τον διάσημο 4K Processor X1™, αποδίδει ανεπανάληπτη ποιότητα εικόνας σε όλα τα προγράμματα, αναβαθμίζοντας το περιεχόμενο κάθε πηγής σε ποιότητα σχεδόν αντίστοιχη της 4K HDR.

Ανακαλύψτε τη λεπτομέρεια με την ανάλυση 4K HDR

Η συμβατότητα με το υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση. Σε συνδυασμό με την ανάλυση 4K Ultra HD, το περιεχόμενο βίντεο HDR αποδίδει εξαιρετικές λεπτομέρειες, χρώματα και αντίθεση, με πολύ μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας σε σχέση με άλλα φορμά βίντεο. Το αποτέλεσμα είναι η πιο ρεαλιστική εικόνα που μπόρεσε ποτέ να αποδώσει μια τηλεόραση της Sony, με εξαιρετικά φωτεινά σημεία και απίστευτες λεπτομέρειες.

Αποκάλυψη της πραγματικότητας με το X-tended Dynamic Range™ PRO

Αυτός ο μοναδικός αλγόριθμος οπίσθιου φωτισμού αναπαράγει με ακρίβεια ένα πολύ πιο ευρύ φάσμα φωτεινότητας από τις συμβατικές τηλεοράσεις LED, για εκθαμβωτικές ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και βαθιές σκουρόχρωμες. Σε συνδυασμό με το σήμα HDR, παρέχει ακόμα περισσότερη φωτεινότητα σε κάθε σκηνή, καθώς αυξάνει την ποιότητα του HDR με πιο ζωντανά χρώματα.

Οθόνη TRILUMINOS™: Επιπλέον χρώματα, επιπλέον φωτεινότητα

Περισσότερα χρώματα σημαίνει περισσότερος ρεαλισμός. Η οθόνη TRILUMINOS™ με τον ειδικά σχεδιασμένο οπίσθιο φωτισμό της αντιστοιχίζει επιλεκτικά τα χρώματα από μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, εξασφαλίζοντας ότι τα απαλά χρώματα δεν φαίνονται αφύσικα ή υπερβολικά κορεσμένα. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες που αποτυπώνουν το συναίσθημα της κάθε σκηνής. 

Ανακαλύψτε ξανά κάθε λεπτομέρεια με το 4K X-Reality™ PRO

Ανακαλύψτε έναν συναρπαστικό κόσμο με εκπληκτική ευκρίνεια, με κάθε pixel να βελτιώνεται μοναδικά. Κάθε μέρος της σκηνής αναλύεται και αντιστοιχίζεται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνας, που ρυθμίζει μεμονωμένα την υφή, την αντίθεση, το χρώμα και το περίγραμμα. Η διαφορά είναι ξεκάθαρη, ό,τι κι αν παρακολουθείτε, χάρη στην απόλυτα ρεαλιστική λεπτομέρεια.

Εξερευνήστε νέους κόσμους με την Android TV™

Η τηλεόραση έγινε ακόμα πιο έξυπνη. Απολαύστε τις αγαπημένες εμπειρίες σας από smartphone και tablet σε μια μεγάλη, πανέμορφη οθόνη BRAVIA™. Η Android TV™ με τον προηγμένο φωνητικό έλεγχο επιτρέπει τη σύνδεση και την πρόσβαση σε περιεχόμενο, από ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα έως χιλιάδες εφαρμογές, απλώς μιλώντας σε αυτήν.

Στενό πλαίσιο από αλουμίνιο 

Το στενό πλαίσιο από αλουμίνιο συμβάλλει στην κομψή και ελκυστική εμφάνιση της τηλεόρασης, ενώ παράλληλα βοηθά στην εστίαση των ματιών στην οθόνη για μέγιστη ψυχαγωγία.

Καθαρή εμφάνιση στο πίσω μέρος

Τα καλώδια δεν φαίνονται, χάρη στην ειδική κατασκευή του πάνελ που τα κρατά κρυμμένα. Όλα τα καλώδια κρύβονται εντελώς πίσω από το πάνελ και περνούν μέσα από τα πόδια της βάσης, ώστε όλα να φαίνονται τακτοποιημένα.

Εύκολη λειτουργία "Plug and play"

Πρόσοψη χωρίς καλώδια

Κρύψτε όλα τα καλώδια των αποκωδικοποιητών ή των συσκευών αναπαραγωγής Blu-ray μέσα στη μοναδική βάση.

Εξαιρετικά λεπτή οθόνη με επίπεδη επιφάνεια

Η οθόνη αυτής της εξαιρετικά λεπτής τηλεόρασης 4K HDR έχει απόλυτα επίπεδη επιφάνεια και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, έτσι ώστε να επικεντρώνεστε στην εικόνα.

Περιστρεφόμενο στήριγμα: Ευκολότερη πρόσβαση, καλύτερη θέαση

Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις συνδέσεις και παρακολουθήστε από την καλύτερη δυνατή γωνία. Ο επίπεδος περιστρεφόμενος βραχίονας παρέχει εύκολη προσαρμογή της τηλεόρασης όταν είναι αναρτημένη σε τοίχο, προκειμένου να ταιριάζει με τον χώρο και τις ανάγκες σας.

Ηχείο 3 δρόμων στην πρόσοψη για πιο καθαρό ήχο

Βυθιστείτε σε δυναμικό, καθηλωτικό ήχο. Το μπροστινό ηχείο μεταδίδει φωνές και διαλόγους με μεγαλύτερη καθαρότητα, συγκριτικά με τα συμβατικά ηχεία που εκπέμπουν προς τα κάτω.

Motionflow™ XR για ομαλή δράση

Απολαύστε ομαλές και ευκρινείς λεπτομέρειες ακόμα και σε γρήγορες σκηνές με το Motionflow™ XR. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία δημιουργεί και εισάγει πρόσθετα καρέ μεταξύ των αρχικών. Αρχικά συγκρίνει βασικούς οπτικούς παράγοντες σε διαδοχικά καρέ και, στη συνέχεια, υπολογίζει το κλάσμα του δευτερολέπτου της δράσης που λείπει στις ακολουθίες των καρέ. Μερικά μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία εισαγωγής μαύρου καρέ, για πραγματικά κινηματογραφική εικόνα χωρίς θόλωση.

Object-based HDR remaster

Η λειτουργία Object-based HDR remaster βελτιστοποιεί και ενισχύει τα χρώματα και την αντίθεση, αναλύοντας τα αντικείμενα σε κάθε σκηνή ξεχωριστά. Αναβαθμίζει την εικόνα σας σε ποιότητα παρόμοια με την HDR. Τα σκοτεινά στοιχεία γίνονται σκοτεινότερα, τα φωτεινά φωτεινότερα και τα ενδιάμεσα σημεία φωτίζονται ιδανικά, για ανεπανάληπτο ρεαλισμό σε κάθε σκηνή, όπως ποτέ ξανά σε μια τηλεόραση.

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Το Super Bit Mapping™ 4K HDR δημιουργεί πιο ομαλή και φυσική εικόνα, ελαχιστοποιώντας τις ζώνες διαχωρισμού χρωμάτων. Με πανίσχυρη επεξεργασία σήματος σε 14 bit, διαχωρίζει τις μονοχρωματικές δέσμες φωτός μιας πηγής 8 ή 10 bit και τις μετατρέπει σε μια αντίστοιχη διαβάθμιση σε 14 bit, με 64 φορές περισσότερα επίπεδα χρώματος. Αποδίδει υπέροχα αποτυπώσεις του προσώπου, του ηλιοβασιλέματος και άλλων σημείων με διακριτική διαβάθμιση χρώματος.

Dual database processing

Ο επεξεργαστής 4K HDR Processor X1™ Extreme διαθέτει δύο βάσεις δεδομένων εικόνας που συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας την εικόνα σας. Ψάχνοντας μέσα στα εκατοντάδες μοτίβα εικόνων στις αποκλειστικές βάσεις δεδομένων της Sony για μείωση θορύβου και εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, εξαλείφουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο και αναβαθμίζουν κάθε εικόνα κοντά στα επίπεδα ευκρίνειας της ανάλυσης 4K, ώστε να απολαμβάνετε υψηλή ποιότητα εικόνας, ανεξάρτητα από την πηγή.

Χρησιμοποιήστε τη φωνητική αναζήτηση για να πείτε τι θέλετε να δείτε

Αφιερώστε λιγότερη ώρα στην αναζήτηση και περισσότερη στην παρακολούθηση. Η φωνητική αναζήτηση στο Android TV™ σάς δίνει τη δύναμη της Αναζήτησης Google, καθώς σας επιτρέπει να βρίσκετε περιεχόμενο σε διάφορες υπηρεσίες χωρίς να χάνετε χρόνο πληκτρολογώντας κείμενο. Μπορείτε ακόμα να δείτε προτάσεις. Αν, για παράδειγμα, αναζητήσετε "ρομαντικές κομεντί", θα εμφανιστεί μια λίστα με αντίστοιχες επιλογές.

Γραμμή περιεχομένων: βρείτε τα πάντα γρήγορα

Η διακριτική γραμμή περιεχομένων σάς επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα την ταινία, το τηλεοπτικό πρόγραμμα ή το βίντεο που ψάχνετε. Την ώρα που παρακολουθείτε κάτι, μπορείτε να ανοίξετε τη γραμμή περιεχομένων και να δείτε γρήγορα το ζωντανό πρόγραμμα τηλεόρασης, βίντεο κατ' απαίτηση, τηλεοπτικά προγράμματα που έχετε κατεβάσει και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε τη γραμμή περιεχομένων, ώστε να εμφανίζει πρώτα το περιεχόμενο που παρακολουθείτε πιο συχνά. 

Chromecast built-in: Συνεργάζεται με τις υπόλοιπες συσκευές σας

Η BRAVIA™ διαθέτει το Chromecast built-in, άρα μπορείτε εύκολα να μεταδώσετε το αγαπημένο σας ψυχαγωγικό μέσο, όπως το YouTube™ ή το Netflix, από την προσωπική σας συσκευή στην εκπληκτική οθόνη της BRAVIA™. Μπορείτε να κάνετε αναμετάδοση από Android™, iOS™ ή από το laptop σας.

Google Play™: Ένας κόσμος περιεχομένου και εφαρμογών

Ανακαλύψτε ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια και πολλά ακόμα στο Google Play™. Απολαύστε μια τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία εφαρμογών στην τηλεόρασή σας με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Ακρόαση υψηλής ποιότητας: ClearAudio+

Ρεαλιστικός ήχος που ανταγωνίζεται την πιστότητα της εικόνας. Η τεχνολογία ClearAudio+ τελειοποιεί τον ήχο της τηλεόρασης και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία που γεμίζει το χώρο. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ Surround με μεγαλύτερη καθαρότητα και βελτιωμένο διαχωρισμό του ήχου, ό,τι κι αν παρακολουθείτε.

Το DSEE αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Τα διαδικτυακά βίντεο με χαμηλή ανάλυση, οι υπηρεσίες catch-up TV και τα πολύ συμπιεσμένα αρχεία ήχου δεν έχουν πάντα και τόσο καλό ήχο. Κατά τη συμπίεση του ψηφιακού ήχου χάνονται πολλές πληροφορίες. Η τεχνολογία του Συστήματος ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αποκαθιστά τις συχνότητες που έχουν χαθεί (ιδίως τις υψηλές συχνότητες), εξασφαλίζοντας φυσικό, πιο πλούσιο ήχο.

Clear Phase για ομαλές, ισορροπημένες συχνότητες

Η BRAVIA™ χρησιμοποιεί ένα ισχυρό υπολογιστικό μοντέλο για την ανάλυση και την αντιστάθμιση των ανακριβειών στην απόκριση του ηχείου. Αυτό γίνεται μέσω της "δειγματοληψίας" της συχνότητας του ηχείου με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνονται, οι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές συχνότητες στη φυσική απόκριση του ηχείου ακυρώνονται, ώστε ο ήχος να είναι καθαρός και φυσικός και η αναπαραγωγή όλων των συχνοτήτων να γίνεται ομαλά και ομοιόμορφα.

Κινηματογραφικός ήχος S-Force Front Surround

Απολαύστε ένα καθηλωτικό ηχητικό πεδίο που σας μεταφέρει στο επίκεντρο της δράσης. Ο ήχος S-Force Front Surround μιμείται τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος συνδυάζει τις ηχητικές πηγές, για να προσφέρει τη σωστή ένταση ήχου, τη σωστή χρονική καθυστέρηση και το σωστό φάσμα ηχητικών κυμάτων, χρησιμοποιώντας μόνο τα κανάλια του αριστερού και του δεξιού ηχείου. Εξομοιώνοντας με φυσικό τρόπο τα πεδία του τρισδιάστατου ήχου, η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας σε μια ευρεία περιοχή ακρόασης.

Γνωρίστε την καλύτερη ποιότητα εικόνας 4K UHD

Οι τηλεοράσεις 4K UHD προσφέρουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και είναι συμβατές με τις απαιτήσεις UHD της Digital Europe.

Μετατρέψτε την τηλεόραση σε ψηφιακή συσκευή εγγραφής: USB HDD REC

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο USB για να τα βλέπετε όποτε θέλετε. Το USB HDD REC επιτρέπει την εγγραφή ψηφιακών μεταδόσεων σε συσκευή USB HDD χωρητικότητας έως 2 TB, με ένα άγγιγμα και με χρονοδιακόπτη. Την ώρα που παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα, απλώς πατήστε το REC για να ξεκινήσει η εγγραφή, η οποία θα σταματήσει αυτόματα όταν τελειώσει το πρόγραμμα.

Sony Bravia KD-55XE9305 4K Ultra HD,HDR, Android TV, XR1000Hz  με 5 χρόνια εγγύηση SONY

  Έτος μοντέλου

Έτος μοντέλου

2017

  Διαστάσεις και βάρος

Μέγεθος οθόνης (σε ίντσες, με διαγώνια μέτρηση)

55" (54,6")

Μέγεθος οθόνης (σε cm, με διαγώνια μέτρηση)

138,8 cm

Διαστάσεις τηλεόρασης χωρίς βάση (Π x Υ x Β)

Περίπου 123,2 x 71,5 x 4,0 cm

Διαστάσεις τηλεόρασης με βάση (Π x Υ x Β)

Περίπου 123,2 x 79,0 x 28,2 cm

Διαστάσεις τηλεόρασης με επιδαπέδια βάση (Π x Υ x Β)

-

Διαστάσεις συσκευασίας (Π x Υ x Β)

Περίπου 139,4 x 87,6 x 19,6 cm

Πλάτος βάσης

Περ. 50,1 cm

Ύψος οπής VESA® (Π x Υ)

30 x 30 cm

Βάρος τηλεόρασης χωρίς βάση

Περίπου 28,6 Kg

Βάρος τηλεόρασης με βάση

Περίπου 32,6 Kg

Βάρος τηλεόρασης με επιδαπέδια βάση

-

Βάρος κιβωτίου συσκευασίας (μικτό)

Περίπου 42 kg

  Συνδεσιμότητα

Πρότυπο Wi-Fi®

Πιστοποίηση Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac

Είσοδοι Ethernet

1 (κάτω)

Προφίλ υποστήριξης Bluetooth

Έκδοση 4.1, HID (συνδεσιμότητα με ποντίκι/πληκτρολόγιο)/HOGP (συνδεσιμότητα με συσκευές Low Energy)/SPP (προφίλ σειριακής θύρας)/A2DP (στερεοφωνικός ήχος)/AVRCP (τηλεχειριστήριο AV)

Συνδεσιμότητα smartphone

Κατοπτρισμός οθόνης (Miracast™)

Google™ Cast

Video & TV SideView (iOS/Android)

Photo Sharing Plus

Είσοδοι σύνδεσης RF (επίγειοι/καλωδιακοί)

1(Κάτω)

Είσοδοι IF (δορυφορικοί)

2 (κάτω)

Είσοδοι βίντεο συνιστωσών (Y/Pb/Pr)

1 (πλάι/υβριδική με σύνθετο σήμα)

Είσοδοι σύνθετου βίντεο

2 (1 πλάι - αναλογική μετατροπή/1 πλάι - υβριδική με βίντεο συνιστωσών)

Είσοδοι RS-232C

Όχι

Σύνολο εισόδων HDMI

4 (1 πλάι/3 κάτω)

HDCP

HDCP 2.2 (για HDMI™ 1/2/3/4)

HDMI-CEC

Ναι

MHL

Όχι

Κανάλι επιστροφής ήχου HDMI (ARC)

Ναι

Έξοδοι ψηφιακού ήχου

1 (πλάι)

Έξοδοι ήχου/ακουστικών

1 (στο πλάι/υβριδικό με ακουστικά και έξοδο υπογούφερ)

Θύρες USB

2 (πλάι), 1 (κάτω)

Εγγραφή USB HDD

Ναι

Υποστήριξη φορμά μονάδας USB

FAT16/FAT32/exFAT/NTFS

Κωδικοποιητές αναπαραγωγής μέσω USB

MPEG1:MPEG1/MPEG2PS:MPEG2/MPEG2TS(HDV,AVCHD):MPEG2,AVC/MP4(XAVC S):AVC,MPEG4,HEVC/AVI:Xvid,MotionJpeg/ASF(WMV):VC1/MOV:AVC,MPEG4,MotionJpeg/MKV:Xvid,AVC,MPEG4,VP8.HEVC/WEBM:VP8/3GPP:MPEG4,AVC/MP3/ASF(WMA)/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG

  Εικόνα (πάνελ)

Τύπος οθόνης

Οθόνη LCD

Ανάλυση εικόνας (Ο x Κ, σε pixel)

3840 x 2160

Δυνατότητα 3D

Όχι

Τύπος οπίσθιου φωτισμού

Edge LED (Slim Backlight Drive+)

Τύπος ελέγχου φωτεινότητας οπίσθιου φωτισμού

Local Dimming (τοπική εξασθένιση)

  Εικόνα (επεξεργασία)

Συμβατότητα HDR (Υψηλού δυναμικού εύρους)

Ναι

Επεξεργαστής εικόνας

4K HDR Processor X1™ Extreme

Βελτίωση ευκρίνειας

4K X-Reality™ PRO

Dual database processing

Βελτίωση χρωμάτων

Οθόνη TRILUMINOS™

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Τεχνολογία Live Colour™

Απόδοση χρωμάτων ακριβείας

Βελτίωση αντίθεσης

X-tended Dynamic Range™ PRO

Object-based HDR remaster

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης

Βελτιωτής κίνησης (σε εγγενή Hz)

Motionflow™ XR 1000 Hz (Εγγενή 100 Hz)

Υποστήριξη σήματος βίντεο

1080p (50, 60 Hz), 1080i (50, 60 Hz), 720p (50, 60 Hz), 576p, 576i, 480p, 480i

4096 x 2160p (24, 50, 60 Hz), 3840 x 2160p (24, 25, 30, 50, 60 Hz), 1080p (30, 50, 60 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 576i, 480p, 480i

Λειτουργίες εικόνας

Ζωντανό, Τυπικό, Προσαρμοσμένο, Cinema Pro, Cinema Home, Αθλητικά, Κινούμενα σχέδια, Φωτογραφία-Ζωντανό, Φωτογραφία-Τυπικό, Φωτογραφία-Προσαρμοσμένο, Παιχνίδια, Γραφικά

Υποστήριξη HEVC

Ναι (Έως και 3840 x 2160/60p 10 bit)

  Ήχος (ηχεία και ενισχυτής)

Ισχύς εξόδου ήχου

5W+5W+10W+10W+10W+10W

Τύπος ηχείων

Μπροστινό ηχείο 3 δρόμων (Τουίτερ/Μεσαίες συχνότητες/Γούφερ)

  Ήχος (επεξεργασία)

Υποστήριξη φορμά ήχου Dolby

Dolby™ Digital, Dolby™ Digital Plus, Dolby™ Pulse

Υποστήριξη φορμά ήχου DTS

Ψηφιακό σύστημα ήχου Surround DTS

Ραδιόφωνο FM

Όχι

Επεξεργασία ήχου

ClearAudio+

Προσομοιωμένος ήχος Surround

S-Force Front Surround

Λειτουργίες ήχου

Τυπικό, Κινηματογράφος, Live Football, Μουσική

  Λογισμικό

Λειτουργικό σύστημα

Android™

Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης (σε GB)

16GB

Γλώσσα οθόνης

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ/ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ/ΤΣΕΧΙΚΑ/ΔΑΝΙΚΑ/ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ/ΕΛΛΗΝΙΚΑ/ΑΓΓΛΙΚΑ/ΙΣΠΑΝΙΚΑ/ΕΣΘΟΝΙΚΑ/ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ/ΓΑΛΛΙΚΑ/ΕΒΡΑΪΚΑ/ΚΡΟΑΤΙΚΑ/ΟΥΓΓΡΙΚΑ/ΙΤΑΛΙΚΑ/ΚΑΖΑΚΙΚΑ/ΛΙΘΟΥΑΝΙΚΑ/ΛΕΤΟΝΙΚΑ/ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ/ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ/ΠΟΛΩΝΙΚΑ/ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ/ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ/ΡΩΣΙΚΑ/ΣΛΟΒΑΚΙΚΑ/ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ/ΣΕΡΒΙΚΑ/ΣΟΥΗΔΙΚΑ/ΤΟΥΡΚΙΚΑ/ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ/ΒΟΣΝΙΑΚΑ/ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ

Γλώσσα εισαγωγής κειμένου

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ/ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΚΑ / ΤΣΕΧΙΚΑ / ΔΑΝΙΚΑ / ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ / ΑΓΓΛΙΚΑ / ΕΣΘΟΝΙΚΑ / ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ / ΓΑΛΛΙΚΑ / ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ / ΟΥΓΓΡΙΚΑ / ΙΤΑΛΙΚΑ / ΛΕΤΟΝΙΚΑ / ΛΙΘΟΥΑΝΙΚΑ / ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ / ΠΟΛΩΝΙΚΑ/ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ / ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ / ΡΩΣΙΚΑ / ΣΛΟΒΑΚΙΚΑ / ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ / ΙΣΠΑΝΙΚΑ / ΣΟΥΗΔΙΚΑ / ΤΟΥΡΚΙΚΑ / ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ / ΤΑΪΛΑΝΔΙΚΑ/ ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΑ / ΑΡΑΒΙΚΑ / ΠΕΡΣΙΚΑ / ΙΑΠΩΝΙΚΑ

Γραμμή περιεχομένων

Ναι

Φωνητική αναζήτηση

Ναι

Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)

Ναι

Πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο

Opera

Κατάστημα εφαρμογών

Ναι (Google Play Store)

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση χρονοδιακόπτη

Ναι

Χρονοδιακόπτης ύπνου

Ναι

Teletext

Ναι

Λειτουργία διπλής εικόνας

Όχι

Κλειστοί υπότιτλοι (Αναλογικοί/Ψηφιακοί)

(Αναλογικό)-

(Ψηφιακό) Υπότιτλοι

  Εξοικονόμηση ρεύματος και ενέργειας

Κατανάλωση ρεύματος (κατά τη λειτουργία)

Ονομαστική ισχύς: 227 W / Τυπική: 137 W

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ* 

190 kWh/έτος

Κατανάλωση ρεύματος (σε κατάσταση αναμονής)

0,50 W

Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

3,00 W (Wi-Fi®) / 3,00 W (LAN) / 0,50 W (Bluetooth®)

Λόγος φωτεινότητας κορυφής για την Ε.Ε.

85%

Παρουσία μολύβδου 

Ναι

Περιεκτικότητα σε υδράργυρο (σε mg)

0,0

Κατανάλωση ρεύματος (κατάσταση λειτουργίας) για το Energy Star 

-

Κατανάλωση ρεύματος (κατάσταση αναμονής) για το Energy Star 

-

Συμβατότητα με Energy Star® 

-

Απαιτήσεις ρεύματος (σε τάση/συχνότητα)

DC 24 V

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας/Λειτουργία απενεργοποίησης οπίσθιου φωτισμού

Ναι

Ρύθμιση δυναμικού οπίσθιου φωτισμού 

Ναι

Αισθητήρας φωτισμού

Ναι

  Σχεδίαση

Χρώμα πλαισίου

Μαύρο

Σχεδίαση βάσης

Σκούρο ασημί

  Ενσωματωμένος δέκτης

Αριθμός δεκτών (επίγειοι/καλωδιακοί)

2 (ψηφιακοί)/1 (αναλογικός)

Αριθμός δεκτών (δορυφορικοί)

2

Σύστημα τηλεόρασης (αναλογικό)

B/G, D/K, I

Κάλυψη καναλιών δέκτη (αναλογική)

45,25 MHz - 863,25 MHz (ανάλογα με την επιλογή χώρας)

Σύστημα τηλεόρασης (επίγεια ψηφιακή)

DVB-T/T2

Κάλυψη καναλιών δέκτη (επίγεια ψηφιακή)

VHF/UHF (ανάλογα με την επιλογή χώρας)

Σύστημα τηλεόρασης (ψηφιακή καλωδιακή)

DVB-C

Κάλυψη καναλιών δέκτη (ψηφιακή καλωδιακή)

VHF/UHF/καλωδιακό (ανάλογα με την επιλογή χώρας)

Σύστημα τηλεόρασης (ψηφιακή δορυφορική)

DVB-S/S2

Κάλυψη καναλιών δέκτη (ψηφιακή δορυφορική)

Συχνότητα IF 950-2150 MHz

CI+

Ναι

  Αξεσουάρ

Προαιρετικά αξεσουάρ

Στήριγμα τοποθέτησης στον τοίχο: SU-WL840, SU-WL450 (με περιορισμένη πρόσβαση στα τερματικά), Ανάλογα με την επιλογή χώρας

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενημερωτικό Δελτίο

Eνημερώσεις σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα Sony.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sony Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 35
T.K: 71306
Ηράκλειο Κρήτης
Email: sakelaris@otenet.gr
Τηλ. κέντρο: 2810 336800