Sony Φωτογραφική μηχανή ILCA-77Μ2 μόνο σώμα

Sony Φωτογραφική μηχανή ILCA-77Μ2 μόνο σώμα

Μεγέθυνση Εικόνας

Δεν υπάρχουν επιπλέον εικόνες για αυτό το προϊόν.

1.095 ,00

Ποσότητα:

Κατόπιν Παραγγελίας

Sony Φωτογραφική μηχανή ILCA-77Μ2 μόνο σώμα

Αισθητήρας APS-C CMOS 24,3 MP με φακό πάνω στο τσιπ, χωρίς ενδιάμεσα κενά

Ο αναβαθμισμένος αισθητήρας EXMOR® CMOS βελτιώνει την ευαισθησία και μειώνει το θόρυβο, γεμίζοντας τα κενά μεταξύ των φακών πάνω στο τσιπ. Ο αισθητήρας προσφέρει 20% περισσότερη ευαισθησία από το προηγούμενο μοντέλο.

Επεξεργαστής BIONZ™ X

Το ενισχυμένο σύστημα επεξεργασίας επεξεργάζεται τεράστιους αριθμούς δεδομένων αισθητήρα, επιτρέποντας ταχύτατη λήψη εξαιρετικών εικόνων με χαμηλό θόρυβο.

Σύστημα αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης 79 σημείων

Νέο σύστημα αυτόματης εστίασης με 15 αισθητήρες τύπου σταυρού, για ακριβή και συνεχή αυτόματη εστίαση - αποτελεσματικό με εικονοσκόπιο ή ζωντανή προβολή στην οθόνη LCD

Βίντεο Quick AF Full HD

Τραβήξτε βίντεο 1920x1080 με παρακολούθηση συνεχούς αυτόματης εστίασης των κινούμενων θεμάτων: τώρα με προοδευτική λήψη 60p/24p για κινηματογραφικά αποτελέσματα.

Αποκλειστική τεχνολογία Translucent Mirror Technology™

Η μοναδική σχεδίαση της Sony αντικαθιστά το κινούμενο κάτοπτρο DSLR με σταθερό ημιδιαπερατό καθρέπτη, προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορη λήψη με συνεχή χρήση της ακριβούς αυτόματης εστίας εντοπισμού φάσης.

12 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης

Καταγράψτε σκηνές γρήγορης δράσης με εξαιρετικά ακριβή παρακολούθηση σε έως και 12 fps (περίπου μέγιστη ταχύτητα με τη λειτουργία συνεχούς αυτόματη εστίασης). Φωτογραφίστε 60 καρέ ανά ριπή, με τις ρυθμίσεις "FINE" για την ποιότητα και "L" για το μέγεθος εικόνας.

Εύρος ελέγχου αυτόματης εστίασης

Κλειδώνει την αυτόματη εστίαση σε ένα καθορισμένο εύρος απόστασης από τη μηχανή, για ευκρινή αποτελέσματα, ακόμα και αν το θέμα σκιάζεται στιγμιαία από κάποιο διερχόμενο αντικείμενο.

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας από ISO 100-25600

Η υψηλή μέγιστη ευαισθησία επιτρέπει φυσικές εικόνες χαμηλού θορύβου, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: η λειτουργία επέκτασης επεκτείνει την ευαισθησία έως και ISO 50.

Δημιουργικές λειτουργίες βίντεο Full HD

Απολαύστε ευκρινείς λήψεις, με αυτόματη εστίαση ακριβείας και συνεχή παρακολούθηση αυτόματης εστίασης. Οι λειτουργίες έκθεσης P/A/S/M προσφέρουν πλήρη έλεγχο και δημιουργικότητα.

XGA OLED TruFinder™

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο ακριβείας με υψηλή αντίθεση και κάλυψη κάδρου 100% για καδράρισμα ακριβείας, εστίαση και επισκόπηση φωτογραφιών.

Οθόνη πληροφοριών υψηλής ανάλυσης

Επιλέξτε από μια ποικιλία ρυθμίσεων, όπως Γραφική απεικόνιση, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών, Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Ιστόγραμμα για την εμφάνιση ενδείξεων.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 3 κινήσεων

Ελεύθερα ρυθμιζόμενη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης (1.228.000 κουκκίδες) με τεχνολογία WhiteMagic για ευκρινή προβολή, ακόμη και υπό το φως του ήλιου.

Ανίχνευση προσώπου με εγγραφή προσώπου

Αναγνωρίζει έως και 8 πρόσωπα σε μια σκηνή, ενισχύοντας τη βέλτιστη έκθεση, την ισορροπία λευκού, το φλας και άλλες ρυθμίσεις για υπέροχα πορτρέτα.

Επέκταση ευέλικτου σημείου

Εάν το ενεργό σημείο AF αρχίζει να χάνει την επαφή με το θέμα σας, ενεργοποιείται άμεσα ένα από τα 8 περιβάλλοντα σημεία AF, για συνεχή παρακολούθηση του κινούμενου θέματος με υψηλή ακρίβεια.

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Μεγεθύνει ψηφιακά το κεντρικό τμήμα της εικόνας έως και 2x με σχεδόν ανεπαίσθητη υποβάθμιση, διπλασιάζοντας το εύρος του διαθέσιμου ζουμ.

Ρύθμιση παρακολούθησης σε 5 βήματα

Η διάρκεια παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης μπορεί να ρυθμιστεί σε 5 βήματα, με τις χαμηλές ρυθμίσεις να δίνουν προτεραιότητα στη σταθερότητα, ενώ με τις υψηλές ρυθμίσεις στην ταχύτητα (ιδανική κατά τη λήψη διάφορων θεμάτων σε διαφορετικές αποστάσεις, για παράδειγμα). Κατά τη λήψη βίντεο υπάρχουν επίσης τρεις διαθέσιμες ρυθμίσεις.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια

Επιτρέπει τη λήψη προσώπων με εξαιρετική εστίαση, ακόμη και όταν το θέμα σας είναι εν μέρει απομακρυσμένο από τη μηχανή με μικρό βάθος πεδίου.

Λειτουργίες περιοχής βελτιωμένης αυτόματης εστίασης

Η λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης, η οποία βελτιστοποιεί το μέγεθος του καρέ-στόχου και εξασφαλίζει τη χρήση του βέλτιστου σημείου αυτόματης εστίασης, είναι πλέον διαθέσιμη ως λειτουργία περιοχής εστίασης. Μπορείτε να επιλέξετε το αρχικό σημείο AF για παρακολούθηση από τις λειτουργίες περιοχής αυτόματης βελτίωσης Ευρεία, Ζώνη, Κέντρο, Ευέλικτο σημείο ή Επέκταση ευέλικτου σημείου.

Ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας

Αποτελεσματική σταθεροποίηση εικόνας για οποιονδήποτε συμβατό φακό, σε όλος το εύρος εστιακής απόστασης. Βοηθά στη σταθεροποίηση της εικόνας του εικονοσκοπίου, ενώ το κουμπί κλείστρου είναι πατημένο μέχρι το μέσον της διαδρομής του.

Σύστημα επεξεργασίας BIONZ X™

Ο ενισχυμένος επεξεργαστής διαχειρίζεται τεράστιους αριθμούς δεδομένων αισθητήρα, επιτρέποντας ταχύτατη λήψη εξαιρετικών εικόνων με χαμηλό θόρυβο. Οι προηγμένες ενσωματωμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομέρειας για πιο ρεαλιστικές εικόνες, μείωση περίθλασης για τη διόρθωση των θολών λεπτομερειών και μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή για πιο καθαρές και λεπτομερείς εικόνες ακόμα και στις υψηλές ρυθμίσεις ISO. Ο θόρυβος ανάλογα με την περιοχή διαχωρίζει επιλεκτικά την εικόνα σε περιοχές βάσει μοτίβων (όπως περιγράμματα, υφές και ομοιόμορφα χρωματισμένες περιοχές όπως ο μπλε ουρανός) και κατόπιν εφαρμόζεται η καταλληλότερη για κάθε περιοχή μείωση θορύβου.

Μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή

Σε συνδυασμό με την τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομέρειας, μειώνει αποτελεσματικά το θόρυβο, για πιο καθαρές και λεπτομερείς εικόνες ακόμα και στις ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας.

Προσαρμόσιμα κουμπιά λειτουργιών

Αντιστοιχίστε τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά στα προσαρμόσιμα κουμπιά της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε τα 11 κουμπιά και αντιστοιχίστε οποιαδήποτε από τις 53 λειτουργίες για ταχύτερο, πιο έξυπνο χειρισμό.

Λειτουργία Μεγέθυνσης εστίασης και Peaking

Μεγεθύνετε τις εικόνες ή τις ταινίες σας στο εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης, για μη αυτόματη λεπτομερή ρύθμιση της εστίασης ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Peaking για να χρωματίσετε τις περιοχές της εικόνας με τη μεγαλύτερη εστίαση για γρήγορη επιβεβαίωση.

Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις εικονοσκοπίου

Για την αντιστάθμιση του τύπου και της ποσότητας του φωτός στο χώρο που βρίσκεστε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία χρώματος και τη φωτεινότητα του εικονοσκοπίου σε 5 απλά βήματα.

Υποστήριξη στο Capture One Express (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW του κόσμου, καθώς αποδίδει χρώματα ακριβείας και απίστευτη λεπτομέρεια. Προσφέρει ευέλικτη διαχείριση ψηφιακών πόρων, όλα τα απαραίτητα εργαλεία προσαρμογής και γρήγορη, έξυπνη απόδοση, όλα συγκεντρωμένα σε μια προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση. *Για όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την αγορά, τη χρήση και την υποστήριξη, απευθυνθείτε στις λύσεις Capture One της Phase One.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

 

Sony Φωτογραφική μηχανή ILCA-77Μ2 μόνο σώμα

  WiFi® & NFC

Ασύρματη συνδεσιμότητα και δυνατότητες δικτύου

Wi-Fi®

Λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα

  Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

142,6 x 104,2 x 80,9 mm

Βάρος

647 g (μόνο σώμα) / 726 g (με μπαταρία και πολυμέσα)

  Διασύνδεση

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Υποδοχή Multi/Micro USB

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Στερεοφωνικό μίνι βύσμα

Υποδοχή Sync

Ενσύρματος απομακρυσμένος ακροδέκτης

  Φακός

Τοποθέτηση φακού

Sony A-mount

Συμβατότητα φακού

Φακοί Sony A-mount (επίσης συμβατοί με φακούς Konica και Minolta)

  Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

APS-C

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας Exmor® CMOS τύπου APS-C (23,5 x 15,6 mm)

Αριθμός pixel (ενεργά)

24,3MP

Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 24,7 megapixel

Αναλογία πλευρών αισθητήρα εικόνας

3:2

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Ναι

  Ζουμ

Έξυπνο ζουμ (φωτογραφία)

M: περίπου 1,4x

S: περίπου 2

Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία)

L: περίπου 4x, M: περίπου 5,7x, S: περίπου 8

Ψηφιακό ζουμ (βίντεο)

Ναι (4x)

  Εγγραφή (φωτογραφίες)

Φορμά εγγραφής (φωτογραφία)

JPEG (Συμβατό με DCF, έκδ. 2.0, Exif έκδ. 2.3, MPF Baseline), RAW (φορμά Sony ARW 2.3)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 3:2

L: 6000 x 4000 (24M)

M: 4240 x 2832 (12M)

S: 3008 x 2000 (6,0M)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 16:9

L: 6000 x 3376 (20M)

M: 4240 x 2400 (10M)

S: 3008 x 1688 (5,1M)

Μέγεθος εικόνας, Sweep Panorama

Ευρεία: Οριζόντια 12.416 x 1.856 (23M), Κατακόρυφα 5.536 x 2.160 (12M)

Τυπικό: Οριζόντια 8.192 x 1.856 (15M), Κατακόρυφα 3.872 x 2.160 (8,4M)

Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW, RAW & JPEG, JPEG Extra fine, JPEG Fine, JPEG Standard

Ρυθμίσεις στυλ δημιουργικού

Κανονικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box (1-6), (Αντίθεση (βήματα -3 έως +3), Κορεσμός (βήματα -3 έως +3), Ευκρίνεια (βήματα -3 έως +3))

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο (1-5)), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης (βήμα 1-6 EV, 1,0 EV))

  Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

AVCHD έκδ. 2.0 / MP4

Συμπίεσης βίντεο

AVCHD:MPEG-4 AVC/H.264, MP4:MPEG-4 AVC/H.264

Φορμά εγγραφής ήχου

AVCHD:Dolby® Digital (AC-3) 2 καν., Dolby® Digital Stereo Creator

MP4:MPEG-4 AAC-LC 2 καν.

Λειτουργίες ταινίας

Ένδειξη στάθμης ήχου

Στάθμη εγγραφής ήχου

Διάρκεια παρακολούθησης αυτόματης εστίασης

Ταχύτητα μηχανισμού αυτόματης εστίασης

Αυτόματο αργό κλείστρο

Πληροφορίες HDMI® Οθόνη

  Άλλα χαρακτηριστικά

Ανίχνευση προσώπου

Ενεργοποίηση/ενεργοποίηση (εγγραφή προσώπου) / Απενεργοποίηση

Αυτόματο καδράρισμα πορτρέτου

Ναι (στατικές εικόνες)

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Ναι (περίπου 2x)

Επεξεργαστής εικόνας

BIONZ X™

  Μέσα αποθήκευσης

Συμβατά μέσα εγγραφής

Memory Stick PRO Duo™

Memory Stick PRO-HG Duo™

Memory Stick™ XC-HG Duo

SD

SDHC

Κάρτες μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I)

  Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργό/ανενεργό, διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1 δευτ., High ISO NR: Κανονικό/χαμηλό/ανενεργό, επιλέξιμο

Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ

Αυτόματο/ISO100 έως 51200

  Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Φως πυρακτώσεως, Φως φθορισμού (Ζεστό λευκό / Ψυχρό λευκό / Λευκό ημέρας / Φως ημέρας), Φλας, Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900K), Φίλτρο χρωμάτων (G7 έως M7, A7 έως Β7), Προσαρμοσμένο (1/2/3), Προσαρμοσμένη ρύθμιση

Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

3 καρέ, δυνατότητα επιλογής Υψ/Χαμ

  Εστίαση

Αισθητήρας εστίασης

Αισθητήρες γραμμής CCD

Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV -2 έως 18 (ισοδύναμη με ISO 100)

Λειτουργία αυτόματης εστίασης

Αυτόματη εστίαση μίας λήψης (AF-S), Συνεχής αυτόματη εστίαση (AF-C), Αυτόματη εστίαση AF (AF-A), Άμεση μη αυτόματη εστίαση (επιλέξιμη)

Περιοχή εστίασης

Ευρεία, Ζώνη, Κέντρο, Ευέλικτο σημείο, Επέκταση ευέλικτου σημείου, Κλείδωμα αυτόματης εστίασης (Ευρεία, Ζώνη, Κέντρο, Ευέλικτο σημείο, Επέκταση ευέλικτου σημείου)

Άλλα χαρακτηριστικά

Αυτόματη εστίαση Eye-Start, Αυτόματη εστίαση στα μάτια, Έλεγχος πρόβλεψης, Κλείδωμα εστίασης, Ενεργοποίηση αυτόματης εστίασης,

AF Illuminator

Ενσωματωμένος, αυτόματα αναδιπλούμενος

Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης

Περίπου 1 m - 5 m/Περίπου 3,3 έως 16,4'

  Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor CMOS

Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Σημείου, Κεντροβαρής

Λειτουργίες έκθεσης

AUTO (Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση/Superior Auto), Επιλογή σκηνής, Sweep Panorama, Έκθεση προτεραιότητας συνεχούς προώθησης, Ταινία, Προγράμματα AE, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Μη αυτόματο, Ανάκληση μνήμης

Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Τοπίο, Macro, Δράση σπορ, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινό πορτραίτο, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως

Αντιστάθμιση έκθεσης

+/-5,0 EV (βήματα 1/3EV, 1/2EV επιλέξιμα)

Οριοθέτηση αυτόματης έκθεσης (AE)

Οριοθέτηση: Συνεχής/Οριοθέτηση: Μεμονωμένη λήψη, με βήματα 1/3EV, 1/2EV, 2/3EV, 1,0EV, 2,0EV, 3,0EV, 3 /5 καρέ

Κλείδωμα AE

Διατίθεται με κουμπί κλειδώματος ΑΕ.

"Η λειτουργία AE κλειδώνεται όταν η εστίαση κλειδώνεται σε λειτουργία μέτρησης πολλαπλών τμημάτων. ("Υποστηρίζεται η λειτουργία "Κλείδωμα αυτόματης έκθεσης με κλείστρο"" (Αυτόματο/Ενεργό/Ανενεργό))

Ευαισθησία ISO

ISO 50–25600

  Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

Ηλεκτρονικό οθφαλμοσκόπιο τύπου 0,5"

Αριθμός κουκκίδων

2.359.296 κουκίδες

Κάλυψη πεδίου

100%

Μεγέθυνση

Περίπου 1,09x (ισοδύναμο με φωτογραφική μηχανή 35mm: Περίπου 0,71x) με φακό 50 mm στο άπειρο, -1 mstyle name="sup"-1/style

Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0 mstyle name="sup"-1/style

Σημείο ματιού

Περίπου 27 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 22 mm από το πλαίσιο της οπής ανίχνευσης στο -1 mstyle name="sup"-1/style (πρότυπο CIPA)

  Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

TFT LCD τύπου 3,0"

Συνολικός αριθμός κουκκίδων

1.228.800 κουκκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (LCD)

Αυτόματη, Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

  Κλείστρο

Τύπος κλείστρου

ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου

Ταχύτητα κλείστρου

Φωτογραφίες: 1/8000 έως 30 δευτ./Λυχνία, Ταινίες: 1/8000 έως 1/4 (βήμα 1/3), έως και 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/30 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου)

Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/250 δευτ.

  Φλας

Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)

Λειτουργίες φλας

Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Αργός συγχρονισμός, Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (ενεργό/ανενεργό, επιλέξιμο), Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Ασύρματο, Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας.

Ασύρματος χειρισμός

Ναι (με RMT-DSLR2 (πωλείται ξεχωριστά))

  Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη λήψη, Συνεχής λήψη (Υψηλό/Χαμηλό, επιλέξιμο), Αυτόματος χρονοδιακόπτης (επιλογή καθυστέρησης 10/2 δευτ.), Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής) (επιλογή 3/5 εκθέσεων με καθυστέρηση 10 δευτ.), Οριοθέτηση: Συνεχής/Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO

Συνεχείς λήψεις

12 fps (στη λειτουργία συνεχούς προώθησης με προτεραιότητα αυτόματης έκθεσης)

  Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία

Πακέτο επαναφορτιζόμενων μπαταριών σειράς NP-FM500H M

Διάρκεια μπαταρίας (φωτογρ.)

Έως 480 λήψεις

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενημερωτικό Δελτίο

Eνημερώσεις σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα Sony.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sony Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 35
T.K: 71306
Ηράκλειο Κρήτης
Email: sakelaris@otenet.gr
Τηλ. κέντρο: 2810 336800